mother_nature 10.02.2017 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Nie ma, chyba za młody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.02.2017 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Nie ma, chyba za młody. A czyli jeszcze nie ma, ale będzie miał Uwielbiam orzeszki buczynowe W mojej miejscowości rośnie olbrzymi i bardzo stary czerwony buk - pomnik przyrody, jak skończy się epoka lodowcowa to pstryknę mu zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.02.2017 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 To mam nadzieję, że ma wieeeele lat, bo nie chciałabym dożyć czasów, kiedy mojego będą wycinać ze względu na zbyt duże rozmiary.Ze sobą go nie zabiorę, bryła korzeniowa pewnie już jest spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2017 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Hej lachony Asiu, buczek świetnie się u Ciebie komponuje w tej gęstwinie. Dziś ostatni dzień szkoły i FERIEEEEEEEEEEEEE!!! Mój brat miał dziś operacje. Niby to tylko migdały ale trzymali go na stole ponad 2 godziny. Jest po narkozie i chrzani głupoty wiec jeszcze nie gadałam z nim ale matka mówi ze wszystko ok. Ola mnie strasznie martwi. Jest chora juz 4 tydzień i nic lepiej. Miała już zmianę antybiotyku, wlaczylam swoje leczenie sterydami i nadal kaszle aż do odruchów wymiotnych i cały czas katar. Z mężem nadal milczenie owiec. Reszta kaszle, pociąga, marudzi... Witaj weekendzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.02.2017 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 No i po weekendzie Minus 12 na początek nowego tygodnia O roślinkach więc nadal tylko w sferze marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.02.2017 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Ja juz nic nie mowie, ale ostatnio jakby sympatyczniej temperaturowo i słońce świeci wiec może...? Uwaga! Poszukuję taniej kostki granitowej. Może być rozbiorkowa. Czy ktoś z cichych podczytywaczy lub jawnych ma jakieś namiary? Będę ogromnie wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 16.02.2017 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 He he, tanią kostkę granitową też chętnie kupię, póki co jednak brak takowej.Najtańsza jest w okolicach kopalni granitu, czyli Dolny Śląsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.02.2017 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Znalazłam jeszcze inny region gdzie wydobywają granit ale różni się od Strzegomskiego brakiem tych ciapek. Jest bardziej jednolity. Cena wcale nie jest wow bo jak dolicze transport to wychodzi mi drożej niż u lokalesów. No kto się odważy podzielić kontaktem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.02.2017 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Mari nie mam namiarów na tańsza kostkę, my będziemy kupować "nasz" strzegomski bo tylko taki nam się podoba, ale kiedy i za ile to jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.02.2017 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Masz farta bo blisko Ciebie Transport do mnie wyrównuje ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.02.2017 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Transport jest drogi fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 24.02.2017 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 hoł hoł, co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 04.03.2017 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.03.2017 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Dziabiesz coś w ogrodzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.04.2017 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Śliczny jest A orzeszki ma?? buk nie rodzi orzeszków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 11.04.2017 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 buk nie rodzi orzeszków. Ależ oczywiście, że rodzi, są pyszne i jedyne w swoim rodzaju. Jako dziecko, babcia zabierała mnie do bukowego lasu, gdzie z kolczasych łupinek wydłubywałyśmy i jadłyśmy pyszne orzeszki. Możesz sobie zresztą wygoglować Jeśli nie jadłaś to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.04.2017 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Wesołych świąt! Pozdrawiam wszystkich i mocno ściskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.04.2017 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Poświąteczne uściski od zamrożonej Pusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.04.2017 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Czyli standard? Przytulam do piersi swej cieplutkiej W tym roku jakaś fataliza. Nie kumam tej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.04.2017 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Nie kumam tej pogody Też nie kumam i jestem na nią obrażona. Do ogrodu nawet nie wychodzę, wszystko hurtem opłaczę na raz jak mrozy się skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts