marimag 06.03.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Przed paroma minutami, zanim zaczęłam wklejac foty, pytam męża: Kochanie, jakoś dawno żeśmy sie nie.....gimnastykowali. On: No bo przecież masz to swoje forum... Ja: No i co z tego ? Chwilkę między jednym postem a drugim jakos wygospodaruję..... On: Spadaj żmijo ! Idę na wojnę ! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 O cycki ! Twoje Reruś ? Czyli co ? Tak jakby szczypie materiał ? A jak zmierzyć w którym miejscu powinny byc ? To teraz tak na biegu uszyłas ? Z bolącą doopa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.03.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.03.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 W tym owocowym dniu, na obiad i kolację robiłam sobie cos w rodzaju sałatki. Żeby jednak jakoś ilościowo określić posiłki główne a nie wpieprzać przez cały dzień i co chwila. Dobry pomysl moj Synek uwielbia salatki owocowe ale On jeszcze sobie dodaje owoce z puszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Idę na fajka bo ssie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 06.03.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 idę spać, bo mnie mąż chce z sypialni wylogować Jakiś taki na starość nadwrażliwy się zrobił, że niby w sypialni potrzebna jestem.... nie rozumiem, o co mu się rozchodzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.03.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Przed paroma minutami, zanim zaczęłam wklejac foty, pytam męża: Kochanie, jakoś dawno żeśmy sie nie.....gimnastykowali. On: No bo przecież masz to swoje forum... Ja: No i co z tego ? Chwilkę między jednym postem a drugim jakos wygospodaruję..... On: Spadaj żmijo ! Idę na wojnę ! :rotfl: :rotfl: w co gra Twoj maz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Dobry pomysl moj Synek uwielbia salatki owocowe ale On jeszcze sobie dodaje owoce z puszki Z puchy sa fajne ale Tobie w tej diecie nu nu nu !!!!! Za słodkie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.03.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Nie, to nie moje cycki Najlepiej na Zuzi zmierz od piersi w dół. Tak jak na tym obrazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 idę spać, bo mnie mąż chce z sypialni wylogować Jakiś taki na starość nadwrażliwy się zrobił, że niby w sypialni potrzebna jestem.... nie rozumiem, o co mu się rozchodzi:D A ile ten tetryk ma lat ? Lewo czy prawo ręczny ? Podejrzewam, że potrzebuje Cie do zgaszenia światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.03.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A mój dalej płynie. Może za 100 lat się spotkają na nadbrzeżu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 06.03.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Przed paroma minutami, zanim zaczęłam wklejac foty, pytam męża: Kochanie, jakoś dawno żeśmy sie nie.....gimnastykowali. On: No bo przecież masz to swoje forum... Ja: No i co z tego ? Chwilkę między jednym postem a drugim jakos wygospodaruję..... On: Spadaj żmijo ! Idę na wojnę ! :rotfl: hmm...jakoś wspólny temat: Ja jak ten chłop w tym dowcipie: -Czego stary tak łazisz? -Bo sexu mi się chce! -no, to chodź! - przecie chodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.03.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Podejrzewam, że potrzebuje Cie do zgaszenia światła Dobrze, że u nas każde ma swoje światełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 :rotfl: w co gra Twoj maz? War of tank czy jakos tak....Jeździ Rudym 102 i struga Gustlika. Ja mam ponoć robić za Marusię ale to dopiero przy 4 poziomie Nie, to nie moje cycki Najlepiej na Zuzi zmierz od piersi w dół. Tak jak na tym obrazku. Piersi ???? Trochę za szumnie to określiłas ! Tam piegi jeszcze. W sumie to chwała bogu bo jakby poszła w mamusie to by dzieciak z balkonikiem musiał do szkoły chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 hmm...jakoś wspólny temat: Ja jak ten chłop w tym dowcipie: -Czego stary tak łazisz? -Bo sexu mi się chce! -no, to chodź! - przecie chodzę Dobre, dobre....to u nas tez tak jest z tym, że to Ja chodze :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 06.03.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A ile ten tetryk ma lat ? Lewo czy prawo ręczny ? Podejrzewam, że potrzebuje Cie do zgaszenia światła stary bardzo nie jest bo tylko rok starszy ode mnie a z leworęcznym tez mi przypomniałaś: Jak profesor mówi do studentów, że nie ma mozliwości nie pisac egzaminu i zadna przypadłośc nie jest okolicznością zwalniającą. Jeden student podnosi łapkę i pyta: A jeżeli ktoś będzie, tak bardzo, ale to baaardzo zmęczony sexem? A profesor, popatrzyn na niego i mówi: w pana przypadku, może pan pisac druga ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 06.03.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Piersi ???? Trochę za szumnie to określiłas ! Tam piegi jeszcze. W sumie to chwała bogu bo jakby poszła w mamusie to by dzieciak z balkonikiem musiał do szkoły chodzić ha, mnie cyc się rzucił 3 lata temu, jak postanowiłam się doprowadzic do ludzkich rozmiarów, a nie wyglądać chudo jak indiański pies ( jednak rozmian 32/34 troche słaby, zwłaszcza, że w pewnym wieku albo dupa, albo twarz) i najpierw jak tyłam to tylko w cycach, az doszłam do rozmiaru D ( na szczęscie reszta 36 została) ale żadko kto, znając mnie sprzed kilku lat mi wierzy, że to moje własne prywatne. Tym badziej, że zawsze wychodziłam z załozenia, że jeżeli mój partner chciałby żebym powiększyła sobie piersi, to chyba lepiej, żeby on sobie zmniejszył dłonie!!! Lecę, juz na prawdę papapapapapapa miłej nocy wszystkim!!!:bye::bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 06.03.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ależ się rozpisałyście:DI jakie ciekawe seksowne tematy i dowcipy:lol2:Aniu, kołderkowa sukienka świetna. Ty naprawdę pierwszy raz szyłaś kieckę? A córcia bardzo podobna do ciebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Pierwszy raz Alu, wiem, ze to nie jest żadne mistrzostwo świata ale da się nosić, gdyby cała szafę mole zjadły Zuzia, WCALE nie jest do mnie podobna. To cała moja babcia. Na tym zdjęciu, wygląda jak zombi..chora jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts