mayday 12.01.2017 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 zajrzałam, co tam po forach i ja już nikogo nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.01.2017 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Pitolisz jak zwykle Z tym znaniem i nie znaniem to jest tak, że Ja też praktycznie nikogo nie znam bo tych co to myślałam że znam nie znalam ale poznalam i żeśmy się odpoznali ale ma to swoje wielkie plusy bo lepiej iść w jakość a nie ilość. Odrzucilimy chwasty i została sama sól tej ziemi Pisz co u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.01.2017 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 a czy ja wiem, co umnie? raczej dobrze. zimno mi cos dzisiaj, chociaz w domu niby ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.01.2017 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 a ztym znaniem, to ja faktycznie juz trzy lata nie śledzę to i miało co się wykruszyć. miałam do Ciebie zadzwonić, ale nie mam kiedy teraz dłuzej pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.01.2017 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Cześć się wykruszyla bo szukała tu tylko pomocy przy budowaniu lub urządzaniu. Kolejna grupa poszła w pi...du bo się znudziła nie dzianiem się. Po drodze ktoś się obraził, była jakaś aferka no ale ostatnie akcje przeszły wszelkie pojęcie ( cofnij się do wrześniowych postów) i odpoznalysmy się. Wszystko jestem w stanie pojąć ale na chamstwo zgody nie ma i nie będzie. Ja tez ciągle o Tobie myślę ale nie dzwonie żeby Ci nie przeszkadzać bo ty wiecznie gdzieś lecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.01.2017 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 az rzucę okiem ; na wrzesień ale najpierw napisz, co tam na chacie sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.01.2017 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Na chacie nic.Zima, zimno... Na razie projektuje, bardzo dużo myślę, próbuje niepostrzeżenie naprowadzic męża na pewne pomysły, kombinuje z ogrodem a nawet zrobiłam wstępny projekt jednej ze ścian ogrodu. Dobralam rośliny, znalazłam gościa z dobrą ziemia za dość przystępna cenę, nastawiać się psychicznie na drenaż i takie tam... Jak widzisz nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.01.2017 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 o traktor poszło?????? no, w sumie mnie tez nie spytałaś...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.01.2017 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Kuźwa! Zapomniałam O traktor, o deszcz, ktoś miał miesiączkę a mam wrażenie ze niektórzy poddali się masowej histerii i udzieliła się im wscieklizna co po niektórych. Dno, żenada, no koments! Nie ma tego złego... Juz teraz wiem kto jest kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.01.2017 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 No, żeby to mi było ostatni raz !!! będę zaglądać, bo jakoś mi czego ś brakuje. skonczyłam układać puzzle i co? na drutach mam robić????? w ziemi nie grzebię , bo zamarzła. po weekendzie do Ciebie zadzwonię, bo tera to ja muszę iść na dół, a komputer zrobiłam prawie stacjonarny, bo mi życie zatruwał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.01.2017 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Sorki ale musiałam polecieć do Castodramy bo Ola jutro robota robi i potrzebne były części zamienne. Ale że co ostatni raz bo nie chwytam? Nasuwa mi się pytanie filozoficzne... A jak ziemia odmarźnie to co? Znowu o mnie zapomnisz? Gosiu dzwon kiedy chcesz. Wiesz, że Ja Ciebie zawsze i wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.01.2017 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 No to lecim Mój ogród nazwałabym TOLKIENOWSKIM. Ma być pieknie i naturalnie, dziko i tajemniczo...moze troche straszno. Zamierzam bazować na kilku gatunkach roslin ale bawić się formą i kolorystyką poszczególnych ich odmian. Najpierw drzewa bo to najważniejszy element kompozycji. Musze posadzic je pierwsze po to, zeby stworzyły mi niezbedny cień. Perełką będzie ten oto dżentelmen BUKAN ANTARKTYCZNY http://images10.fotosik.pl/4112/f5a481d3e9469348.jpg http://www.krolestworoslin.pl/materialy/prod/big/1161_1.jpg ... i ta pieknie przebarwiajaca sie jesienią laska BŁOTNIA LEŚNA http://images8.fotosik.pl/303/5084e86c0b28bede.jpg Oprócz tego: - wierzba płacząca - brzozy - olchy - mąz chce cos iglastego i nawet wymienił nazwy ale jak mu pokazałam w necie to o czym mówił (chcąc sie upewnic czy aby napewno to) to szczeka mu opadła Ot takie niewinne maleństwo sobie wymyslił kolega mąż CDN ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.01.2017 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Wpadłam. Leżę!! Jak się wygramolę spod biurka, to skomentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 15.01.2017 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 aaale drzewiszcza cudne, moje dziecko by się zakochało ! A ten bukan jak ma się u nas z uprawą? bo po nazwie to chyba zimno lubi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 15.01.2017 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Mari zapowiada się cudownie:D Tylko nie wiem gdzie dorwiesz tego bukana w odpowiednim rozmiarze. Muszę poczytać jak szybko on rośnie. M sobie maluszka upatrzył Co to jest? Może takie wymiary osiąga tylko w warunkach naturalnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 15.01.2017 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 No dobra, już widzę, że to tylko nazwa "... pochodzący z chłodnych lasów deszczowych, daleko na południu Chile i Argentyny" To ja też chcę takie drzewo tylko już wyrośnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.01.2017 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Metasekwoja! No to sobie upatrzył Cudne te drzewa, takie bajkowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 15.01.2017 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 (edytowane) A błotnię wodną widziałaś? też "bajkowa"http://www.futuregardens.pl/blotnia-lesna-klaza-lesna-nyssa-sylvatica-duplikat-1.html Edytowane 15 Stycznia 2017 przez mały biały domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.01.2017 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 W necie piszą, że bukan po wielu latach osiąga do 7 m wysokości... Wolniutko rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.01.2017 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 To maleństwo to najzwyklejsza sekwoja Taka choineczka w ogródku. Ciekawa tylko jestem do którego województwa musze pojechac zeby przyjrzec sie jej w całej okazałosci A moze wy znacie jakies STRASZNE drzewa ? Tak sobie myslę, ze i akacja spełniałaby ten wymóg bo kora podziabana i pokrój powykręcany ale raz zeinwazyjne to to jak cholera to jakos tak kwiatkowo mi nie pasuje. Przeszukujac net, zwracam uwage na potrzeby roslin. Wydaje mi się, ze beda u mnie miały dobrze. Bukan antarktyczny rosnie powoli z tego co pamietam ale chyba wazniejsze jest to, ze nie przemarza. Sekwojki i tak juz bym nie doczekała...zresztą w tym czasie to chyba i zycie na ziemi przestanie istnieć... Żyje 2000 lat takze ten... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts