eniu 06.02.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 E tam...Nie doceniasz facetów! Moja pierwsza żona poszła sobie biorąc TV (m.innymi ). Obu pozbyłem się z łatwością.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.02.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Zaraz sie okaże, ze taka powódź to fajna rzecz A jakaż malownicza ! i to jak malownicza i rozrywkowa. Po studiach byłam prawie rok na stypendium w Egipcie. Lany poniedziałek poważne grono stypendystów okraszone pewną liczbą prof. i dr świętowało hucznie cały dzień wywołując niebotyczne zdziwienie u tubylczej ludności. Wyobraź sobie co się działo, skoro podczas sprzątania następnego dnia dotknięcie ściany odkupione było kopnięciem prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.02.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Ja tam nie mam żadnego problemu z wyrzucaniem, nic mnie tak nie cieszy jak uwolniona od gratów i przydasi przestrzeń. Mój M ma jeszcze mniej skrupułów. I dlatego okazuje się, że wystarcza nam w mieszkaniu jedna szafa, dwie komody. I pewnie i tak mamy tam masę nieużywanych śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Eniutek, to już rozumiem skąd niechęc do tv Pestko, Migotko, Ja z tych gromadzących...na szczęscie to kiedyś. Teraz gdy "dojrzałam wnętrzarsko" przestałam widzieć w pewnych przedmiotach potencjał a w innych zauwazać. Z duma ogłaszam, że mimo, iz zbyt wiele nie spkowałam do zabrania, to bardzo wiele rzeczy spakowałam do wyrzucenia. Ilośc spakowanych kartonów nie napaja optymizmem i nie daje powera na następne, ale gdyby patrzyła tylko na śmieci, to mozna powiedzieć że już chyba z pół chałupy spakowałam. Mamusia podniosła mi wczoraj cisnienie. Zapytałam czy juz przygotowali dla nas miejsce na zwożenie pudeł, a tu sie dowiaduję, ze nie wiadomo co z przeprowadzką bo mój brat jeszcze nie zaczął się pakować. Osiwieję ! I co mam teraz kuźwa robić ? 2 pudła już do zabrania. Dzis spakowałam kolejne pojemniki z letnimi ubraniami. W mieszkaniu nie ma sie jak ruszyć, a oni jaja sobie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 07.02.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Mari ja bym zadzwoniła do brata i zapytała, czy możesz mu zacząć już zwozić te pudełka. Trzeba mu pokazać, że decyzja już podjęta - ty osoba poważna (z dziećmi na głowie) to nie masz czasu na żarty. Albo zrób jakąś dywersję - czyli mąż zawiezie a ty udajesz, że nic nie wiesz. Musisz mu (bratu) dać do zrozumienia, że nie ma odwrotu. Możesz też zaproponować, że wpadniesz jutro z dziećmi i pomożesz mu się pakować:rotfl: na pewno się ucieszy:cool: no widzisz - ja już 3 sposoby znalazłam, trochę złośliwe, ale cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2014 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Aniu, ale tak nie mozna...Chłopak sie poczuje tak, jakbym go z domu wyrzucała.Poczekam ale dalej będe robić swoje.Najwyżej zajmiemy piwnicę...nie pudłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 07.02.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Aniu nie znam zbyt dokładnie relacji między Wami, ale jeśli osoby dorosłe umawiają się na coś to powinny tego dotrzymać. Jesteś w trudnej sytuacji z 4 dzieci a Twój brat nie ma takich zobowiązań. Powinien Ci pomóc.Nie pamiętam (nie wiem) ile ma lat, ale do pewnego momentu faceci nie bardzo wiedzą co to empatia. I z częścią spokojnie możesz zrobić tak jak opisałam. A oni dopiero zatrybią - aaaaaaaa, mam się wyprowadzić bo Ania potrzebuje się tu na chwilę wprowadzić. To ok, to się wyprowadzę. Może ja mam pecha do mężczyzn, ale od czasu do czasu wprowadzam w życie taki sposób postępowania i ono działa. I oni się nawet nie obrażają. Jakoś inaczej myślą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2014 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Aniu, brat to chłopię raptem 20 letnie.Student biedny i kocham go jak syna.Mamy jeszcze czas....Zobaczymy jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.02.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 ja tylko z meldunkiem, ze zyję, alem zarobiona. Pozdrawiam Wszestkie jak leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2014 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Asiu, zmiłuj sie kobieto ! Dzis piatek i nawet teraz nie masz sekundki, zeby pogadać ze starymi kolezankami ! Co u Ciebie ? Zniknęłas juz na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Mari, moja córa wyrywała się na „wolność” odkąd maturę zdała. Twój brat potrzebuje delikatnego pochnięcia. jak poczuje jak to fajnie gdy nikt nad głową nie wisi, ale za to można na obiadki i po wałówkę do Ciebie wpaść, będzie się cieszył z samodzielności i będzie wdzięczny za „wykopanie” z pieleszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 08.02.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 eniu o telewizorach to ja mogę dłuuugo gadać : DKarram pisz, jak się mieszka?atena0 fajne macie Opole : ))pestka a mogę niedyskretnie zapytać o początek Twojego pesela? ; )żono Asiu dzięki... może też się w przelocie załapię : ))Anka pakuj się i nie kombinuj : P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 08.02.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Monika mieszka się CUDOWNIE! Obecnie mamy problemy z gotówką więc wstrzymałam zakupy i dalej wystają kable ze ściany w miejscu kinkietów, nie mamy części mebli, ale mieszka się świetnie. Dla mnie mój dom ma wymiar metafizyczny, ostatnich 10 lat czekałam na mój dom i wreszcie go znalazłam. Zyskałam spokój ducha bo mam wreszcie swój dom, nie tymczasowe mieszkanie, ale dom, który kocham. Obecnie uczę się szyć (dostałam maszynę do szycia) i dzisiaj wszyłam taśmę w firankę. Uszyłam też kilka poszewek na poduszki. Wcześnie maszyna nie była mi potrzebna a teraz jest niezbędna:) No właśnie przez dom, który ma kilka wad, ale który jest moim miejscem na ziemi. Nie mogę uwierzyć, że mieszkałam gdzie indziej - można chcieć więcej? Od życia pewnie tak, ale od domu już nie. Jestem zadowolona i wszystkim a zwłaszcza Ani tego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ja w robocie czyli przy komputerze. W planach spacer w kaloszkach po okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.02.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ja już po spacerku w kaloszkach, po ogródku i okolicy, a teraz kawka i komputer:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Macham tylko, że zyję :bye: Piszcie co tam u Was .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.02.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 A ja przychodzę z prośbą o radę zwłaszcza do tych dziewczyn ogródkowych:yes:Zgubiłam sekator i muszę nowy kupić miałam fiskarsa 10 lat i super był, tylko teraz takiego samego nie mogę znaleźć, jaki macie i polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 09.02.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Rozumiem zgubić kolczyk, ale sekator:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 oj Haniu, ja to Ci moge co najwyzej Diaxa polecic ale to chyba cie nie bedzie urzadzac? BTW Ten ......VIP CLUB..... to tylko exclusive for ladies bo nie iwiem czy mozna tu pisac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.02.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Rozumiem zgubić kolczyk, ale sekator:confused: Migotko uwierz mi że można, zwłaszcza jak ma się ogród 3000 m to nawet łopata do śniegu potrafi się zawieruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts