Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

oj Haniu, ja to Ci moge co najwyzej Diaxa polecic :D ale to chyba cie nie bedzie urzadzac?

BTW Ten ......VIP CLUB..... to tylko exclusive for ladies bo nie iwiem czy mozna tu pisac? :-?

Yendrek od diaxów pił kątowych i innych takich ustrojstw mam męża ,ale on nie pozwala mi się bawić swoimi zabawkami:confused: także muszę mieć własne, Ale za dobre chęci dziękuję:bye:

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Felco. Niezniszczalny. Zakup do końca życia.... Czyli raczej nie dla Hanki...:D

eniu

Bardzo dziękuję za propozycję, że niezniszczalny nie szkodzi zawsze się może zgubić:lol2:

Oglądałam ale mało tego na Allegro i ja potrzebuje takiego z obrotową raczka która zwiększa moc nacisku, bo ja kobieta przecież a krzaczory do cięcia mam już kilkunastoletnie:yes:

O matko !

Ludzie przyszli :)

Andrzejku, witaj.

Cieszę się, że skorzystałes z zaproszenia :)

Trafiłes na kiepski okres.

Nuda Panie, serce do pisania straciłam totalnie, nic mi sie nie chce to i na wuntku niewiele sie dzieje.

VIP jest oczywiście otwarty dla wszystkich...wszystkich fajnych, ciepłych, zyczliwych OSÓB.

Nie ukrywam, ze lista ignorowanych jest dośc obszerna.

Przyznam się, ze mam cholerne szczęscie do forumowych znajomych.

Mam nadzieję, ze dołączysz do tego grona.

Eniutek, kurna!

Zaskakujesz mnie na kazdym kroku.

Czego ta Twoja pierwsza zona od Ciebie chciała ?

Telewizora ? ;)

Hanuś no i co teraz ? Różowy czy pomarańczowy ?

Melisko, no pewnie, że jesteś naszym szczęsciem wuntkowym.

Taka nasza maskotka klubową :lol2:

Haniu, no pewnie, ze Ciebie a kogo ? siebie ? :rotfl::rotfl::rotfl:

Na dziś, pożegnam się z szanownym towarzystwem...starym i nowym.... ze starymi członkami i nowymi trzonkami...

Dobrej nocki kochani

A ja przychodzę z prośbą o radę zwłaszcza do tych dziewczyn ogródkowych:yes:

Zgubiłam sekator i muszę nowy kupić miałam fiskarsa 10 lat i super był, tylko teraz takiego samego nie mogę znaleźć, jaki macie i polecacie?

Hania, niech się śmieją :hug: Paskudy.

Mój jak kiedyś odłożył wielką wiertarę z udarem i założonym wiertłem 50 cm długości, to potem 3 tygodnie szukaliśmy :lol2: Były mojej córy wyniósł 4 lata temu do ogrodu szczotkę kominkową od kompletu i do dziś jej nie ma. Jesienią odnalazłam ponad metrowej średnicy pokaźny zwój drutu zbrojeniowego, który panowie budowlańcy „odłożyli tuż za płotem”.

Co tam sekator :yes:

Kupuj Fiskarsa. Jeśli chodzi o rodzaj, to zależy do czego go będziesz używać. Tu masz 35 sztuk różnych do wyboru:

http://www.narzedzia.pl/fiskars,p140/sekatory-reczne,c12139/

Ale się wyrwałam :( wszyscy spać poszli, a ja znowu przy kompie kibluję.

Edytowane przez pestka56

O cześć Pesteczko:bye:

Po cichutku tu na Ciebie czekałam, wiedziałam że Ty mnie zrozumiesz:yes:

Tak myślę że fiskars będzie najlepszy zwłaszcza że teki mi zginął a byłam z niego bardzo zadowolona.

A wiesz że my prawie sąsiadki jesteśmy? Iże moja córa też zakręcona na punkcie koni:D

Edytowane przez Hanka126

Widzę, że Ty mazowiecka też, ale lewo-, czy prawostronna względem Wisły i Płn czy Płd. Bo ja w górę rzeki i na lewo.

Ile Twoja córcia ma lat? Moja to już stara gropa. Aż dziw, że jeszcze nie jestem babcią :lol2:

Też lubię Fiskarsy, ale używam i innych, bo np. takie co tną 3-4 cm gałęzie to niestety drogie.

Super Haniu. :)

Ja między Zalesiem a Górą Kalwarią. W Żelechwie znajomi mają ogród z letnim domem :)

Gdzie Twoja córcia jeździ?

Moja zaczęła jak miała 9 lat.

Witaj Pesteczko:bye:

Olka zaczęła swoją końską przygodę w Gładyszowie, potem była Rumianka a teraz jeździ w Kozerkach.

Jak jeździsz do znajomych to musisz mijać moje miejsce na ziemi, także zapraszam:D