marimag 17.02.2014 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 hej laski A co się stało ze zdjęciem w moim ostatnim poście ? Bionda, no to żeś mnie zestresowała ! ( tu emotka nerwowo obgryzająca paznokcie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.02.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 To mam kliknąc w starter ? Powaznie ? Ale że jak znikneły ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.02.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 ale mnie nie było tylko na kopasa w dupasa zasługuję pokornie się kajam na kolanach i postaram się aby takie zachowanie się więcej nie powtórzyło nie wiem na czym stanęło dokładnie, ale widziałam że był zamysł zamurowania drzwi w salonie - ABSOLUTNIE! nawet jak je zastawisz, że nie będzie można wyjść to co? będziesz traktować to jako fix od początku, że się nie otwiera i już... ale szkoda takiego szklenia! ile to światła da... ja się nie zgadzam na zamurowanie i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 17.02.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Hej Witam się poniedziałkowo, poferyjnie:mad: Dobrze pamiętam że Monika pytała o schody? Za wiele nie pomogę, ale nie wiem czy pamiętacie moje lastriko w środku domu. Otóż zniknęło, zostało zrobione metodą na wpół chałupniczą, baaaardzo tanio, wymiana na lepsze nastąpi po zrobieniu góry i ogródka. Zamówiliśmy blaty z sosny a podstopnice pomalowaliśmy na biało. Blaty zostały polakierowane na półmat a barierki (wymienione na sosonowe) będę malować na szaro. i z takich schodów: mamy takie: nie są docelowe, będziemy je zmieniać a na jakie to jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.02.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Aniu wybacz nieobecność. Jak mawiają klasycy "to nie tak jak myślisz" Dziecia małego mam chorego, od miesiąca ponad nie może się wyleczyć. Poza tym wzięłam się za swój dom i dzięki temu umyśliłam już parę szczegółów. No i przy pomocy fachowej siły ("forumowa Magda34) mam projekt małej łazienki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.02.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Asiulka a chcesz zobaczyć co znalazłam ? Pewnie, dawaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.02.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 migotko wstaw chętnie zobaczę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2014 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Migotko, łaskawie wybaczam, acz bez łapówki sie nie obejdzie. Dawaj projekcik łazienki. Dzieć juz lepiej ? Co za epidemia ? Żono, już skrobie priva Witam wszystkich nieobecnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.02.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Aniu, a co z obecnymi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2014 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 A obecnych przytulam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.02.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Aniu,jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2014 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 A jak myślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 18.02.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Mari chyba nie najlepiej co? przeciez slonko ladnie nam dzis swieci u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 18.02.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Nie znam Anki zbyt dobrze, ale może troszeczkę... Twarda z niej osoba : ) Da radę, to wiem na 100% Dzięki za schodowe posty. Szkoda, że Pestka nie wrzuciła swoich trzech groszy : ) Wiem, że dałam zbyt mało informacji... schody to jedna z niezałatwionych spraw. Teraz mus poszukać sensownego hydraulika i panów od kostki z mazowieckiego. Ktokowiek widział? Ktokolwiek wie? Karram, kurcze szacun za wykonaną robotę : ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 18.02.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Dzięki:) Zmobilizowałam się i kupiłam dzisiaj farbę do barierek. Zobaczymy jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2014 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Nie wiem co pisać... To co zwykle.... Że słabośc mnie ogarneła ? Że nic mi sie nie chce ? Że wątpie we wszystko ? Że sie pakuję, ale świadomośc wspólnego mieszkania z rodzicami doprowadza mnie do...:bash: To wszystko prawda, ale nie chcę Was tym zanudzać, jęczeć i marudzić. Piszcie co u Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2014 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ooooooooooo !Ciekawa łazienka, ale mam klika ale....Mogę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 18.02.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 No dawaj, ale już usunęłam pościk:-) domyślam się co chcesz napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2014 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Pamietam wizkę doskonale...A co chcę napisac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 18.02.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 No napisz to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts