_Chloe_ 12.02.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Mari, a ja mam jeszcze jedną uwagę do zmian w rzucie parteru - garderoba - jesli da się przesunąć okno, to dać jedno na środek i wtedy na ścianie na wprost od wejścia masz miejsce na milion wieszaków po sam sufit:cool: Lampy - kule piękne! W ogóle kilka naprawdę cudnych inspiracji tu widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 pesteczka ja juz wczoraj odnalazlam ta lampowa zgube i tez na tej stronie Ja też, ale zarobiona jestem po kokardę i nie wkleiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2014 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Mari, a ja mam jeszcze jedną uwagę do zmian w rzucie parteru - garderoba - jesli da się przesunąć okno, to dać jedno na środek i wtedy na ścianie na wprost od wejścia masz miejsce na milion wieszaków po sam sufit:cool: Lampy - kule piękne! W ogóle kilka naprawdę cudnych inspiracji tu widzę Czy koleżanka mogła by cos narysowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2014 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Chloe...ale tam jest elewacja na gotowo zrobiona.... ja sobie nie wyobrazam pchania sie w koszty poprawy elewacji przez przesuniecie okna chociaz z drugiej strony Mari i tak planuje wymiane i zamurowanie okna..wiec nie wtryniam sie Tam już wszystko jest na gotowo. Ta planowana zmiana okna jest koniecznością, inaczej nic sie nie postawi. Wymiana okna dla wieszaczków jest lekką fanaberią no chyba, ze kolezanka Chloe poprze pomysł mocnymi argumentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Ceny kanap zabójcze, jednakowoż formę mają przepiękną. Ale kto wie co nas w życiu spotka. Warto popatrzeć i wiedzieć, że takie są Melisa, za tydzien mogę narzekać, że nie mam co robić Mari wyslałam Ci mailem porcję fotek różnych kuchni. Ciekawa jestem, w której byś się czuła najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2014 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 A czemu na maila a nie tu ? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2014 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Kasiu, nic nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Kasiu, nic nie dostałam 20 zdjęć miałam tu wklejać? Jak Pani każe to wkleję. Sprawdź czy już masz. ferie zimowe? Gdzie tam. Ja grafik, psze Pani. Raz jest co robić, a raz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.02.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 (edytowane) O tak bym zrobiła, oczywiście zgadzam się, że to fanaberia ale miewam takie i nie ja jedna zepewne:lol2: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/824/suvt.jpg Coby uzyskać taką konstrukcję: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/547/0vae.jpg A pod oknem niższa szafladki na pantofelki, czapeczki,czy szaliki:p Jeśli goście będą się tam rozpłaszczać, to może być zamknięta: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/802/yts3.jpg Edytowane 12 Lutego 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.02.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Mari - w sprawie kanapy - byłaś u Luizy? Ona ostatnio wystrugała coś z niczego jeśli chodzi o wypoczynek do salonu Ta ikeowska kanapa mi się nie widzi, wielkość z lekkością mi się gryzie - trochę wygląda jak z kartonu. Nóżki bankowo do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Mari, a Ty ektorpów nie lubisz. One głebokie i poduchy mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2014 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Przez forum, pewne rzeczy są juz tak oklepane i przetrawione, ze nie mogę. Ektorpy faktycznie są wygodne, ale wkurzaja mnie te zasłonki przy podłodze i to że poduchy takie zadierające się. Falują... U Luizki nie byłam. Poprosze linka na tę kanapę z niczego. Widzicie...nie mam aż takiej filozofi kanapiszczowej jak Wy. Wilekość z lekkością, lekkośc z .... Ładna, fajna i za rozsądne pieniądze ma być. Nie wiem Asiu, co Ci w niej nie pasi Aż sie wróciłam do zdjęcia i jopie się.... Kolezanka od wieszaczków, jednak sie postarała i ładnie narysowała...kreskę Kreseczka śliczniusia, ale okienka chyba bym nie wyciapywała . Kurcze ! To front domu. Badziew wyjdzie a tam jeszcze jest na elewacji cegła Jak pojadę z szanowną rodzinka na wizje lokalna to pomierzę ile faktycznie jest od okna do potencjalnej ścianki. Dzięki za pomysła. Będe miała na uwadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.02.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Na oko prezentuje się na twardą i niewygodną i nawet jeśli taka nie jest to za wrażenie bym jej nie kupiła. Nie jest też wcale jakaś koszmarna, najgorsza czy co tam by jeszcze złego nie powiedzieć. Pewnie ciężko będzie przebić taką powierzchnię do siedzenia niższą ceną. Tym bardziej jeśli Tobie się podoba Ale skoro i tak masz jeszcze czas to poszukałabym głębiej A jeśli nie znajdziesz to osobiście wlepię Ci karteczkę z napisem "accepted". Deal? Tu masz wyniki Luizy: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?218396-Oswajanie-domku-czyli-poprawianie-wszystkiego/page77 Nie chodzi mi o to, że taką kanapę Tobie doradzam, tylko o to, że Lui jest na świeżo z zamówieniem kanapy, miała spore wymagania (np funkcja spania) i udało jej się znaleźć wykonawcę w rozsądnych jak sądzę pieniądzach. Fajny namiar miała też Narendil - stronkę do wykonawcy podawała, mieli naprawdę fajne ceny narożników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2014 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Asiulka, o TĘ LUIZĘ chodziło...?To znam, widziałam i powiem Ci...to dopiero niezgrabna kanapa.Jest strasznie ciężka bo krótka pewnie...Za masywna...Zupełnie ..nie nie nie.Narożnik Narendil znam i powiem Ci, ze robi wrażenie bardzo...... ( zachowam dla siebie). Nie nie nie i jeszcze raz nie. I tu kolezanka trafiła w sedno.....przebicie powierzchni do siedzenie rozsądna ceną...o to to to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.02.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Aaa! I przemyśl jeszcze kwestię poduszek w roli oparć. Bo możesz później latać po całym domu w poszukiwaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.02.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Ale namiary do dziewczyn nie są dla ich kanap tylko dla obycia z tematem. Dziewczyny czego innego szukały niż Ty w swoich. Chodzi mi bardziej o ich namiary na wykonawców i czy u nich będziesz mogła znaleźć coś dla siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 A co sadzisz o tego typu kanapach. Chodzi o to, że jest stelaż drewniany, a na nim poduchy. Te są akurat dość ciężkie, ale nie muszą być takie. Te są bardzo zgrzebne celowo. Można jednak zrobić je z elegantszego drewna. Tapicerka też nie musi być skórzana. O takich meblach można ze stolarzem rozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2014 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Aaa! I przemyśl jeszcze kwestię poduszek w roli oparć. Bo możesz później latać po całym domu w poszukiwaniu... Przymocuję na łańcuchach bo problem znam, dotyka mnie i jak pragnę zdrowia !!!!UBIJĘ KIIEDYŚ TE MOJE DZIECI Z PIEKŁA RODEM !!!! No.... Wdech wydech... Namiary na Pana kanapowego to mam takie, ze normalnie sama sobie zazdroszczę! Także, dzieki ale z tych kontaktów nie skorzystam bo juz widzę, ze robota mi sie nie podoba. Kolejna sprawa to strach... Wole kupic cos gotowego bo przynajmniej widze co kupuję. Zlecając komus robotę, zwłaszcza kopie czegos z netu na czym ani Ja ani szpenio nie siedzielismy, gdzie proporcje i wymiary sczytujemy ze zdjęcia i wszystko jest na Bolka oko, bardzo ryzykuję. Boje się, ze wyjdzie wielkie g, a zapłacic trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2014 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Pestko, też je widuję na inspiracjach...Może i ładnie się wtapiają w pomieszczenie, ale czy one oby wygodne ?Czy nie są bardziej dekoracja niz wypoczynkiem...Mam swirniete dzieci z temperamentem PIPI...walnie które głowa o dechę i znowu SOR ... Nie mówię nie...myslę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.02.2014 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Dobra, argument o gotowcu mnie przekonuje. A to?: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S69840636/#/S79897241 Może mniejsza powierzchnia, ale zmieścić się wszyscy powinni, a do tego bardziej zaprasza do siadania (tudzież innych akrobacji), ma przymocowane poduchy i 2 tysie w kieszeni (w innych materiałach są jeszcze tańsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts