lukasz69karolina 10.02.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 O właśnie i a propos Gdzie należy zasięgnąć informacji na temat zlotu czerwcowego? on chyba lipcowy miał być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.02.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Być może - no właśnie mówię, że nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.02.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 jesteśmy więc we dwie a przyjechałabyś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.02.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witam dziewczyny:bye:To może ja w imieniu gospodyni jako jedna z organizatorek wam odpowiem.Zjazd, zlot lub sabat organizujemy w dniach 4-6 lipca pod Warszawą.Szczegóły poda Ania na privka.Serdecznie Was pozdrawiam:bye: i oczywiście zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.02.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 aż 2 noce!! po tym weekendzie zamiast krwi będzie krążył w żyłach alkohol :lol2: oł jeeeee :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Nie podejrzewałam kolezanki o takie oł jeeeeeeeeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.02.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 jesteśmy więc we dwie a przyjechałabyś???? No rozważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.02.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Nie podejrzewałam kolezanki o takie oł jeeeeeeeeeeee... bo ja to nie mam często okazji... więc jak się trafi TAKA OKAZJA to trzeba do ostatniej kropli No rozważam no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.02.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 bo ja to nie mam często okazji... więc jak się trafi TAKA OKAZJA to trzeba do ostatniej kropli no Dziewczyny Wy tak nie rozważajcie tylko rezerwujcie wolny termin, uprzedzajcie mężów teściów, opiekunki i przyjeżdzajcie:D Będzie zabawa, będzie się działo i może nawet 2 nocy będzie mało:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.02.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ja mam całkiem blisko, więc mogę nawet tak niepostrzeżenie z domu się wymknąć ale tylko jak AśkaZettowa będzie bo z nią to już się prawie znam face-adreso-face Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.02.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) ja mam całkiem blisko, więc mogę nawet tak niepostrzeżenie z domu się wymknąć ale tylko jak AśkaZettowa będzie bo z nią to już się prawie znam face-adreso-face Karolinko Ty masz jeszcze bliżej niż myślisz, do Warszawy nawet nie będziesz musiała dojeźdzać Edytowane 10 Lutego 2014 przez Hanka126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Karolciu z Łodzi to parę sztuk będzie. Mozecie sie razem zabrać. A cos Ty taka wstydliwa ? Ja też znam dziewczyny ...prawie. Z 2 tylko, widziałam sie na zywca. Reszta jest wielką niespodzianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.02.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 no to ja jak się wylaszczę odpowiednio do wakacji to wbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Wylaszczysz ? Kurde ! Jak Ja bym liczyła na wylaszczenie to bym się z Wami umówiła na rok pański 2965 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 10.02.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Wylaszczysz ? Kurde ! Jak Ja bym liczyła na wylaszczenie to bym się z Wami umówiła na rok pański 2965 A mnie się przytyło 1 rozmiar.... Też będę musiała popracować i zgubić to i owo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.02.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ii juz Cie koffam jak bede sama to wynajme pokoj z 2 lozkami i ciebie do mnie przygarne OK???? ojjj bedzie bedzie zabawa piszę się na to!! Mari najwyżej wskoczę w jakiś gorset z poprzedniej epoki, co się w nim nie da oddychać, co cyce rosną o kolejne 2 rozmiary peruczkę jakąś strzelę co by stylistycznie pasować do wdzianka i będzie okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Pora taka, a Ty przy kompie...Jeszcze, czy już? Jeszcze, Eniu Witaj Pesteczko:bye: Olka zaczęła swoją końską przygodę w Gładyszowie, potem była Rumianka a teraz jeździ w Kozerkach. Jak jeździsz do znajomych to musisz mijać moje miejsce na ziemi, także zapraszam:D Kasia jest instruktorką w Sawance w Kampinosie. Do tych znajomych, w tę stronę, jeździmy dość rzadko przy okazji np. majówki, bo to tylko ich letni domek. Ale dzięki za zaproszenie Cos czuję, ze Panie na randeczkę sie umówią. Co Wy na to ? Kawka, herbatka..? Ja tylko parzę kawę na różne sposoby, ale nie piję Herbata, każda mile widziana. Witam dziewczyny:bye: To może ja w imieniu gospodyni jako jedna z organizatorek wam odpowiem. Zjazd, zlot lub sabat organizujemy w dniach 4-6 lipca pod Warszawą. Szczegóły poda Ania na privka. Serdecznie Was pozdrawiam:bye: i oczywiście zapraszamy. Nie wiem, czy mogę się wprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.02.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Pesteczko:DOczywiście że nie musisz się wpraszać bo jesteś zaproszona, wstyd byłby że Ty tak blisko byś nie była:yes: Szczegóły podamy trochę bliżej to jeszcze 4 miesiące:yes: Ale termin już rezerwuj.A na herbatkę to możesz do mnie wpaść bez okazji odwiedzania znajomych, drogę znasz to trafisz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Pesteczko:D Oczywiście że nie musisz się wpraszać bo jesteś zaproszona, wstyd byłby że Ty tak blisko byś nie była:yes: Szczegóły podamy trochę bliżej to jeszcze 4 miesiące:yes: Ale termin już rezerwuj. A na herbatkę to możesz do mnie wpaść bez okazji odwiedzania znajomych, drogę znasz to trafisz:D :hug:Miło mi bardzo. Wszystkich chętnych zachęcam do odwiedzenia bloga mojej Kaśki http://place-to-start.blogspot.com/2014/02/piesy-szaleja.html Dziś relacja zdjęciowa z psiego szaleństwa bardzo podnosząca na duchu Ogród, staw i wszelkie kałuże były intensywnie używane, co sugeruje, że wiosna tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2014 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Hej Kasiu Zajrzałam na bloga córki i powiem Ci, że Ja się chyba z nią umówię na wódkę. No normalnie śmiech przez łzy. Te jej perypetie związane z szukaniem swojego miejsca na ziemi, zonki, debilni agenci, farmazony w ogłoszeniach... Boże ! Skąd Ja to znam ! No normalnie moje przejścia tylko z ciut inna lokalizacją. Pozdrów ja ode mnie i pociesz, ze nie ona jedna się tak miotała. Mam identyczne przemyslenia, emocje, zale, doły. No klon ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts