Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale mnie nie było :(

tylko na kopasa w dupasa zasługuję :(

pokornie się kajam na kolanach i postaram się aby takie zachowanie się więcej nie powtórzyło :D

nie wiem na czym stanęło dokładnie, ale widziałam że był zamysł zamurowania drzwi w salonie - ABSOLUTNIE! nawet jak je zastawisz, że nie będzie można wyjść to co? będziesz traktować to jako fix od początku, że się nie otwiera i już... ale szkoda takiego szklenia! ile to światła da... ja się nie zgadzam na zamurowanie i już!

Hej

Witam się poniedziałkowo, poferyjnie:mad:

Dobrze pamiętam że Monika pytała o schody? Za wiele nie pomogę, ale nie wiem czy pamiętacie moje lastriko w środku domu. Otóż zniknęło, zostało zrobione metodą na wpół chałupniczą, baaaardzo tanio, wymiana na lepsze nastąpi po zrobieniu góry i ogródka. Zamówiliśmy blaty z sosny a podstopnice pomalowaliśmy na biało. Blaty zostały polakierowane na półmat a barierki (wymienione na sosonowe) będę malować na szaro.

i z takich schodów:

schody1.jpg

mamy takie:

schody.jpg

nie są docelowe, będziemy je zmieniać a na jakie to jeszcze nie wiem.

Aniu wybacz nieobecność. Jak mawiają klasycy "to nie tak jak myślisz"

Dziecia małego mam chorego, od miesiąca ponad nie może się wyleczyć. Poza tym wzięłam się za swój dom i dzięki temu umyśliłam już parę szczegółów. No i przy pomocy fachowej siły ("forumowa Magda34) mam projekt małej łazienki:)

Nie znam Anki zbyt dobrze, ale może troszeczkę... Twarda z niej osoba : ) Da radę, to wiem na 100%

Dzięki za schodowe posty. Szkoda, że Pestka nie wrzuciła swoich trzech groszy : ) Wiem, że dałam zbyt mało informacji... schody to jedna z niezałatwionych spraw. Teraz mus poszukać sensownego hydraulika i panów od kostki z mazowieckiego. Ktokowiek widział? Ktokolwiek wie?

Karram, kurcze szacun za wykonaną robotę : )))

Nie wiem co pisać...

To co zwykle....

Że słabośc mnie ogarneła ?

Że nic mi sie nie chce ?

Że wątpie we wszystko ?

Że sie pakuję, ale świadomośc wspólnego mieszkania z rodzicami doprowadza mnie do...:bash::bash::bash:

To wszystko prawda, ale nie chcę Was tym zanudzać, jęczeć i marudzić.

Piszcie co u Was...