marimag 26.07.2016 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 O matko!!!! To moja kuchnia?????? Piękna!!!!!! Lampki biurkowe wymiatają Czekam na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2016 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Małe sprostowanie Emi - płytki do sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.07.2016 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Przyszłam się odwdzięczyć imieninowo i w prezencie przynoszę Twojego Własnego Boba, takiego na wyłączność, żebyś zawsze pod reką miała :hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2016 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Mój własny Bob!!! Dzięki Pusiu. Jego największym atutem jest to, że milczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 26.07.2016 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Witaj solenizantkio ,spelnienia planow i marzeń ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2016 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Witaj solenizantko Tobie też kochana no i poprawy zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2016 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Emilko, urodziłaś cos??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.07.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 na szybko na razie poglądowo podglądam - i bardzo jest przepięknie, tylko czy nie można by lodówki gdzieś przeprowadzić ? Z szafkami do końca ściany byłoby jeszcze przepiękniej, gdyż albowiem symetria w stosunku do okna byłaby lepsza. Płytki do samej góry ? nie... Jak już koniecznie - to może do linii górnej okna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.07.2016 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 (edytowane) rodzi się powolutku, mam kolejną ścianę. powiedz mi jak to ma wyglądać. Płytki wszędzie? co z tym grzejnikiem. wysepka ma szerokość 75 cm - do kuchenki jest 120 - optymalnie, książkowo, do lodówki jest 90, jak dla mnie styknie i będzie blisko żeby wykładać produkty z lodówki. przejście zrobiłam póki co 120 cm - mam tyle w wiatrołapie. więcej może wyglądać słabo, bo nie będzie trzymać proporcji. muszę w końcu poszukać tych lampek jakiś inny bo te wyglądają komiczne Edytowane 26 Lipca 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.07.2016 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 podglądam - i bardzo jest przepięknie, tylko czy nie można by lodówki gdzieś przeprowadzić ? może 10 cm dalej?? za ścianę do spiżarki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2016 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Zochna ciesze się ze komuś coś się podoba. To zasługa Emilki ze zwizualizowala to o czym myślę.Jest PRAWIE idealnie ale coś mi nie gra. Płytki wszędzie i do sufitu.Gdybyś Emilko chciała i miała czas to czy mogłabyś zrobić kilka wersji jednej dosłownie ściany ale z różną wysokością płytek?????Lampki.sa zajebiste.Co na nie spojrzę to śmiać mi się chce ale nie musisz szukać, przecież wiadomo o co chodzi. Symetria jest fajna ale wygoda chyba fajniejsza.Zochno, jestem gotowa ja ewentualne zmiany bo to dopiero projekt. Jeśli Ci nie leży w tym miejscu to gdzie byś ja postawiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2016 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Zapomniałam o grzejniku... Chyba musi tam zostać.Dumam nad nim i nawet przenosiny mnie nie urządzają.Może by zrobić kratkę w blacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.07.2016 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 kratki nie robiłabym, bo po co ma buchać pod sufit, niech idzie na kuchnie. Może dać tam regały otwarte, żeby powietrze mogło wylatywać??? z płytkami zrobię kilka wersji, lampki już zamienione na właściwe, chociaż kolejny render robi się z tymi starymi jakbyś coś chciała dodać od siebie to możesz poszukać w necie - wpisz 3d model i nazwę tego co szukasz po angielsku najlepiej. No i żeby darmowe do pobrania. mój program obsługuję większość plików z meblami. Mari kuchnia na razie jest MOCNO poglądowa, wrzuciłam to co chciałaś, bez detali, bez większego pomyślunku na razie jak dla mnie wygląda super, wszystko ze sobą gra, i nie jest za ciemno, czego sie obawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2016 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Mi ta poglądowość w.zupelnosci wystarczy.Mam wystarczającą wyobraźnię żeby resztę sobie dorysowac. Najbardziej mi zależało na ogólnym wrażeniu i czy nie zrobi się za.ciasno.Kuchnia wydaje się spora i metraż ma duży ( pomijam twoje lotnisko) ale jest kiepska do urządzenia bo sporo w niej otworów drzwiowych i okiennych.Wydaje mi się ze wycisnęłam z niej maksimum ale nie jest przeładowana. Jest prosta, czytelna i łatwa.w.utrzymaniu czystości.Wyszło sporo blatów i półwysep. Jest ok.Mam to.co mam.Z gówna bata nie ukrecisz. Szafek otwartych.nie chce bo kurza się niemiłosiernie ale.rzeczywiscie ładnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.07.2016 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 robią się różne wysokości płytek. grzejnik zamieniłabym na ścienny - tzn dać podłogówkę na ścianie za kuchenką, niewielki koszt, bo tylko kilka metrów rurki. Rur od grzejnika nawet nie musiałabyś za bardzo ukrywać, bo przecież będą tam szafki i zasłonią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2016 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 A takie pytanko mnie męczy...Co byście dały w oknach?Od razu mówię że nie muszę się przed nikim zasłaniać bo nikogo nie ma.Może żeby ocieplić, wypełnić...Rolet nie lubię, źaluzje ale.drewniane ewentualnie tylko znowu ten syf...zasłonki nie pasują, firanek nie cierpię, to co??? Myślałam nad okiennicami wewnętrznymi ale w necie widziałam tylko shuttersy a nie tego szukam. Mam kolejny problem przez który spać nie mogę, ale obgadam go z.wami jak juz kuchnia się definitywnie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2016 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Nie wiem Emi.Kolejna rozpierducha. Mąż mnie udusi a i tak patrzy na mnie jak lewica na gazelę. A co jak mi się coś odwidzi i będę chciała powiesić.szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 26.07.2016 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 (...) co z tym grzejnikiem. wysepka ma szerokość 75 cm - do kuchenki jest 120 - optymalnie, książkowo, do lodówki jest 90, jak dla mnie styknie i będzie blisko żeby wykładać produkty z lodówki. (...) pewnie już o tym było, ale ja i tak zapytam - muszą być te szafki pod oknem? z tego blatu, jeśli będzie w nim kratka, to i tak pożytku nie będzie... PS ciekawie się zapowiada... nooo... ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.07.2016 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Nie wiem Emi. Kolejna rozpierducha. Mąż mnie udusi a i tak patrzy na mnie jak lewica na gazelę. A co jak mi się coś odwidzi i będę chciała powiesić.szafki? przemyśl sprawę, masz dużo czasu. kuchnia sporo, coś do ogrzewania by się przydało. Rozpierducha i tak będzie, bo płytki trzeba skuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2016 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Borciu, ten cholerny grzejnik jest największym zonkiem tego pomieszczenia.Widzisz ze zrezygnowałam z szafek wiszących. Każda dolna.szafka jest na wagę złota.Za tym oknem będzie taras i jak znam.zycie to okienko stanie się punktem podawczym.Blat się tam przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts