lukasz69karolina 03.03.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 ZDROWIA!! SZCZĘŚCIA!! POMARAŃCZY!! NIECH CI ......................................................................... (tu wpisz jakiegoś wypasionego przystojniaka ) NAGO TAŃCZY!! :) SAMYCH SŁONECZNYCH DNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.03.2014 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Melisko, Aniqo, Żono, Chloe, Migotko, Anev, Karolino....serdecznie Wam wszystkim dziękuję :hug::hug: Mam nadzieję, że życzenia szczere i spełnia się w 100% i na tentychmiast ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 03.03.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego! SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.03.2014 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Bulwko, spóźnione czy nie...biere wszystkie Dzięki kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.03.2014 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 No dobra... Koniec tej stypy. Forum budowlano-wnętrzarskie to coś Wam wrzucę. Dół domu juz pokazywałam. Teraz pierwsze pięterko oraz apartamencik rodziców WRESZCIE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.03.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Apartamencik? To apartamiszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 03.03.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 apartamencik naprawdę FAJNY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.03.2014 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Wreszcie cos kuźwa dla nas. Chyba nam sie należy, nie ? Nie wiem czy Wam mówiłam, ale cena tego domu znowu spadła i to znacznie. Cieszy mnie to ogromnie a jednocześnie martwi bo sie boje, że ktos nam go podkupi :cry::cry::cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.03.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Powiem tyle: REWELACJA. Noś te pudła zamiast tu z nami pierniczyć, poproś o pomoc kogo wlezie i działaj bo to jest TWÓJ dom. Uważam, że ma wszystko czego potrzebujecie i stworzysz z niego prawdziwe cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 03.03.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Pewnie, że się należy!!!!Do działania!!! Kuć żelazo póki gorące!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.03.2014 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Robię co mogę, ale nie wszystko ode mnie zależy.Mielismy sie przenieśc w ferie, ale brat nawalił.Plan jest taki, zeby w ten zbliżający się weekend załatwic juz sprawę na 100% !!!!Przykazałam mężowi, ze ma wziąc w sobotę wolne i juz od rana będziemy świrować. Mam tez kupe telefonów w sprawie mieszkania. Z kilkoma osobami jestem umówiona na przyszły tydzień.Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.03.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Źadne zobaczymy. Uda się, nie ma innej wersji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.03.2014 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Tak jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 03.03.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Źadne zobaczymy. Uda się, nie ma innej wersji:) I ja mam przeczucie, że wreszcie tym razem się uda!!!! Skoro już pierwsze kroki poczynione, to nie może być inaczej tylko wszystko się potoczy właściwym torem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.03.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 I TO rozumiem!!Cieszę się bo wyczuwam nowe pokłady energii,tak trzymaj Aniu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.03.2014 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 No to Was zmartwię kochane... Nowych pokładów brak. Zmienia sie jedynie strategia sprzedaży. Przechodzę do ataku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.03.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 ja pierdziu!! ZAZDROSZCZĘ APARTAMENTU! kurna takie rzeczy to tylko w piętrówkach mam nadzieję że planowałaś wywalenie ścianki między tą "garderobą" a łazienką by była większa strefa kąpielowa a garderobę poczynić z tej części na wprost schodów i po prawej ALE METRAŻ!!!!! :) fajnie, że każde dziecko będzie miało swój pokój - i to takie całkiem spore te pokoje przeniosłabym wejście do łazienki by było z korytarza, nie z sypialni - fajnie że są dwie... dwie zostawiacie??? ja u nas żałuję że dałam się odwieść od prysznica w kibelku, no i teraz dzieci mają jedno tylko miejsce kąpania - narazie są dwie to dadzą radę... ale jak się pojawią kolejne to już zaczną się wieczorne kolejki do mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.03.2014 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Karolciu, ależ post !!! :lol2: Ile pytań... Odpowiadam. Nie myslałam o wywalaniu ścianki między łazienka a garderobą. Na spokojnie...trzeba tam być z raz jeszcze i za widoku oglądnąć. Ten apartamencik nazywany w projekcie poddaszem, nie ma wogóle skosów. Kolejne pełne pieterko z masą przeszkleń i własnym 30 metrowym tarasem. Nie pamietam jak tam z oknami. To co proponujesz, wypadłoby chyba w oknach. Musze jeszcze raz zerknąć na rzuty. Łazienka na pieterku.. Owszem, planowałabym udostepnienie jej z korytarza. W tym celu trza by zamurowac przejście z pokoju. W ten sposób montuję 4 umywalki, 2 kibelki o które stale walka, wanne i kabine prysznicową. Wieczorem może być lekka kolejka do myjni, ale rozładowujemy poranna kolejkę do umywalni. $ sztuki jednocześnie będa sie robiły na bóstwo. Taki jest plan a jak wyjdzie.... Cos czuję, ze ten dom jest tak bardzo dla nas stworzony, tak idealny, ze aż niemozliwe zebysmy go kupili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.03.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 No dobra... Koniec tej stypy. Forum budowlano-wnętrzarskie to coś Wam wrzucę. Dół domu juz pokazywałam. Teraz pierwsze pięterko [ATTACH=CONFIG]245898[/ATTACH] oraz apartamencik rodziców WRESZCIE !!!! [ATTACH=CONFIG]245901[/ATTACH] Mari, mam nadzieję, że nie robię Ci wbrew w tej chwili Dajesz takie mini te planiki, co te dziewczyny zobaczą? A gdzie te przerysowane przeze mnie, hęęęęęęęęęę..... Proszę, o to plany (kliknięte znacznie się powiększą) Mogłam nie do końca odcyfrować prawidłowo liczb. Jakby co, to poprawię i podmienię plany. PARTER Nie usuwałam żadnych ścianek PIĘTRO PODDASZE czyli Master Suit Nie umieściłam ścianek działowych łazienki i garderoby, bo uważam, że są kompletnie bez sensu postawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.03.2014 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Pestuś, nie robisz wbrew...wręcz przeciwnie Dziękuje kochana Czyli co...? Posiedzenia na tronie będą sie odbywały bez żenady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts