rere79 06.03.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Na części bluzkowej zaszewki pionowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.03.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Tak lub pociągnąć do paska zaszewki. Oczywiście, analogicznie zaszewki z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Pamiętaj !Zawsze tylko jedno danie ! Nie przyprawiamy !!!! Nie solimy !!!! Można tylko zioła i to tez nie za dużo. Ja sobie robiłam takie cuda :- papryka pieczona, posypana czosnkiem granulowanym i kawałeczek mięsa gotowanego. - kilka plastrów białego twarogu a na to kilka plastrów pomidora, dosłownie 2 plasterki cebuli drobno posiekanej i troszke ziół...tego nie znosiłam bo nie lubię nabiału ale czasem miałam dość tych gotowanych warzyw.- filet z ryby pieczony w folii z ziołami, do tego sałata lodowa, jakies tam warzywa- mięso lewo - prawo z patelni grillowej a na nie sos z duszonych na łyżce wody warzyw: cukinia, cebula ( symbolicznie) świeże pomidory, papryka kolorowa...można dać bakłażana. W sezonie masz większe pole do popisu...Mozna dać fasolkę szparagową, szparagi, ze 3 różyczki kalafiora, brokuły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 06.03.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Matko Bosko Jedyno! Chrystusie Niebieski! Toż ty artycha jesteś!!!! wyszywać nie lubiem! Na drutach teoretycznie umiem, ale w praktyce skurcz mnie łapie, po czwartym oczku! Na szydełku umiem, ale cierpliwości nie posiadam... a Ty tu takie!!! Ty niedobra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Aaaaaaaaaaaa.Zaszewek nigdy nie robiłam. Z czego tu zbierac ? Na Julce ta sukienka leży zupełnie inaczej, bo Julka ją wypełnia. Zuzka to oświęcim.....waży raptem 21 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.03.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Pamiętaj ! Zawsze tylko jedno danie ! Nie przyprawiamy !!!! Nie solimy !!!! Można tylko zioła i to tez nie za dużo. Ja sobie robiłam takie cuda : - papryka pieczona, posypana czosnkiem granulowanym i kawałeczek mięsa gotowanego. - kilka plastrów białego twarogu a na to kilka plastrów pomidora, dosłownie 2 plasterki cebuli drobno posiekanej i troszke ziół...tego nie znosiłam bo nie lubię nabiału ale czasem miałam dość tych gotowanych warzyw. - filet z ryby pieczony w folii z ziołami, do tego sałata lodowa, jakies tam warzywa - mięso lewo - prawo z patelni grillowej a na nie sos z duszonych na łyżce wody warzyw: cukinia, cebula ( symbolicznie) świeże pomidory, papryka kolorowa...można dać bakłażana. W sezonie masz większe pole do popisu...Mozna dać fasolkę szparagową, szparagi, ze 3 różyczki kalafiora, brokuły.... O tym jedym daniu pamietam wlasnie mialam dopytac o nabial (ja uwielbiam) ale za to nie cierpie chleba razowego i sniadanie to dla mnie masakra:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Skąd Ja to znam ????:lol2::lol2: Matko Bosko Jedyno! Chrystusie Niebieski! Dziękuję bardzo...dziekuję Ja bym chciała wszystko umieć. Naprawdę taki konkretny fach w ręku, prawdziwe i praktyczne umiejętności to jest cos dzięki czemu nie zginiesz. Wlazłam dzis na you tube i szukałam filmów o dzierganiu na drutach. Masa tego ale mało to jakies jasne dla mnie. Jedna babka doprowadzała mnie do płaczu, śmiechu, złości i stuporu, jednocześnie. To co prezentowały to może i fajne, gdzieś na głębokiej Ukrainie. Znalazłam kilka nie naszych. Te to dziergaja !!! Żebym Ja tylko kumała co mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Chleb to pikuś! Zobaczysz po tej diecie, będziesz jadła każdy Mnie dobijała ta gorzka herbata i ten ohydny grejfrut ..................Po 3 dniach przestałam jeść śniadania. Nawet teraz, jak sobie przypomne tę gorycz herbaty i grejfruta to ciarek dostaję.......bleeeeeeeeeeee Pamiętaj o dniu owocowy, Jest bardzo ważny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.03.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Niezła kiecka. I jeszcze sama wykrój wymyśliłaś? Ulala Miałam kiedyś przygodę z haftem krzyżykowym. Rzeczywiście uspokaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.03.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Chleb to pikuś! Zobaczysz po tej diecie, będziesz jadła każdy Mnie dobijała ta gorzka herbata i ten ohydny grejfrut ..................Po 3 dniach przestałam jeść śniadania. Nawet teraz, jak sobie przypomne tę gorycz herbaty i grejfruta to ciarek dostaję.......bleeeeeeeeeeee Pamiętaj o dniu owocowy, Jest bardzo ważny ! Dzien owocowy mam w piatek moge jesc wszystkie owoce (minus banany i winogron)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 06.03.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Miałam kiedyś przygodę z haftem krzyżykowym. Rzeczywiście uspokaja. USPOKAJA? To ja chyba coś źle robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Cześć Anula ! Dawno Cie nie było Dziękuje kochana. Czy widać, że ta sukienka została uszyta z kołdry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Dzien owocowy mam w piatek moge jesc wszystkie owoce (minus banany i winogron)? Minus banany i winogrona ! Żadnych zbyt słodkich i zapychających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 USPOKAJA? To ja chyba coś źle robiłam :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.03.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Minus banany i winogrona ! Żadnych zbyt słodkich i zapychających. Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 06.03.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Na ładnej modelce, to i kołdra ładnie wygląda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 W tym owocowym dniu, na obiad i kolację robiłam sobie cos w rodzaju sałatki. Żeby jednak jakoś ilościowo określić posiłki główne a nie wpieprzać przez cały dzień i co chwila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Mej, zaszczelę się :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 06.03.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 szczelaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.03.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Zaszewki robisz tego samego kawałka co góra sukienki. http://1.bp.blogspot.com/-Z8AcExVF880/TqnTtfbEIhI/AAAAAAAAA4w/MRaDBQ5odD8/s1600/2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts