żona m 21.02.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Asiu, to ta dolna. Wy ją macie w kształcie litery L, a my ją powiększyliśmy i mamy łazienkę prawie kwadratową. No i Wy macie lustro. Tam gdzie masz prysznic u mnie jest umywalka, wc w tym samym miejscu, a prysznic u mnie to ta dodana przestrzeń z pomieszczenia gospodarczego. Na ścianie gdzie masz umywalkę ja bedę mieć tą cegiełkę. no fakt, teraz zaczaiłam. U nas jutro płytkarz robi przeróbki /naprawy w dolnej łazience. Własnie jutro , jak ja mam wolną sobotę od .......nie pamiętam kiedy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.02.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Anula,mugaty rozpoznaję, w co trzecim domu na forum można je podziwiać : Biondziu ale tylkona forum. W realu u nikogo ze znajomych nie widziałam. Ja uwielbiam moje mugaty w kuchni. Mimo, iż błyszczące bardzo łatwo utrzymać je w czystości. Gdybym wiedziała, ze takie wdzięczne w utrzymaniu, zrobiłabym je sobie w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 21.02.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 no fakt, teraz zaczaiłam. U nas jutro płytkarz robi przeróbki /naprawy w dolnej łazience. Własnie jutro , jak ja mam wolną sobotę od .......nie pamiętam kiedy:( A co przerabiacie w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.02.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mari, puknę jutro do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2014 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Pestuś, strasznie mi głupio Cie prosić, ale zapodziało mi się to gdzieś na vipie i nie mogę znaleźć :oops::oops: Czy byłabyś tak kochana, cudowna i uprzejma i podała mi raz jeszcze ( obiecuję, ze ostatni) adres strony na której są te lampeczki w siatce. No wiesz które.... Chodzi mi o foty kuchni, bo włączył mi sie na noc tryb pomysłowego Dobromira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.02.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ja je sobie ściągnęłam. Zaraz luknę i prześlę Ci. Mam też niezwykle zapładniającą inspirację do Waszego master suite. Chodzi o garderobę i łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2014 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Wiesz, że Cie kocham... ? :hug: Dzięki dostałam. Teraz mi juz nie zginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.02.2014 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Wysyłam Ci coś jeszcze za chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.02.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 migotko była awaria , z mieszacza pod baterią podtynkową leciała woda. Takie małe zróełko powstało o czym nikt nie wiedział, póki w salonie na ścianie graniczącej z łazienką nie pojawiła się mokra plama. Wiec po pół roku szukania przyczyny wycieku, udało sie zlokalizować usterkę. Wybili dziurę w łazience, naprawili i czekalismy az mury odparują. Teraz naprawaimy szkodę, ale doszłam do wniosku, ze jak już rozpierducha robiona to moze zrobię sobie półkę pod prysznicem, bo brak mi takowej na szampon czy żel. Ot i cała naprawa. Od prawie roku nie używalismy prysznica, potem wyłączon nam umywalkę, następnie wc. Obserwacje nic nie dały, bo ściana dalej mokra była. Jakoś w grudniu udało się znależć wyciek. Od tamtej ory łazieka nieczynna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2014 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Hej Asiu, no to miałas przygodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.02.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 migotko była awaria , z mieszacza pod baterią podtynkową leciała woda. Takie małe zróełko powstało o czym nikt nie wiedział, póki w salonie na ścianie graniczącej z łazienką nie pojawiła się mokra plama. Wiec po pół roku szukania przyczyny wycieku, udało sie zlokalizować usterkę. Wybili dziurę w łazience, naprawili i czekalismy az mury odparują. Teraz naprawaimy szkodę, ale doszłam do wniosku, ze jak już rozpierducha robiona to moze zrobię sobie półkę pod prysznicem, bo brak mi takowej na szampon czy żel. Ot i cała naprawa. Od prawie roku nie używalismy prysznica, potem wyłączon nam umywalkę, następnie wc. Obserwacje nic nie dały, bo ściana dalej mokra była. Jakoś w grudniu udało się znależć wyciek. Od tamtej ory łazieka nieczynna. Ha! Ale ile na praniu zaoszczędziłaś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.02.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Ja je sobie ściągnęłam. Zaraz luknę i prześlę Ci. Mam też niezwykle zapładniającą inspirację do Waszego master suite. Chodzi o garderobę i łazienkę. O matko z córką- Pesteczko ale pokażesz szerszemu gronu? Bo jak taka zapładniająca, to może więcej osób skorzysta?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Pestuś, zapłodnij Chloe.Tak ładnie prosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.02.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Mogę pokazywać, to co Tobie wysyłam ? Duński design w opuszczonej fabryce ołówków, czyli kuchnia + salon na czarno biało ze smakiem i lekkością. Wiem wymądrzam się, ale ja trochę tradycyjna w lubieniu wnętrz jestem, więc jak coś mi się z innej bajki podoba, to muszę poAchać i poOchać. Wszystkich zdjęć jest 19 i plan, więc proszę o info, czy mam też resztę wklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.02.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 O rany, jestem oczarowana:rolleyes: Wszystko mi się podoba, mogłabym się tam wprowadzić Czuję się zapłodniona dizajnersko:lol2: edit. tylko kuchenkę gazową bym wywaliła, bo mam dosyć własnej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.02.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Chcesz resztę, to mogę u Ciebie wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2014 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Pestuś, dawaj wszystko co masz. Zaciążymy wszystkie PS. Bardzo proszę o nie zadawanie mi, NIGDY WIECEJ !!! głupich pytań pt: ...czy mogę ???? MOŻESZ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 22.02.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 migotko była awaria , z mieszacza pod baterią podtynkową leciała woda. Takie małe zróełko powstało o czym nikt nie wiedział, póki w salonie na ścianie graniczącej z łazienką nie pojawiła się mokra plama. Wiec po pół roku szukania przyczyny wycieku, udało sie zlokalizować usterkę. Wybili dziurę w łazience, naprawili i czekalismy az mury odparują. Teraz naprawaimy szkodę, ale doszłam do wniosku, ze jak już rozpierducha robiona to moze zrobię sobie półkę pod prysznicem, bo brak mi takowej na szampon czy żel. Ot i cała naprawa. Od prawie roku nie używalismy prysznica, potem wyłączon nam umywalkę, następnie wc. Obserwacje nic nie dały, bo ściana dalej mokra była. Jakoś w grudniu udało się znależć wyciek. Od tamtej ory łazieka nieczynna. OMG odechciało mi się podtynkowej baterii:-) Znam przypadek, że w pewnym domu na suficie parteru pojawiła się wielka mokra plama. Udało się zlokalizować przeciek w wylewce na piętrze, jakimś cudem bez większych strat się obyło ( dwa kafelki do skucia). Okazało się, że tak jak u Was był to malutki przeciek i tak sobie kapało, kapało aż po kilku miesiącach wylazło na suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2014 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Migotko, jak zdrówko kurdupelka ? U mnie ospa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.02.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 To masz dropiato w domu i pewnie problem podwójny, bo drapać nie można. Wrrrrrrrr... Żebyś tego zezwolenia na wklejanie nie pożałowała ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts