pnna migotka 27.02.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Jeszcze nie jedliśmy. Mogłabym sobie darować bo nie przepadam, no ale dzieci.... Zaraz staje do wyrabiania ciasta, a potem smażenie. No a jakis to ma byc ten kominek ? Pokazuj co sie Wam urodziło... Sama będziesz te pąki piec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Dołożyłam czymś wczoraj mojej wątrobie. Co innego nie spać, bo się coś robi, a co innego leżeć i myśleć kiedy wreszcie przestanie nasuwać. Właśnie się zwlekłam, ale czuję się jak spod pociągu. Aniu, nic nam się jeszcze nie urodziło z kominkiem. Eniu się nie odezwał jeszcze? Zduni zdaje się zaczęli sezon i będzie teraz marnie z dopadnięciem któregoś. Pytaj na priv Daniel SiS, Forest Natura, Bohusz. Pod W-wą znam zduna w Żabiej Woli , też możesz zadzwonić i poprosić o podanie ceny pi x oko. http://www.bielawski.prv.pl/ Niechętnie to robią, bo bywa, że klient przyczepi się potem do takiej informacji z powietrza, a prawdziwa wycena daje coś innego. Do Bielawskiego (Żabia Wola) kiedyś się zgłoszę, jak będę mieć dość kasy na tę „fanaberię”. Byłam u niego, oglądałam na miejscu co potrafi i jak działa to co oferuje. Ma pokaźną ofertę. Na stronie nie pokazuje takiego kominka jak ten Twój ceglany, ale to stara firma - drugie pokolenie zduńskie. Mnie wycenił wystarczająco na podstawie tego co mu opowiedziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.02.2014 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Ano sama...To źle czy dobrze ? Pestuś, może przedawkowałas naleweczki ? Dzwonię do ciebie od 2 dni i dupa blada Zadzwoniłam do firmy w sprawie tego kominka żeliwnego, co to go wkleiłam kilka postów wczesniej. Chciałabym porównać z robionym bo cena za ten o taka :bash::bash: Słusznie podejrzewałam go o związki z Gustawem. To robota Szwedzka. Plusem takiego pieco-kominka jest to, że przywożą, robią dziurkę w ścianie, składaja do kupy i robia papapapapapa. Pestuś, a ileTobie krzykneli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.02.2014 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Pestko, zobacz jakie cudo !!! http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/05/20/article-0-0C18D34E00000578-782_634x422.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Świetny jest. Nawet wielkość ma słuszną. Mówiłam o 6 stopowych - patrz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.02.2014 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 O matko ! TV nie potrzebny. A mam pytanie...do wszystkich. Czy macie jakieś fajne inspiracje na łazienki eklektyczne? Szukam białych, ale nie ukrywa, że w tej materii chyba jeszcze nikt nie wymyslił nic fajnego Wszędzie te same płytki, te same podłogi, podobne dodatki... Macie cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Wybierz sobie po prostu jakiś układ i pozmieniaj, bo to rzeczywiście problem białego. A musi być takie białe, że uch Przypomniałaś mi o tym pomyśle, o którym Ci dziś wspomniałam – łazienka + garderoba. Mnie się ten projekt bardzo podoba. Może użyłabym innych kafelków i sprzętów, ale sam pomysł jest super. Tak powinna wyglądać część typu pokój kąpielowy z gotowalnią, jak niegdyś garderobę nazywano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.02.2014 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 O !I tu mnie zaskoczyłaś.Ostatnio, gdy wklejasz inspiracje i piszesz, ze Ci sie podobaja to mam wrazenie, że jednak sie rozmijamy.Wolę czysty i przejrzysty układ.Jak dla mnie, to na tych zdjęciach jest straszny chaos...chociaz kolorystyka jest sympatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) Wkleję jeszcze kilka takich, które lubię za względu na klimat, kolory, aranżację. Różne fragmenty mi się podobają, bardzo rzadko całość. Generalnie jak zawsze podoba mi się to co przykuwa uwagę w szczególny sposób Tu gładka szara wanna na tle ciapciatej ale też szarej ściany Chaos to jest tu http://forum.muratordom.pl/images/smilies/happyyes.gif Mnie do tej fotki przyciągnęły kolory. Edytowane 27 Lutego 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 O ! I tu mnie zaskoczyłaś. Ostatnio, gdy wklejasz inspiracje i piszesz, ze Ci sie podobaja to mam wrazenie, że jednak sie rozmijamy. Wolę czysty i przejrzysty układ. Jak dla mnie, to na tych zdjęciach jest straszny chaos...chociaz kolorystyka jest sympatyczna. A czemu uważasz, że chaos? Chociaż mnie nie chodzi w przypadku tej penthousowej łazienki ani o kolory, ani o sprzęty, prysznic i ich ustawienie. Chodzi o to, że to jest otwarta swobodna przestrzeń. Z sypialni wchodzisz do garderoby i łazienki, które są właściwie jednym pomieszczeniem. Tu jest ta sama zasada, tylko jeszcze bardziej otwarta przestrzeń. Dla mnie za bardzo otwarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2014 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) Podobają mi się kontrasty Płytki Vives Bunker Płytki z Tubądzina Livingstone Carrara Płytki Porcelanosa OXO Bianco Lustro stojące na podłodze i sama podłoga - płytki w jodełkę Edytowane 27 Lutego 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2014 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Kolory Płytki na podłodze Rozplanowanie przestrzeni i ciekawie zrobiona ściana umywalkowa Całość, ale bez tych kwiatuszków i plastykowych kubełków. Bardzo ładne płytki być może kamień Lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2014 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Lustra w łazience jako najważniejszy element dekoracji Prysznic za wolnostojącą ścianką, która jest tłem wanny Wanna zamknięta w kabinie prysznicowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 28.02.2014 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Aniu, widziałaś w castoramie płytki ceramstic loft concrete?? Czy jakieś inne?? Ja od wczoraj ryczę, bo się okazuje, ze nigdzie ichnie ma będą dopiero w maju Widziałam je na żywo i macałam, są piękne!! Nie za ciemne, nie za jasne, satynowe, nie matowe i nie błyszczące... ładniejsze niż na zdjęciach... gdzie ich szukać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Megiska Sprawdzałaś u dystrybutorów, których Ceramstic podaje na swojej stronie http://www.ceramstic.com.pl/loft.html (patrz „Sieć sprzedaży”) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.02.2014 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Pestuś, dzięki za inspiracje. Kolorystycznie fajne..niektóre, ale za nowoczesna jak dla mnie. Madzia kurna nie rycz babo. Pisałam, że w Castoramie są. To te. Identyczne, pod ta sama nazwą, koronka też jest. Aż takim debilem nie jestem. Umiem rozpoznac płytki, a te Twoje sa bardzo charakterystyczne. Cena 83 zł/m tylko nie wiem czy za te gładkie czy za koronkę. Dzwoniłam nawet do Ciebie z wsparcem emocjonalnym, ale tam tylko spiewa jakaś baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Popadła w rozpacz i nie chce gadać. 83 to za gładkie. Mari, a widziałaś tylko gładki i koronkę, czy też inne, te (z napisami) co pokazują na stronie. I poza prostokątami, mieli duże kwadratowe? Mari, gdzie tam za nowoczesne. One różne, a przyglądałaś się np. samym podłogom, albo co na ścianie i jak położone. Tam się kryją smaczki fajne. Ty też nie ptrz na to jak na gotowe aranżacje. Ja przynajmniej tak robię. Wyciągam z fotki to co mi się podoba. Zresztą podpisałam kilka. Co z tego, że całość nowoczesna, jak te wanny w kabinie prysznicowej? To jest tylko pomysł. Wykorzystujesz go ale styl robisz po swojemu. Szerzej patrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 28.02.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jadę dziś je oblukać bo na zdjęciach mnie zaciekawiły:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.02.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ... A jakie to kominki sa w Twoim stylu ? Pokaż....... ja preferuję całe zabudowane ściany takie kloce np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 28.02.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Pestuś, dzięki za inspiracje. Kolorystycznie fajne..niektóre, ale za nowoczesna jak dla mnie. Madzia kurna nie rycz babo. Pisałam, że w Castoramie są. To te. Identyczne, pod ta sama nazwą, koronka też jest. Aż takim debilem nie jestem. Umiem rozpoznac płytki, a te Twoje sa bardzo charakterystyczne. Cena 83 zł/m tylko nie wiem czy za te gładkie czy za koronkę. Dzwoniłam nawet do Ciebie z wsparcem emocjonalnym, ale tam tylko spiewa jakaś baba Dziękuję Ci kochana!! telefonu nie słyszałam, a nie wiem czemu mi się Twój numer nie wyświetlił To zaraz dzisiaj pojadę do naszej Castoramy, chociaż u nich na stronie ich nie ma. Może tylko w Wa-wie są A jak nie będzie, to znacie inne podobne?? Jak znacie to napiszcie mi plisss ślicznie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts