Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na szybko na razie poglądowo

Mari%2B-%2Bkuchnia%2B1.jpg

podglądam - i bardzo jest przepięknie, tylko czy nie można by lodówki gdzieś przeprowadzić ?

Z szafkami do końca ściany byłoby jeszcze przepiękniej, gdyż albowiem symetria w stosunku do okna byłaby lepsza.

Płytki do samej góry ? nie... Jak już koniecznie - to może do linii górnej okna..

rodzi się powolutku, mam kolejną ścianę. powiedz mi jak to ma wyglądać. Płytki wszędzie? co z tym grzejnikiem. wysepka ma szerokość 75 cm - do kuchenki jest 120 - optymalnie, książkowo, do lodówki jest 90, jak dla mnie styknie i będzie blisko żeby wykładać produkty z lodówki.

przejście zrobiłam póki co 120 cm - mam tyle w wiatrołapie. więcej może wyglądać słabo, bo nie będzie trzymać proporcji.

kuchnia%2Bmari%2B2.jpg

muszę w końcu poszukać tych lampek jakiś inny bo te wyglądają komiczne :p

Edytowane przez Emila3000

Zochna ciesze się ze komuś coś się podoba.

To zasługa Emilki ze zwizualizowala to o czym myślę.

Jest PRAWIE idealnie ale coś mi nie gra.

Płytki wszędzie i do sufitu.

Gdybyś Emilko chciała i miała czas to czy mogłabyś zrobić kilka wersji jednej dosłownie ściany ale z różną wysokością płytek?????

Lampki.sa zajebiste.

Co na nie spojrzę to śmiać mi się chce ale nie musisz szukać, przecież wiadomo o co chodzi.

Symetria jest fajna ale wygoda chyba fajniejsza.

Zochno, jestem gotowa ja ewentualne zmiany bo to dopiero projekt.

Jeśli Ci nie leży w tym miejscu to gdzie byś ja postawiła?

kratki nie robiłabym, bo po co ma buchać pod sufit, niech idzie na kuchnie. Może dać tam regały otwarte, żeby powietrze mogło wylatywać???

z płytkami zrobię kilka wersji, lampki już zamienione na właściwe, chociaż kolejny render robi się z tymi starymi :lol2:

jakbyś coś chciała dodać od siebie to możesz poszukać w necie - wpisz 3d model i nazwę tego co szukasz po angielsku najlepiej. No i żeby darmowe do pobrania. mój program obsługuję większość plików z meblami.

Mari kuchnia na razie jest MOCNO poglądowa, wrzuciłam to co chciałaś, bez detali, bez większego pomyślunku :yes:

na razie jak dla mnie wygląda super, wszystko ze sobą gra, i nie jest za ciemno, czego sie obawiałam :)

Mi ta poglądowość w.zupelnosci wystarczy.

Mam wystarczającą wyobraźnię żeby resztę sobie dorysowac.

Najbardziej mi zależało na ogólnym wrażeniu i czy nie zrobi się za.ciasno.

Kuchnia wydaje się spora i metraż ma duży ( pomijam twoje lotnisko) ale jest kiepska do urządzenia bo sporo w niej otworów drzwiowych i okiennych.

Wydaje mi się ze wycisnęłam z niej maksimum ale nie jest przeładowana.

Jest prosta, czytelna i łatwa.w.utrzymaniu czystości.

Wyszło sporo blatów i półwysep.

Jest ok.

Mam to.co mam.

Z gówna bata nie ukrecisz.

Szafek otwartych.nie chce bo kurza się niemiłosiernie ale.rzeczywiscie ładnie wyglądają.

A takie pytanko mnie męczy...

Co byście dały w oknach?

Od razu mówię że nie muszę się przed nikim zasłaniać bo nikogo nie ma.

Może żeby ocieplić, wypełnić...

Rolet nie lubię, źaluzje ale.drewniane ewentualnie tylko znowu ten syf...zasłonki nie pasują, firanek nie cierpię, to co???

Myślałam nad okiennicami wewnętrznymi ale w necie widziałam tylko shuttersy a nie tego szukam.

Mam kolejny problem przez który spać nie mogę, ale obgadam go z.wami jak juz kuchnia się definitywnie zrobi.

(...)

co z tym grzejnikiem. wysepka ma szerokość 75 cm - do kuchenki jest 120 - optymalnie, książkowo, do lodówki jest 90, jak dla mnie styknie i będzie blisko żeby wykładać produkty z lodówki. (...)

kuchnia%2Bmari%2B2.jpg

pewnie już o tym było, ale ja i tak zapytam - muszą być te szafki pod oknem? z tego blatu, jeśli będzie w nim kratka, to i tak pożytku nie będzie...

PS ciekawie się zapowiada... nooo... ciekawie...

Nie wiem Emi.

Kolejna rozpierducha.

Mąż mnie udusi a i tak patrzy na mnie jak lewica na gazelę.

A co jak mi się coś odwidzi i będę chciała powiesić.szafki?

przemyśl sprawę, masz dużo czasu. kuchnia sporo, coś do ogrzewania by się przydało. Rozpierducha i tak będzie, bo płytki trzeba skuć.

Borciu, ten cholerny grzejnik jest największym zonkiem tego pomieszczenia.

Widzisz ze zrezygnowałam z szafek wiszących.

Każda dolna.szafka jest na wagę złota.

Za tym oknem będzie taras i jak znam.zycie to okienko stanie się punktem podawczym.

Blat się tam przyda.