mayday 06.03.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 voila http://odchudzanie4u.fm.interia.pl/dieta-czekoladowa.htmhttp://www.empik.com/dieta-czekoladowa-moschner-ruth,p1052577324,ebooki-i-mp3-p?gclid=CNndutrJ6LUCFYhf3god4gcAIQ:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Skubańcu Ty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 06.03.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Mari, w necie jest prawie wszystko... tylko, czy wszystko mądre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Tyż prawda Co tam u was słychać ? Gdzie ekipa ? A Ja zaraz wkleję zdjęeeeeecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.03.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Właśnie siadłam.... Strasznie mnie boli kość ogonowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Rere, zaczynam sie niepokoić...Kośc ogonowa jest całkiem blisko ten tegesa a tam jakoś tez nie bardzo....Idź do lekarza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.03.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) Co mnie nie zabije to.... Pójdę na pewno. Mąż wpadł na genialny* pomysł. Chce lecieć na dwa dni do PL, zrobić zęba i wrócić. Cała operacja wyjdzie go taniej niż jakby poszedł na jukejowską kasę chorych. * według męża Edytowane 6 Marca 2013 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.03.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A i gdzie te zdjęcia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 No żesz kuźwa !!! Byłam dzis u lekarza z Olą. Dostała antybiotyki bo dotychczasowe leczenie nie pomaga. Myslałam, że juz jakos ogarnęlismy te choróbska, bo Michał lepiej, a tu Zuzia przy kolacji jakas nie wyraźna. Mierzę temperaturę a tam 38,5 ! I jak tu sie nie pociąć ????? Do lekarza dostać sie nie mozna. Dziś żebrałam o przyjęcie bez numerka ale jutro to mnie psami poszczują ! Teraz czekam aż u Julki wąglik się odezwie i znowu żebry i antybiotyki. :bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Zdjęcia za chwilke. Juz zrobiłam, mąż przegrał na komp i czekaja na wklejenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Uwaga...foty lecą Rere, przed Toba wstydzę sie najbardziej. Wiem, że kicha ale to moja kicha. Sukienka troszku pognieciona a modelka zamroczona bo ma gorączkę ( o czym dowiedziałam sie zdeczko później ) Proszę nie rżeć za głośno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A teraz ciąg dalszy radosnej twórczości. Wiem, że to wstyd, żenuła, festyn i passe ale swojego czasu to bardzo lubiłam. Relaksowało mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 i ciąg dalszy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ateno, to moje (arcy) dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.03.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Co Ty chcesz od tej sukienki. Dla mnie w porządku. Jeszcze jak na pierwszy raz rewelacja. Dodałabym tylko delikatne zaszeweczki pionowe coby dopasować bardziej sukienusię. A z obrazkami pojechałaś. Nigdy nie miałam cierpliwości do takiego dziergania. Podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Zaszewki ? Gdzie ? Ta sukienka była szyta na Julkę ale wzięła i utyła więc dorwałam Zuzke i kazałam pozować. Część bluzkowa tej sukienki jest długa, tak do połowy biodra.Spódniczka doszyta niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.03.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Prosze usciskac sliczna modelke sukienka super:hug: jak na pierwszy raz to szacun kochana!!! Zdrowka Twoim dzieciaczkom zostawiam Zaczelam w poniedzialek Twoja diete:cool: pierwszy raz w zyciu sie odchudzam i mam nadzieje ze bedzie sukces:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 To haft gobelinowy...bardzo prosty ale też upierdliwy. Czasem trzeba pokombinować, żeby np. twarz nie wychodziła kwadratowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Prosze usciskac sliczna modelke sukienka super:hug: jak na pierwszy raz to szacun kochana!!! Zdrowka Twoim dzieciaczkom zostawiam Zaczelam w poniedzialek Twoja diete:cool: pierwszy raz w zyciu sie odchudzam i mam nadzieje ze bedzie sukces:D Hej Kasia. Dzieki, przekażę No ! mój pierwszy raz ! Moją dietę ? Tę włoską ? Jezu, ale musisz byc głodna. Jakie robisz obiady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.03.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Obiady... hmm... gotowane na parze warzywka/piers kuraka/piers indycza/ zupa warzywna... i skonczyly mi sie pomysly Moze jakies sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts