Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Asiu, to ta dolna. Wy ją macie w kształcie litery L, a my ją powiększyliśmy i mamy łazienkę prawie kwadratową. No i Wy macie lustro. Tam gdzie masz prysznic u mnie jest umywalka, wc w tym samym miejscu, a prysznic u mnie to ta dodana przestrzeń z pomieszczenia gospodarczego. Na ścianie gdzie masz umywalkę ja bedę mieć tą cegiełkę.

no fakt, teraz zaczaiłam. U nas jutro płytkarz robi przeróbki /naprawy w dolnej łazience. Własnie jutro , jak ja mam wolną sobotę od .......nie pamiętam kiedy:(

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anula,mugaty rozpoznaję, w co trzecim domu na forum można je podziwiać:yes:

:

Biondziu ale tylkona forum. W realu u nikogo ze znajomych nie widziałam. Ja uwielbiam moje mugaty w kuchni. Mimo, iż błyszczące bardzo łatwo utrzymać je w czystości. Gdybym wiedziała, ze takie wdzięczne w utrzymaniu, zrobiłabym je sobie w łazience.

Pestuś, strasznie mi głupio Cie prosić, ale zapodziało mi się to gdzieś na vipie i nie mogę znaleźć :oops::oops::oops::oops:

Czy byłabyś tak kochana, cudowna i uprzejma i podała mi raz jeszcze ( obiecuję, ze ostatni) adres strony na której są te lampeczki w siatce.

No wiesz które....

Chodzi mi o foty kuchni, bo włączył mi sie na noc tryb pomysłowego Dobromira :rolleyes:

migotko była awaria , z mieszacza pod baterią podtynkową leciała woda. Takie małe zróełko powstało o czym nikt nie wiedział, póki w salonie na ścianie graniczącej z łazienką nie pojawiła się mokra plama. Wiec po pół roku szukania przyczyny wycieku, udało sie zlokalizować usterkę. Wybili dziurę w łazience, naprawili i czekalismy az mury odparują. Teraz naprawaimy szkodę, ale doszłam do wniosku, ze jak już rozpierducha robiona to moze zrobię sobie półkę pod prysznicem, bo brak mi takowej na szampon czy żel. Ot i cała naprawa. Od prawie roku nie używalismy prysznica, potem wyłączon nam umywalkę, następnie wc. Obserwacje nic nie dały, bo ściana dalej mokra była. Jakoś w grudniu udało się znależć wyciek. Od tamtej ory łazieka nieczynna.

migotko była awaria , z mieszacza pod baterią podtynkową leciała woda. Takie małe zróełko powstało o czym nikt nie wiedział, póki w salonie na ścianie graniczącej z łazienką nie pojawiła się mokra plama. Wiec po pół roku szukania przyczyny wycieku, udało sie zlokalizować usterkę. Wybili dziurę w łazience, naprawili i czekalismy az mury odparują. Teraz naprawaimy szkodę, ale doszłam do wniosku, ze jak już rozpierducha robiona to moze zrobię sobie półkę pod prysznicem, bo brak mi takowej na szampon czy żel. Ot i cała naprawa. Od prawie roku nie używalismy prysznica, potem wyłączon nam umywalkę, następnie wc. Obserwacje nic nie dały, bo ściana dalej mokra była. Jakoś w grudniu udało się znależć wyciek. Od tamtej ory łazieka nieczynna.

Ha! Ale ile na praniu zaoszczędziłaś!!!:rolleyes:

Mogę pokazywać, to co Tobie wysyłam ? :D

Duński design w opuszczonej fabryce ołówków, czyli kuchnia + salon na czarno biało ze smakiem i lekkością.

Wiem :yes: wymądrzam się, ale ja trochę tradycyjna w lubieniu wnętrz jestem, więc jak coś mi się z innej bajki podoba, to muszę poAchać i poOchać.

Wszystkich zdjęć jest 19 i plan, więc proszę o info, czy mam też resztę wklejać.Abandoned Danish Pencil Factory_01a.jpg

Abandoned Danish Pencil Factory_02a.jpg

Abandoned Danish Pencil Factory_03a.jpg

Abandoned Danish Pencil Factory_04.jpg

Abandoned Danish Pencil Factory_05.jpg

OMG odechciało mi się podtynkowej baterii:-)

Znam przypadek, że w pewnym domu na suficie parteru pojawiła się wielka mokra plama. Udało się zlokalizować przeciek w wylewce na piętrze, jakimś cudem bez większych strat się obyło ( dwa kafelki do skucia). Okazało się, że tak jak u Was był to malutki przeciek i tak sobie kapało, kapało aż po kilku miesiącach wylazło na suficie.