mother_nature 19.06.2017 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 O wiedziałam, że coś przeoczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.06.2017 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 O wiedziałam, że coś przeoczyłam Ot takie małe przeoczenie, minimalne Cała Mari, "se" zniknęła i "se" powiększyła rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 20.06.2017 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 I jeszcze zagadkami pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2017 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Taaaaaaaaaaaaaaa... SE sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.06.2017 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Taaaaaaaaaaaaaaa... SE sama Nikt nie powiedział, że sama Musiałaś mieć wspólników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 20.06.2017 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Wspólników? Dobra impreza musiała być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.06.2017 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Wspólników? Dobra impreza musiała być Tern jesteś kompletnie zepsutym chłopakiem co po Twojej głowie chodzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 20.06.2017 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Ale to Ty pisałaś o wspólnikach Ja myślałem o "wspólniku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2017 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Kurna! A nie mówiłam, że niektórzy mają mnie za rozpustnice???!!! A Ja przecież TAKĄ dziewicą jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2017 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Kurna! A nie mówiłam, że niektórzy mają mnie za rozpustnice???!!! A Ja przecież TAKĄ dziewicą jestem No pewnie, że TAKĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2017 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Nie wiem czy nie powinnam się obrazić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2017 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Nie wiem czy nie powinnam się obrazić! Ja wiem Nie powinnaś A ja chciałam jeszcze w temacie Waszych grzejników. Czy masz na myśli ogrzewanie nadmuchowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2017 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 No to się opanowuje Nie. Chodzi mi o zwykły grzejnik podłogowy. Postanowiłam go dodać bo na ogromnej i otwartej przestrzenią z wielgachnymi oknami mamy tylko jeden grzejnik w jadalni a w drugiej części salonowej 2. Pomiędzy tymi punktami jest zupełnie pusta i nie ogrzewana cześć która dodatkowo jest schladzana wielkimi drzwiami tarasowymi ( dwuskrzydlowymi). Skoro mamy ryc w ścianach i robić podłogę to czemu nie zrobić tego teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2017 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Niestety nic o kanałowych nie wiem, tyle co w necie poczytałam i pooglądałam.Wyglądają ciekawie.A jak cenowo wychodzi w porównaniu do np. podłogówki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2017 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Pusiu, cena jest jakby nie istotna bo i tak podłogowe robić nie będziemy. Trzeba by skuwac ok 350 metrów posadzek, potem tyle samo instalacji, kolejne 350 metrów wylewek, nowy system ogrzewania. Koszty Mam problem z mężem i ogrzewaniem. Wszyscy mówią, że olejowe jest najdroższe i wystarczyło ze jeden gość powiedział ze kompletnie nie opłacalne jest robienie gazu a ten lyknal to i upiera się żeby zostawić. Znalazłam firmę, zbiornik, instalatorów pieca, wstępny kosztorys a ten mi kurna teraz okonie staje. Szlag mnie trafia i wszystkiego się odechciewa. Żeby mi to ktoś przedstawił w liczbach to może rura by zmiekla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.06.2017 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Ale ja Ciebie nie namawiam na podłogówkę, tylko z ciekawości tak zapytałam. Kiedyś braliśmy pod uwagę ogrzewanie nadmuchowe, tam są tez takie grzejniki montowane w podłodze.Ale to było wieki temu, potem koncepcja budowy się zmieniła i temat odpuściliśmy. Nie wiem kto może przedstawić koszt ogrzewania olejowego - najlepiej ktoś kto takie ma, bo opinie "słyszałem że ......" można w d.... wsadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2017 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Wiem, że mnie nie namawiasz. Napisałam tylko dlaczego tak a nie inaczej. Przydałby mi się jakiś wszechstronny fachowiec, ale trafiam na takich co to albo ta opcja albo tamta. Lecę bo mam dziś 3 zakończenia roku szkolnego plus tempo maratonczyka żeby się ze wszystkim wyrobić. Niestety dopadła mnie migrena aż mi łzy lecą Narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.07.2017 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Mari jak prace w domku? podeSLIJ KILKA FOTEK. PLIZZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.07.2017 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 No hej Milo, że ktoś jeszcze o mnie pamięta W domku nic się nie dzieje. Nie zaczęliśmy żadnych prac. Zastanawiam się a w zasadzie bije się sama ze sobą - rozum kontra serce- czy nie sprzedać tego domu i nie kupić czegoś innego. Ze względu na pewną małą trolicę nie udzielam się już na forum i z tego samego względu nie będę tu wrzucać żadnych fotek. Zresztą jak widzisz Asiu, towarzystwo skutecznie się wyplukalo i nie ma już z kim gadać. Miesiąc temu wysiadł mi telefon i musiałam przerzucić się na nowy. Niestety, podczas przenoszenia danych straciłam większość kontaktów do forumowych kumpelek i nie tylko. Może to znak, że już po zawodach Nie mniej pozdrawiam gorąco wszystkich tu zaglądających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 24.07.2017 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Może to znak, że już po zawodach Może to znak, żeby dołączyć do grupy, która już robi backupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts