Hanka126 09.02.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 oj Haniu, ja to Ci moge co najwyzej Diaxa polecic ale to chyba cie nie bedzie urzadzac? BTW Ten ......VIP CLUB..... to tylko exclusive for ladies bo nie iwiem czy mozna tu pisac? Yendrek od diaxów pił kątowych i innych takich ustrojstw mam męża ,ale on nie pozwala mi się bawić swoimi zabawkami:confused: także muszę mieć własne, Ale za dobre chęci dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 09.02.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Felco. Niezniszczalny. Zakup do końca życia.... Czyli raczej nie dla Hanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.02.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Felco. Niezniszczalny. Zakup do końca życia.... Czyli raczej nie dla Hanki... eniu Bardzo dziękuję za propozycję, że niezniszczalny nie szkodzi zawsze się może zgubić Oglądałam ale mało tego na Allegro i ja potrzebuje takiego z obrotową raczka która zwiększa moc nacisku, bo ja kobieta przecież a krzaczory do cięcia mam już kilkunastoletnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 O matko ! Ludzie przyszli Andrzejku, witaj. Cieszę się, że skorzystałes z zaproszenia Trafiłes na kiepski okres. Nuda Panie, serce do pisania straciłam totalnie, nic mi sie nie chce to i na wuntku niewiele sie dzieje. VIP jest oczywiście otwarty dla wszystkich...wszystkich fajnych, ciepłych, zyczliwych OSÓB. Nie ukrywam, ze lista ignorowanych jest dośc obszerna. Przyznam się, ze mam cholerne szczęscie do forumowych znajomych. Mam nadzieję, ze dołączysz do tego grona. Eniutek, kurna! Zaskakujesz mnie na kazdym kroku. Czego ta Twoja pierwsza zona od Ciebie chciała ? Telewizora ? Hanuś no i co teraz ? Różowy czy pomarańczowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.02.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Anuś kolorek to sobie sama mogę podrasować np. lakierem do paznokci:lol2: on po prostu jak na sekator przystało ma ciąć i to bez większego wysiłku z mojej strony:lol2:Ot, taką fanaberię w stosunku do sekatora mam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Powiem Ci... Masz Ty babo wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.02.2014 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Anuś, no mam i co z tym zrobić Przecież nie można ciągle tylko od siebie wymagać Teraz padło na sekator:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jak Ja Cie rozumiem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.02.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jak Ja Cie rozumiem ! mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2014 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Melisko, no pewnie, że jesteś naszym szczęsciem wuntkowym. Taka nasza maskotka klubową Haniu, no pewnie, ze Ciebie a kogo ? siebie ? :rotfl: Na dziś, pożegnam się z szanownym towarzystwem...starym i nowym.... ze starymi członkami i nowymi trzonkami... Dobrej nocki kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2014 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 (edytowane) A ja przychodzę z prośbą o radę zwłaszcza do tych dziewczyn ogródkowych:yes: Zgubiłam sekator i muszę nowy kupić miałam fiskarsa 10 lat i super był, tylko teraz takiego samego nie mogę znaleźć, jaki macie i polecacie? Hania, niech się śmieją Paskudy. Mój jak kiedyś odłożył wielką wiertarę z udarem i założonym wiertłem 50 cm długości, to potem 3 tygodnie szukaliśmy Były mojej córy wyniósł 4 lata temu do ogrodu szczotkę kominkową od kompletu i do dziś jej nie ma. Jesienią odnalazłam ponad metrowej średnicy pokaźny zwój drutu zbrojeniowego, który panowie budowlańcy „odłożyli tuż za płotem”. Co tam sekator Kupuj Fiskarsa. Jeśli chodzi o rodzaj, to zależy do czego go będziesz używać. Tu masz 35 sztuk różnych do wyboru: http://www.narzedzia.pl/fiskars,p140/sekatory-reczne,c12139/ Ale się wyrwałam wszyscy spać poszli, a ja znowu przy kompie kibluję. Edytowane 9 Lutego 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.02.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 (edytowane) O cześć Pesteczko:bye:Po cichutku tu na Ciebie czekałam, wiedziałam że Ty mnie zrozumiesz:yes:Tak myślę że fiskars będzie najlepszy zwłaszcza że teki mi zginął a byłam z niego bardzo zadowolona.A wiesz że my prawie sąsiadki jesteśmy? Iże moja córa też zakręcona na punkcie koni:D Edytowane 9 Lutego 2014 przez Hanka126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2014 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Widzę, że Ty mazowiecka też, ale lewo-, czy prawostronna względem Wisły i Płn czy Płd. Bo ja w górę rzeki i na lewo. Ile Twoja córcia ma lat? Moja to już stara gropa. Aż dziw, że jeszcze nie jestem babcią Też lubię Fiskarsy, ale używam i innych, bo np. takie co tną 3-4 cm gałęzie to niestety drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.02.2014 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Peteczko ja przy trasie Tarczyn Żelechów mówi Ci to coś?A córka 15 lat w lipcu a jeździ od 2 lat z mlekiem tatusia wyssała bo on z końskiej rodziny:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.02.2014 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 No ja miałam tego drogiego fiskarsa z taką przekładnią ale był 10 lat więc się zwrócił z nawiązką, nawet nie chcę liczyć ile przed nim było:eek:A na tej stronie od Ciebie znalazłam identyczny więc mąż prezent walentynkowy ma z głowy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2014 03:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Super Haniu. Ja między Zalesiem a Górą Kalwarią. W Żelechwie znajomi mają ogród z letnim domem Gdzie Twoja córcia jeździ? Moja zaczęła jak miała 9 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 10.02.2014 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Super Haniu. Ja między Zalesiem a Górą Kalwarią. W Żelechwie znajomi mają ogród z letnim domem Gdzie Twoja córcia jeździ? Moja zaczęła jak miała 9 lat. Pora taka, a Ty przy kompie...Jeszcze, czy już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.02.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Super Haniu. Ja między Zalesiem a Górą Kalwarią. W Żelechwie znajomi mają ogród z letnim domem Gdzie Twoja córcia jeździ? Moja zaczęła jak miała 9 lat. Witaj Pesteczko:bye: Olka zaczęła swoją końską przygodę w Gładyszowie, potem była Rumianka a teraz jeździ w Kozerkach. Jak jeździsz do znajomych to musisz mijać moje miejsce na ziemi, także zapraszam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Cos czuję, ze Panie na randeczkę sie umówią. Co Wy na to ? Kawka, herbatka..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.02.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 O właśnie i a propos Gdzie należy zasięgnąć informacji na temat zlotu czerwcowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts