PusiaKssawery 06.06.2016 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 I jak towarzystwo to widzi ? Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.06.2016 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Tylko spoko? Myślałam,.ze dupe urwie.a.tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.06.2016 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Tylko podziel je na te co lubią cień i te co tylko słoneczko im odpowiada. Ja tych z pierwszego postu nie lubię. Astilbe, to tak, ale tych różnych języczek, budlei nie trawię. Jak przekwitną wyglądają jak zielsko. Mogę być świr To znacznie ciekawszy charakter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.06.2016 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Jakby tak popatrzeć to.tu same świry Mam nadzieje, ze.szanowne jury rozumie zamysł. Jak nie to objaśniam i tłumacze. Wtopić się w otoczenie niczym borsuk Pusi, przyczynić się jak tygrys i ukryć jak mrok. Skumały? Rośliny nazwane górnolotnie przez Pestke zielskiem są idealne ku temu. A może szanowne, zacne i ociekające zajebistoscią towarzystwo coś mi zaproponuje? Czekam na obrazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 06.06.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Witam serdecznie Chciałam zauważyć , że koleżanka tylko udaje laika w kwestii ogrodu, bo perfekcyjnie dobrała gatunki nad staw:lol2: Hosty, chętnie się podzielę l bo nagromadziłam kilkadziesiąt gatunków. Przetaczniki mam kilkanaście też podzielimy. Języczek nie mam , bo skoro tu same świry to i ja nim jestem i w ogrodzie nie trawię żółtego Parzydło leśne, bardzo kapryśne i po kilku próbach odpuściłam na rzecz wiązówki blotnej. Mam białą i różową w ilościach hurtowych. Paprocie mam tylko zwykłe pióropuszniki , reszta na liście. Z tego co widzę będzie cudownie, naturalnie i tajemniczo:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 06.06.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Ja do zestawu dodałabym bodziszki wszelakie. Kocham te roślinki:D Do tego koniecznie trawy... miskanty, rozplenice itp. W tym zakresie też pomogę Ja bardzo lubię żurawki, dobrze się prezentują i dodają koloru no i koniecznie kosaćce czyli irysy najlepiej syberyjskie w odmianach i japońskie. Z piętra wyżej tawuły , kaliny i hortensje . Dalej wierzby , lilaki i brzozy. Dobra idę, bo zaraz mnie wyrzucisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 06.06.2016 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Mogę się dołączyć do ogrodowych światów? Od jakiegoś czasu wycinam z gazet ogromną ilość roślin i kwiatów które u siebie bym widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.06.2016 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Witaj Danusiu ! Dla takiej persony, takiego guru, swira rolniczego to Ja nawet to rozłożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 06.06.2016 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 No przestań, bo się zaczerwieniłam od tego dywanu;)Jaki ze mnie guru:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.06.2016 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Chciałam zauważyć , że koleżanka tylko udaje laika w kwestii ogrodu, bo perfekcyjnie dobrała gatunki nad staw I teraz to Ja nie wiem czy to az taka radosna wiadomośc ze dobrałam, czy śmieszne to to, ze laika strugam, czy jajca ze mnie sobie robisz ... Jak tak sie zastanowic to Ja za żółtym nie przepadam, ale pokrój tej rosliny mnie urzekł. Uwielbiam kepiaste, zaroslowate, krzaczorowate zielska...jak słusznie i fachowo podsumowała MÓJ WYBÓR ! nasza kochana Pesteczka Aniko, i ty sie pytasz ? Przeciez juz oficjalnie sie tu zaprezentowałaś wiec czemu miałabys się pytac o zdanie. Pokazuj co tam nawycinałaś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.06.2016 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 A czerwień się! Wpasujesz sie ładnie w dywanik Jestes guru bo widze, ze u ciebie same sepiska zdjęciowe siedza i orgazmu dostają, a ze sa to baby ogrodowe ( prawie jak krasnale ogrodowe) to widać jest powód. Pieknie u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 06.06.2016 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Ja się wcale nie nabijam, masz zatem niesamowite wyczucie To się nazywa talent To proponuję tarczownice i rodgersje ...piękne i nie żółte Czerwonego też nie lubię, bo mi pękają naczynka:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.06.2016 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Zapomniałam podziekowac za hojność i dobre serce. Dzielic sie nie musisz. Kupie se...za 100 lat ale jednak. Bede miała motywację, zeby nie umierac przed setką Jesli chodzi o rosliny to wyraxnie ciagnie mnie do tych mokradłowatych, cieniolubnych, bagiennych. Maja w sobie cos takiego... Piszesz o pietrach roslin, ale Ja chyba tak bym nie zrobiła..nie az tak wysoko. Kaliny odpadaja. Mam tu dwie i dziekuje bardzo. ŻADNE BZY !!! Cholery rosna jak chwasty. Nie do wytepienia ! Poszłabym raczej w prostotę i umiar. Nie korzystam z inspiracji. Próbuję nawiązac do otoczenia lub uwypuklić pewne jego walory. Z drzew posadziłabym moje ukochane lipy gdyby nie to, ze lipnie rosną Brzozy of kors no i wierzby mazgajowate - 2 sztuki (nawet wiem gdzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.06.2016 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Dzieki.Talent lub ARCY antytalent wyjdzie jak sie wezme za dzieło zycia.Plany mozna miec ambitne, ale jak przychodzi co do czego to dupa blada z tego wychodzi bo a to projekt był zbyt ho ho ho, brak sił, czasu, kasy, mąż marudzi. Ide spojrzec na to co tu wymieniłas bo nie znam tych nazw. Mnie dobijaja róże wszelakie. Pudrowe, słodkopierdzace, malinowe itp.Chyba moda na mnogośc kolorów przemija. Mnie zachwycaja faktury, zestawienia, pokroje, odcienie zieleni.Roslina wcale nie musi kwitnąć, ale musi miec to coś.Iglaków nie cierpię !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 06.06.2016 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 A może ja chcę się podzielić Bzy...zależy jakie.no. Omszone? Kaliny są idealne nad staw...jakie masz? To bardzo dobrze, że nawiązujesz do otoczenia ...to tajemnica sukcesu! Brzozy i wierzby to moje ukochane drzewa. Namiętnie kolekcjonuję Lipę mam jedną dla pszczół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.06.2016 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Rodgersja iTarczownica.O ta ci chodziło ? http://images8.fotosik.pl/902/c469c84f8c583d7b.jpg http://i.st-firmy.net/934tp6l/tarczownica-zielony-ogrod-maria-poliwodzinska.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.06.2016 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 No to mamy podobne upodobania i zajoba...kurzego Nie wiem jakie tu rosna bzy. Mamy w sumie 3, ale jednego w tym roku wycielismy bo wrósł sie w ogrodzenie. Miałam nadzieje, ze zdechnie całkiem, a ten skubany odbija z pnia. Cycki mi opadły Kaliny mam takie jak ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.06.2016 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Lipą mogłabys sie podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.06.2016 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 TAKI ogród to moje marzenie Pod kazdym kamieniem Gumiś. Zaprosiłabym Pusię na mała degustacje soku z gumijagód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.06.2016 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Dana a to masz ?Uchowa się w naszym klimacie ? http://i.st-firmy.net/934gpyl/rosliny-wodne-calla-pelustris-chelmno.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts