Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dołożyłam czymś wczoraj mojej wątrobie. Co innego nie spać, bo się coś robi, a co innego leżeć i myśleć kiedy wreszcie przestanie nasuwać. :(

Właśnie się zwlekłam, ale czuję się jak spod pociągu.

Aniu, nic nam się jeszcze nie urodziło z kominkiem.

Eniu się nie odezwał jeszcze? Zduni zdaje się zaczęli sezon i będzie teraz marnie z dopadnięciem któregoś.

Pytaj na priv Daniel SiS, Forest Natura, Bohusz.

Pod W-wą znam zduna w Żabiej Woli , też możesz zadzwonić i poprosić o podanie ceny pi x oko. http://www.bielawski.prv.pl/

Niechętnie to robią, bo bywa, że klient przyczepi się potem do takiej informacji z powietrza, a prawdziwa wycena daje coś innego.

Do Bielawskiego (Żabia Wola) kiedyś się zgłoszę, jak będę mieć dość kasy na tę „fanaberię”. Byłam u niego, oglądałam na miejscu co potrafi i jak działa to co oferuje. Ma pokaźną ofertę. Na stronie nie pokazuje takiego kominka jak ten Twój ceglany, ale to stara firma - drugie pokolenie zduńskie.

Mnie wycenił wystarczająco na podstawie tego co mu opowiedziałam.

Ano sama...To źle czy dobrze ?

Pestuś, może przedawkowałas naleweczki ? :rolleyes:

Dzwonię do ciebie od 2 dni i dupa blada :(

Zadzwoniłam do firmy w sprawie tego kominka żeliwnego, co to go wkleiłam kilka postów wczesniej.

Chciałabym porównać z robionym bo cena za ten o taka :bash::bash::bash::bash::bash:

Słusznie podejrzewałam go o związki z Gustawem.

To robota Szwedzka.

Plusem takiego pieco-kominka jest to, że przywożą, robią dziurkę w ścianie, składaja do kupy i robia papapapapapa.

Pestuś, a ileTobie krzykneli ?

O matko !

TV nie potrzebny.

A mam pytanie...do wszystkich.

Czy macie jakieś fajne inspiracje na łazienki eklektyczne?

Szukam białych, ale nie ukrywa, że w tej materii chyba jeszcze nikt nie wymyslił nic fajnego :(

Wszędzie te same płytki, te same podłogi, podobne dodatki...

Macie cos ?

Wybierz sobie po prostu jakiś układ i pozmieniaj, bo to rzeczywiście problem białego.

A musi być takie białe, że uch :cool:

Przypomniałaś mi o tym pomyśle, o którym Ci dziś wspomniałam – łazienka + garderoba. Mnie się ten projekt bardzo podoba. Może użyłabym innych kafelków i sprzętów, ale sam pomysł jest super. Tak powinna wyglądać część typu pokój kąpielowy z gotowalnią, jak niegdyś garderobę nazywano.

penthouse_dressing_room_001.jpg

penthouse_dressing_room_002.jpg

penthouse_dressing_room_004+005.jpg

penthouse_dressing_room_006.jpg

penthouse_dressing_room_008.jpg

penthouse_dressing_room_006.jpg

penthouse_dressing_room_008.jpg

O !

I tu mnie zaskoczyłaś.

Ostatnio, gdy wklejasz inspiracje i piszesz, ze Ci sie podobaja to mam wrazenie, że jednak sie rozmijamy.

Wolę czysty i przejrzysty układ.

Jak dla mnie, to na tych zdjęciach jest straszny chaos...chociaz kolorystyka jest sympatyczna.

Wkleję jeszcze kilka takich, które lubię za względu na klimat, kolory, aranżację. Różne fragmenty mi się podobają, bardzo rzadko całość.

Generalnie jak zawsze podoba mi się to co przykuwa uwagę w szczególny sposób :)

Tu gładka szara wanna na tle ciapciatej ale też szarej ściany

BATHROOM-Grey trends.jpg

Chaos to jest tu http://forum.muratordom.pl/images/smilies/happyyes.gif

Mnie do tej fotki przyciągnęły kolory.

creativity-behind-the-eclectic-bathroom-design-ideas-natural-wall-7238.jpg

eclectic bathroom.jpg

Eclectic-and-rustic-bathroom.jpg

large.jpg

BATHROOM-Grey trends.jpg

creativity-behind-the-eclectic-bathroom-design-ideas-natural-wall-7238.jpg

eclectic bathroom.jpg

Eclectic-and-rustic-bathroom.jpg

large.jpg

Edytowane przez pestka56

O !

I tu mnie zaskoczyłaś.

Ostatnio, gdy wklejasz inspiracje i piszesz, ze Ci sie podobaja to mam wrazenie, że jednak sie rozmijamy.

Wolę czysty i przejrzysty układ.

Jak dla mnie, to na tych zdjęciach jest straszny chaos...chociaz kolorystyka jest sympatyczna.

A czemu uważasz, że chaos?

Chociaż mnie nie chodzi w przypadku tej penthousowej łazienki ani o kolory, ani o sprzęty, prysznic i ich ustawienie.

Chodzi o to, że to jest otwarta swobodna przestrzeń. Z sypialni wchodzisz do garderoby i łazienki, które są właściwie jednym pomieszczeniem.

Tu jest ta sama zasada, tylko jeszcze bardziej otwarta przestrzeń. Dla mnie za bardzo otwarta.Stone-Respect-07.jpg

Stone-Respect-06.jpg

Stone-Respect-07.jpg

Stone-Respect-06.jpg

Podobają mi się kontrasty

wanna_na_lapach-Weranda_Country.jpg

Płytki Vives Bunker

Vives-Bunker_Raw-SP_Grafito(plytki_wykonczymy_pl).jpg

Płytki z Tubądzina Livingstone Carrara

Tubadzin-livingstone carrara 01.jpg

Płytki Porcelanosa OXO Bianco

Porcelanosa_OXO_bianco-6751.jpg

Lustro stojące na podłodze i sama podłoga - płytki w jodełkę

floor-mirror.jpg

Edytowane przez pestka56

Kolory

BATHROOM-wooden-floor-tiles-in-bathroom.jpg

Płytki na podłodze

chinoiserie_for-feminine-bathroom-design-ideas_47.jpg

Rozplanowanie przestrzeni i ciekawie zrobiona ściana umywalkowa

lazienka_zdjecia_prysznic_600x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

Całość, ale bez tych kwiatuszków i plastykowych kubełków. Bardzo ładne płytki być może kamień

2012_rivestimenti_15308-54.jpg

Lustro

Clawfoot-bathtubs-jennifer-backstein.jpg

Aniu, widziałaś w castoramie płytki ceramstic loft concrete?? Czy jakieś inne?? :confused:

Ja od wczoraj ryczę, bo się okazuje, ze nigdzie ichnie ma :cry: będą dopiero w maju :cry: :cry: :cry:

Widziałam je na żywo i macałam, są piękne!! Nie za ciemne, nie za jasne, satynowe, nie matowe i nie błyszczące... ładniejsze niż na zdjęciach...

:cry: :cry: :cry:

gdzie ich szukać?? :confused:

Pestuś, dzięki za inspiracje. Kolorystycznie fajne..niektóre, ale za nowoczesna jak dla mnie.

Madzia kurna nie rycz babo.

Pisałam, że w Castoramie są. To te. Identyczne, pod ta sama nazwą, koronka też jest.

Aż takim debilem nie jestem. Umiem rozpoznac płytki, a te Twoje sa bardzo charakterystyczne.

Cena 83 zł/m tylko nie wiem czy za te gładkie czy za koronkę.

Dzwoniłam nawet do Ciebie z wsparcem emocjonalnym, ale tam tylko spiewa jakaś baba :lol2:

Popadła w rozpacz i nie chce gadać. 83 to za gładkie.

Mari, a widziałaś tylko gładki i koronkę, czy też inne, te (z napisami) co pokazują na stronie. I poza prostokątami, mieli duże kwadratowe?

Mari, gdzie tam za nowoczesne. One różne, a przyglądałaś się np. samym podłogom, albo co na ścianie i jak położone. Tam się kryją smaczki fajne. Ty też nie ptrz na to jak na gotowe aranżacje. Ja przynajmniej tak robię. Wyciągam z fotki to co mi się podoba. Zresztą podpisałam kilka.

Co z tego, że całość nowoczesna, jak te wanny w kabinie prysznicowej? To jest tylko pomysł. Wykorzystujesz go ale styl robisz po swojemu. Szerzej patrz :D

Pestuś, dzięki za inspiracje. Kolorystycznie fajne..niektóre, ale za nowoczesna jak dla mnie.

Madzia kurna nie rycz babo.

Pisałam, że w Castoramie są. To te. Identyczne, pod ta sama nazwą, koronka też jest.

Aż takim debilem nie jestem. Umiem rozpoznac płytki, a te Twoje sa bardzo charakterystyczne.

Cena 83 zł/m tylko nie wiem czy za te gładkie czy za koronkę.

Dzwoniłam nawet do Ciebie z wsparcem emocjonalnym, ale tam tylko spiewa jakaś baba :lol2:

Dziękuję Ci kochana!! :hug: telefonu nie słyszałam, a nie wiem czemu mi się Twój numer nie wyświetlił :mad:

To zaraz dzisiaj pojadę do naszej Castoramy, chociaż u nich na stronie ich nie ma. Może tylko w Wa-wie są :cry:

A jak nie będzie, to znacie inne podobne?? Jak znacie to napiszcie mi plisss ślicznie proszę :wiggle: :-D