Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wreszcie cos kuźwa dla nas.

Chyba nam sie należy, nie ? :lol2:

Nie wiem czy Wam mówiłam, ale cena tego domu znowu spadła i to znacznie.

Cieszy mnie to ogromnie a jednocześnie martwi bo sie boje, że ktos nam go podkupi :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Robię co mogę, ale nie wszystko ode mnie zależy.

Mielismy sie przenieśc w ferie, ale brat nawalił.

Plan jest taki, zeby w ten zbliżający się weekend załatwic juz sprawę na 100% !!!!

Przykazałam mężowi, ze ma wziąc w sobotę wolne i juz od rana będziemy świrować.

Mam tez kupe telefonów w sprawie mieszkania. Z kilkoma osobami jestem umówiona na przyszły tydzień.

Zobaczymy.

ja pierdziu!! ZAZDROSZCZĘ APARTAMENTU!

kurna takie rzeczy to tylko w piętrówkach :cry:

mam nadzieję że planowałaś wywalenie ścianki między tą "garderobą" a łazienką by była większa strefa kąpielowa :) a garderobę poczynić z tej części na wprost schodów i po prawej :) ALE METRAŻ!!!!! :) :)

fajnie, że każde dziecko będzie miało swój pokój - i to takie całkiem spore te pokoje :)

przeniosłabym wejście do łazienki by było z korytarza, nie z sypialni - fajnie że są dwie... dwie zostawiacie??? ja u nas żałuję że dałam się odwieść od prysznica w kibelku, no i teraz dzieci mają jedno tylko miejsce kąpania - narazie są dwie to dadzą radę... ale jak się pojawią kolejne to już zaczną się wieczorne kolejki do mycia :D

Karolciu, ależ post !!! :lol2::lol2::lol2:

Ile pytań...

Odpowiadam.

Nie myslałam o wywalaniu ścianki między łazienka a garderobą. Na spokojnie...trzeba tam być z raz jeszcze i za widoku oglądnąć.

Ten apartamencik nazywany w projekcie poddaszem, nie ma wogóle skosów. Kolejne pełne pieterko z masą przeszkleń i własnym 30 metrowym tarasem.

Nie pamietam jak tam z oknami. To co proponujesz, wypadłoby chyba w oknach.

Musze jeszcze raz zerknąć na rzuty.

Łazienka na pieterku..

Owszem, planowałabym udostepnienie jej z korytarza.

W tym celu trza by zamurowac przejście z pokoju.

W ten sposób montuję 4 umywalki, 2 kibelki o które stale walka, wanne i kabine prysznicową.

Wieczorem może być lekka kolejka do myjni, ale rozładowujemy poranna kolejkę do umywalni. $ sztuki jednocześnie będa sie robiły na bóstwo.

Taki jest plan a jak wyjdzie....:sick:

Cos czuję, ze ten dom jest tak bardzo dla nas stworzony, tak idealny, ze aż niemozliwe zebysmy go kupili.

No dobra...

Koniec tej stypy.

Forum budowlano-wnętrzarskie to coś Wam wrzucę.

Dół domu juz pokazywałam. Teraz pierwsze pięterko :)

[ATTACH=CONFIG]245898[/ATTACH]

oraz apartamencik rodziców :) WRESZCIE !!!! :rolleyes:

[ATTACH=CONFIG]245901[/ATTACH]

Mari, mam nadzieję, że nie robię Ci wbrew w tej chwili :) Dajesz takie mini te planiki, co te dziewczyny zobaczą? A gdzie te przerysowane przeze mnie, hęęęęęęęęęę.....;)

Proszę, o to plany

(kliknięte znacznie się powiększą)

Mogłam nie do końca odcyfrować prawidłowo liczb. Jakby co, to poprawię i podmienię plany.

PARTER

Nie usuwałam żadnych ścianek

Rzut_A-parter.jpg

PIĘTRO

Rzut_A-pietro.jpg

PODDASZE czyli Master Suit

Nie umieściłam ścianek działowych łazienki i garderoby, bo uważam, że są kompletnie bez sensu postawione.

Rzut_A-poddasze.jpg