Iscra 23.08.2016 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Dzieciaki palaszuja kielbache z grilla przy halogenie budowlanym a smakuje im jakby bażanta jadły. Ola chce tu nocować Fajnie. Aż się człowiek uśmiecha czytając takie wpisy Bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.08.2016 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Emi sprawdź teraz maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.08.2016 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Nic nowego nie doszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.08.2016 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 To Ja juz sama nie wiem bo wysyłam i u mnie idzie ładnie. Co innego moge zrobic ? Michał znalazł takiego cudaka. Ochrzcilismy go : Maciek Gdyby okazał sie kobieta miał dostac imię: Dorota. Coś jak Jan Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.08.2016 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 też taką dzisiaj miałam na tarasie, koty nią były żywo zainteresowane, maleńka taka a kąsała Perłę po nosie jak do niej podchodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 23.08.2016 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Piękne te słoje, też chcę, Pestko dziękuję, myślę, że do mojej wiejskiej "posiadłości" byłby idealny, ale nie mam pojęcie jak to ogarnąć, najpierw sadzić, potem pleść? Mari, podobno żmije się rozmnożyły na potęgę, bo zim już prawie nie ma, u nas na razie widziano tylko zaskrońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.08.2016 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Do mnie też doszły puste maile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.08.2016 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Maciek był równy gość. Najpierw pokracznie uciekał a potem chyba zesrał sie ze strachu bo przywarł do dłoni i nie ruszał sie wcale. Ola planowała go zabrac do domu (rodziców) i z nim spać. Cięzko było mi to jej wypersfadować ale argument, "ze kupa w łózku", pomógł. Gdy chodziłam po terenie i zaznaczałam krzaki do karczowania, minęły mnie kolejne dwa zaskrońce Znaczy się, że ten z maja wział się i rozmnozył bo te dzisiejsze były chudsze i mniejsze. Posłuchajcie laski, sprawa z filmem chyba sie rypnie niestety, bo nagrałam Wam cudo polskiej kinematografii nie szczypiac sie zbytnio z waga pliku no i sie zrobiło 6 giga. Nigdzie nie mozemy rozpakowac takiej ilości i zaden program nie chce nas wpuscić. Mąż chce spróbowac jeszcze z jakims kontem google bo tam limit do 15 giga takze teoretycznie powinno wejść. Teraz sie przegrywa co ma potrwać 2 godziny i 30 minut i jak wszystko bedzie ok, wyśle Wam linki i sobie odpalicie. Musicie poczekac do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.08.2016 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Pendraku nie strasz bo zawalenia serca dostanę. Pestko walcze z filmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.08.2016 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 wpadłam pomiędzy wycieraniem glutów latoroślom co tam się dzieje? remontuje się już???? jaki etap?? ale mam zaległości fajny jaszczur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.08.2016 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 6 giga?? Nie musiało być w wersji super hiper HD blue screen i najnowsze osiągnięcia techniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.08.2016 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Mari zapomniałam Ci powiedzieć, żebyś kręciła krótkie filmiki. Poszłaś na całość i od razu długometrażowy nakręciłaś Pusiu a te robociki koszące znasz????? kurwicy dostaje z tą trawą, maż chyba od 2 miesięcy nie ma czasu, żeby ją skosić :bash: niedługo będę potrzebować takiego traktora jak Mari Oczywiście że znam kosiarki automatyczne, niestety u nas za duże spadki terenu są i bardzo mi przykro z tego powodu. Co do koszenia, pisałam wielokrotnie, że kosiarka prowadzana u nas nie dała rady, koszenie trwało po 3-4 dni, jak kończyliśmy trzeba było zaczynać od nowa. I to już po uporządkowaniu takiego dzikiego chaszczu jak ma teraz Mari za pomocą traktora, kos (tak!!!). Upierdliwe latanie z koszem, masakra. Dopiero gdy kupiliśmy traktorek koszenie stało się przyjemnością - 3 godziny i skoszone, bez wysiłku, bez ułażenia się kilometrami, taszczenia ciężkiego kosza z trawą. Grubo ponad 10 lat go mamy i jak dla nas nie ma nic lepszego. Jeszcze dodatkowo posiadamy kosę spalinową do podkaszania skarp i zarośli. I tak jesteśmy w stanie zapanować nad naszymi hektarami bez specjalnego wysiłku i olbrzymiej ilości czasu. Śmiem przypuszczać sądząc po zdjęciach, że Mari wywali pieniądze na tą "wypasioną" prowadzaną kosiarkę,i akumulatorową podkaszarkę a za pół roku będzie płakać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2016 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Mari zapomniałam Ci powiedzieć, żebyś kręciła krótkie filmiki. Teraz mi to mówisz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.08.2016 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Piękne te słoje, też chcę, Pestko dziękuję, myślę, że do mojej wiejskiej "posiadłości" byłby idealny, ale nie mam pojęcie jak to ogarnąć, najpierw sadzić, potem pleść? Mari, podobno żmije się rozmnożyły na potęgę, bo zim już prawie nie ma, u nas na razie widziano tylko zaskrońce. Służę wiedzą i instrukcją. Akurat pora się zacząć przygotowywać, żeby wczesną wiosną posadzić "płot ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.08.2016 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Mari zapomniałam Ci powiedzieć, żebyś kręciła krótkie filmiki. Teraz mi to mówisz ??? Przecież mówię, że zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2016 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Powysyłałam Wam mailem link do filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.08.2016 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Dotarło i działa, ale obejrzę dopiero w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2016 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.08.2016 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Dałaś radę, pękam z dumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2016 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 To nie Ja.Ja Fellini a mąż za kombinacje odpowiedzialny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts