marimag 18.02.2014 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Teraz to mnie czule cmoknij....Wróżka się znalazła ! Jak mnie wnerwiacie z tymi tekstami...że mi sie nie będzie podobało, albo, ze to nie w moim stylu...albo... Pisz...co chciałam napisac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 18.02.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 (edytowane) No skoro miałaś "ale" to pewnie do rozwiązań praktycznych. Ale śpieszę z wyjaśnieniami. To łazienka na dole, dla nas toaleta i prysznic rezerwowy. Na górze mamy dużą łazienkę z dwiema umywalkami.A tak w ogóle to co Ty taka pyskata?? Mialam Ci na priva wysyłać, i tak trza było zrobić, byśmy się lepiej zrozumiały... I pytam co Ty na to? Przecież gdyby mnie nie interesowalo Twoje zdanie to bym Ci o łazience mej nawet nie wspomniała:-) Edytowane 18 Lutego 2014 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2014 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Pierwsze ale... ktoś zostawił klapki w łazience... Drugie ale...czy grzejnik nie jest za wysoko ? Powiesic na nim ręcznik to wyczyn... Trzecie ale...czy grzejnika nie mozna ukryć na tej czarnej ścianie ? Fizycznie będzie, ale zniknie. Jakoś nie kumam akcji dekorowania pomieszczeń grzejnikami...nawet tymi najpiekniejszymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 18.02.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 (edytowane) Łeee takie "ale". Grzejnika nie będzie. To moja wersja . Mamy 100% podłogówki i wg opinii osób użytkujących taki sam dom bez grzejników w łazienkach jest ok. Na wizkach grzejnik umieszczony poglądowo, na zasadzie czy go zniosę jeśli bedzie konieczność. Grzejnik koło wc w ogóle kiepsko się nadaje do wiesznia ręczników z przyczyn higienicznych. Na czarnej ścianie byłby ok, ale to ściana na którą się wchodzi i na pewno łazienka będzie jeszcze mniejsza optycznie, cegiełka też pewnie by straciła... Mam nadzieję, że obedzie się bez grzejnika i już. Mam natomiast obawy co do czarnej malowanej ściany pod baterią, może pójdą na nią kafle z tej samej serii co pod prysznicem - bardzo matowe. Ale nie będzie wtedy tak pięknie jak z malowaną ścianą. W sumie jestem skłonna zaryzykować z jakąś super hiper zmywalną farbą dla tego efektu. To mały kawalek - najwyżej będę go co rok malować Edytowane 18 Lutego 2014 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2014 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 No takie ale...tylko takie... Boisz się koloru czy farby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 18.02.2014 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Farby, kolor mnie zachwyca. Boję się, że obslugując baterię będziemy syfić ścianę. Podobno są farby do takich zadań no i to tylko woda i mydlo będzie, w końcu to nie kuchnia czy kotłownia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2014 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Jeśli to ma byc tylko Wc i ewentualnie prysznic to bym zaryzykowała.Może poszukaj umywalki ze ścianką. Przynajmniej częściowo ochronisz ścianę.Rozumiem, ze styl nowoczesny ma być, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2014 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 A takie cos ? http://www.ukbathrooms.com/images/800/800/8165.jpg http://www.sklepkati.pl/galerie/r/roca-alice-umywalka-ze-z_5750.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2014 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 I jeszcze... http://www.net-armatura.pl/environment/cache/images/400_500_productGfx_487c4f2744170438208f287ef9009749.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 18.02.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Tylko ta wylewka baterii na ścianie mi się podoba:-) i blat być musi, ale jak mawiają no risk no fun Mam jeszcze sporo czasu na tą łazienkę i przemyślenia z nią związane. Umywalka miała być jeszcze inna, taka tubka z duravitu, ale już nie produkują Spadam bo mały mi po nocach spać nie daje... Co 2-3 godziny pobudka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2014 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Przemyśl sobie wszystko... Jakby co, wyjście jest Klapnij w dupsztala młodego... Co to za cyrki po nocach! Lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 18.02.2014 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Dzieci mnie wykończą, ale co ja Ci pisać będę. Wysmażę privka, może jutro się uda. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2014 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Dobrej nocki.Stawiam na ziomby... Czekam na privka.Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 19.02.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Hejka dziewczynki Panno Migotko a ja ci powiem że w łazience kaloryfer nawet przy podłogówce to mussss bo... zawsze po kąpieli rozwieszamy na nim ręczniki i po chwiluni już są suche. Mam tak w górnej, dużej łazience i sobie chwalę. Niestety w małej, dolnej gdzie tylko prysznic, wc i umywalka nie mam kaloryfera i bardzo żałuję że nie mogę tam rozwiesić ręcznika. W każdej z łazienek mam podłogówkę i widzę różnice w szybkości schnięcia ręczników. Fajna ta mała wizka łazienki z tą czarną ścianą jak znajdziesz idealną farbę do niej to daj znać bo muszę swoją pomalować płytki mam w newralgicznych miejscach a reszta u mnie to farba. Aaaaa ..... i jeszcze chciałam napisać że piękne kaloryfery są świetnym akcentem w łazience i nie tylko ja niestety mam taki zwyklak łazienkowy typu "drabinka" ale może... kto wie ? kiedyś go wymienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 19.02.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 (edytowane) Dziewczyny, przez noc , a raczej podczas licznych pobudek umyśliłam co następuje: daję za umywalkę farbę do zadań specjalnych Pary lub BM. Podobno to działa. Jak się okaże, że nie zdaje to egzaminu, to będę podmalowywać co jakiś czas - w sumie pracy to pewnie wszystkiego na tak małym kawałku to będzie ze 2 h ze sprzątaniem. Ewentualnie pomaluję po prostu czarną olejną farbą, ale w macie i już. Jak mój M podsumował z rana - LAMPERIA normalnie:D Bardzo zależy mi na wyglądzie tej łazieneczki/ toalety bo wchodzi się do niej właściwie z salonu - Asia żona wie o czy mówię, bo ma taki sam dom. Pomyślałam również, że wrzucę tą wizkę bo jakoś tak niefajnie wyszło - dyskusja się wywiązała a ja posta skubłowałam. W sumie mogę się czasem na zaufanym wuntku uzewnętrznić ... Chociaż cykor jestem. Acha, uprzedzam pytania o szafkę: nie planujemy tam myć zębów, golić się itp bo mamy sporą łazienkę na górze z dwiema umywalkami. To ma być tylko toaleta na dole z rezerwowym prysznicem, na wypadek tloku, jak dzieci podrosną lub gdy będą goście. Bastki za radę grzejnikową dziękuję. Grzejniki będą elektryczne więc jak by co to zawsze można je zamontować, gniazdka będą przygotowane. Edytowane 19 Lutego 2014 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.02.2014 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Hej Migotko, pospałas chociaż 15 minut ? Tak patrzę na tą wizkę i tak myslę i dumam....Naprawde ładnie to wyglada, ale mam obawy o wygode uzytkowania umywalki - wiadra.Strasznie jest głeboka..Jak z niej korzystać? Czy myślałaś o umywalce wolnostojacej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 19.02.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Wiadro nie jest bardzo głębokie bo pod dnem chowa się syfon. Pierwotnie miało być tak: Ale ta umywalka jest niedostępna niestety. Umywalki misy, miski, kubły oblukam przed zakupem. Wolnostojąca jest zbyt klubowa chyba , ten drewniany blacik tak ładnie ociepla całość. Z projektu wizualnie jestem bardzo zadowolona - wykonała go Magda Jagodzińska ( Magda34) i jak dla nas jest przepiękny. Tylko muszę właśnie praktyczne aspekty dobrze przemyśleć. Taka chcę być i rozważna i romantyczna:cool: Spałam 5 godzin z 4 przerywnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 19.02.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 świetna ta łazienka Miogotko, zapowiada się rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 19.02.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 świetna ta łazienka Miogotko, zapowiada się rewelacyjnie A to już wiem czemu ludzie wrzucają fotki na FM - żeby dostawać komplementy i czuć się tak miło jak ja teraz. Dziękuję. Zdaję sobie sprawę, że nie każdemu się będzie podobać (ale co na to poradzić) i że ma kilka niepraktycznych rozwiązań. Jakoś tak trudno zrobić, żeby było i piknie i praktycznie i wygodnie. A tak poza wszystkim to ta łazieneczka malutka jest, chociaż myśmy ją i tak powiększyli wobec projektu. Która umywalka Wam się najbardziej podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 19.02.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Hahaha jak fajna to trzeba chwalić i pamiętaj że też wszystkim nie dogodzisz szczególnie tu na FM - ale to chyba wiesz Mi podoba się ta pierwsza czyli ta kubikowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts