marimag 11.02.2014 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 :bash::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 11.02.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Heloł! Ja przelotem i to krótkim, pozdrawiam wszystkich serdecznie. Mari naciąganij na zwykła lampę kulkę rajtą kabaretką z dużymi oczkami albo guma od szynki Dobra.. Głupawke mam ze zmęczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.02.2014 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Gośku, jesteś niedojrzała designersko ! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Jaka ja jestem dumna z Dara, za każdym razem jak natknę się na to określenie na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.02.2014 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 To juz klasyk forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 12.02.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 psychiatra potrzebny od zaraz:yes::lol2:bo tu najwieksze krajzolki na forum sie zatrzymaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.02.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Gośku, jesteś niedojrzała designersko ! :lol2: dziękuję, Ty też młodo wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.02.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Dzięki Mmelisko, bardzo mi miło :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2014 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 A tu jest...A ku ku ! Witam wszystkie piekne Panie i miłych Panów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Meliska, mówisz tak jakbym tu stale przesiadywała. Zaglądam tylko. Rozmawiałam wczoraj z aricią. Macie od niej pozdrowienia, ucałowania. Zalatene dziewczę strasznie, ale mówiła, że zagląda na VIP-a. Może ktoras z Was się nudzi i mogłaby wrzucić jakieś zajebiaszcze inspiracje eklektycznych wnętrz. Salon, kuchnia (ciemne meble), łazienka, korytarz/hol. Chętnie poogladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2014 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Jeszcze jedno... Od lat, szukam kanapy/sofy co by jakos mnie urzekła. Nic takiego nie znalazłam Same to przerabiałyście bo albo cena kosmiczna, albo zwalone proporcje, albo durne ozdobniki, albo niewygodna itp. Znalazłam cos co mogło by być, ale cena zaskoczyła mnie nieziemsko. Za taki, DOKŁADNIE TAKI układ, każą sobie zapłacić 5.200 i to też w wydumanej przez sprzedawcę tkaninie. Nie wiem co wybrał. Proszę bardzo....Swarzędz. http://www.swarzedzkiemeble.pl/files/1064845090/colby1.jpg Wracam zatem do wyboru pierwotnego czyli do IKEA. Jak Wam się to widzi ? Wiem, ze może dupy nie urywa, ale dla mnie bardzo wygodna bo poduchami mozna sterować kąt zalegania na niej, jest fantastyczna do wygodnego rozłożenia się na drzemeczkę czy oglądania TV, dla dzieciaków do kitłaszenia. Jest bardzo głęboka i nie wpada się w nia jak dupą w masło. O ta. http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/soderhamn-sofa-narozna__0153974_PE312379_S4.JPG Chyba bym nawet pozostała przy tym kolorku. Jakis taki smiechowy jest A może by ja podrasować i np. zmienic nózki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2014 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 W necie znalazłam tez taką.Podoba mi się jej forma. Lekka z prześwitem i z lekkimi nózkami. Zupełnie nie podoba mi sie sposób łamania.No ale jakis poglad jest. http://img.hgtv.com/HGTV/2010/10/28/DP_Zaveloff-eclectic-living-room-sofa_s4x3_lg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2014 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Gdyby "u mnie" kominek był na środku ściany, można by pójść w taki układ, na który choruje od zawsze. Nawet okno jest tak jak " u mnie" czyli za plecami fotela. Piekne wnetrze http://www.ivstatic.com/files/et/files/slides/eclectic-living-room.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2014 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 A to wnętrze, dodaje mi odwago jak cholera.Baaaaaardzo nowoczesna kanapa która zestawiono z baaaaaardzo nie nowoczesnymi fotelami.Szkoda, że nie ma reszty salonu...ciekawa jestem jaki jest wspólny mianownik. http://olpos.com/wp-content/uploads/2013/05/eclectic-apartment-Brazil-1-sofa-chairs-rug-drapes.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2014 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Bardzo fajne, czyste i wyciszające wnętrze.Kanapa podobna do tej mojej z IKEA.Ładnie sie to prezentuje. http://www.claffisica.org/wp-content/uploads/2014/02/Cozy-Bright-Living-Room-in-Eclectic-Style-Interior-Featured-with-Modern-Sofa-Wooden-Table-with-Classic-Bench-and-Unique-Bowl-Chairs.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 12.02.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 czesc Pralinka:D chcesz byc naszym psychiatra czy tez wkrecasz sie na krejzolke dzien dobry wszystkim:D melisko ze mna to jak z choragiewka ,albo inaczej i do tanca i do rozanca:wiggle: tez mysle nad kanapa ,tylko za chiny nie umiem w internecie znalezc fabryki w okolocach Bialegostoku bo wiecie ja to z tych co musi pomacac:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2014 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 A tu, kubistyczna forma narożnika i mimo, iż za takimi nie przepadam nic a nic, to ładnie się to prezentuje. Okna robia swoje http://2.bp.blogspot.com/-ztaG_zcw5f0/TtaBGfCRS3I/AAAAAAAABH8/g83zUVYBKfo/s1600/apartment1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2014 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Pralinko, hejka babo.A w czym gustujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 12.02.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ooo taki to bym chetnie przytulila ,jak to pisze ktoras z naszych kulizanek,uwielbiam takie wieeeeelkieeee kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 12.02.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 lubie proste formy bez poduszek,nie cierpie jak cos trzeba poprawiac ,teraz mam i 50 razy dziennie musze poprawiac zeby wyglad miala,wiesz przy dzieciach.......musze Was na chwile opuscic ,dzis srode moje dzieci o 12.15 koncza lekcje:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts