Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bo ja to nie mam często okazji... więc jak się trafi TAKA OKAZJA to trzeba do ostatniej kropli :D

no :)

Dziewczyny Wy tak nie rozważajcie tylko rezerwujcie wolny termin, uprzedzajcie mężów teściów, opiekunki i przyjeżdzajcie:D

Będzie zabawa, będzie się działo i może nawet 2 nocy będzie mało:lol2:

ja mam całkiem blisko, więc mogę nawet tak niepostrzeżenie z domu się wymknąć :D

ale tylko jak AśkaZettowa będzie :yes: bo z nią to już się prawie znam face-adreso-face :lol2:

Karolinko Ty masz jeszcze bliżej niż myślisz, do Warszawy nawet nie będziesz musiała dojeźdzać :lol2:

Edytowane przez Hanka126

ii juz Cie koffam :D

jak bede sama to wynajme pokoj z 2 lozkami i ciebie do mnie przygarne OK???? :lol2:

ojjj bedzie bedzie zabawa :rotfl:

piszę się na to!! :)

Mari najwyżej wskoczę w jakiś gorset z poprzedniej epoki, co się w nim nie da oddychać, co cyce rosną o kolejne 2 rozmiary :D peruczkę jakąś strzelę co by stylistycznie pasować do wdzianka i będzie okej :)

Pora taka, a Ty przy kompie...Jeszcze, czy już?

Jeszcze, Eniu :(

Witaj Pesteczko:bye:

Olka zaczęła swoją końską przygodę w Gładyszowie, potem była Rumianka a teraz jeździ w Kozerkach.

Jak jeździsz do znajomych to musisz mijać moje miejsce na ziemi, także zapraszam:D

Kasia jest instruktorką w Sawance w Kampinosie.

Do tych znajomych, w tę stronę, jeździmy dość rzadko przy okazji np. majówki, bo to tylko ich letni domek. Ale dzięki za zaproszenie :hug:

Cos czuję, ze Panie na randeczkę sie umówią.

Co Wy na to ?

Kawka, herbatka..? :)

Ja tylko parzę kawę na różne sposoby, ale nie piję :D Herbata, każda mile widziana.

Witam dziewczyny:bye:

To może ja w imieniu gospodyni jako jedna z organizatorek wam odpowiem.

Zjazd, zlot lub sabat organizujemy w dniach 4-6 lipca pod Warszawą.

Szczegóły poda Ania na privka.

Serdecznie Was pozdrawiam:bye: i oczywiście zapraszamy.

Nie wiem, czy mogę się wprosić ;)

Pesteczko:D

Oczywiście że nie musisz się wpraszać bo jesteś zaproszona, wstyd byłby że Ty tak blisko byś nie była:yes: Szczegóły podamy trochę bliżej to jeszcze 4 miesiące:yes: Ale termin już rezerwuj.

A na herbatkę to możesz do mnie wpaść bez okazji odwiedzania znajomych, drogę znasz to trafisz:D

Pesteczko:D

Oczywiście że nie musisz się wpraszać bo jesteś zaproszona, wstyd byłby że Ty tak blisko byś nie była:yes: Szczegóły podamy trochę bliżej to jeszcze 4 miesiące:yes: Ale termin już rezerwuj.

A na herbatkę to możesz do mnie wpaść bez okazji odwiedzania znajomych, drogę znasz to trafisz:D

:hug:Miło mi bardzo.

Wszystkich chętnych zachęcam do odwiedzenia bloga mojej Kaśki http://place-to-start.blogspot.com/2014/02/piesy-szaleja.html

Dziś relacja zdjęciowa z psiego szaleństwa bardzo podnosząca na duchu :wiggle: Ogród, staw i wszelkie kałuże były intensywnie używane, co sugeruje, że wiosna tuż tuż :yes:

Hej Kasiu :bye:

Zajrzałam na bloga córki i powiem Ci, że Ja się chyba z nią umówię na wódkę.

No normalnie śmiech przez łzy.

Te jej perypetie związane z szukaniem swojego miejsca na ziemi, zonki, debilni agenci, farmazony w ogłoszeniach...

Boże !

Skąd Ja to znam !

No normalnie moje przejścia tylko z ciut inna lokalizacją.

Pozdrów ja ode mnie i pociesz, ze nie ona jedna się tak miotała.

Mam identyczne przemyslenia, emocje, zale, doły.

No klon !