pestka56 07.03.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Karolina jesteś WSPANIAŁOŚĆ ABSOLUTNA i jeszcze wejście do spiżary jest z kuchni :hug::hug::hug: A nad zamrażarką półki tyż mogą być, a jakże. Tylko cierpię z powodu braku wejścia do garażu. Bo ja wiem jak to fajnie graty z bagażnika, bez biegania po deszczu,bywa, że nie sprzątniętym śniegu, przerzucić od razu do wiatrołapu (u mnie tak jest). Moje szczęście popsowało kiedyś zamek w drzwiach do garażu. 3 miesiące go naprawiał, a ja furii dostawałam. Myślałam, że go utłukę patelnią. Raz targać zakupy – duperel, ale za każdym razem – :no::no::no::no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.03.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) nad zamrażarką półki niebardzo - chyba że wysoko - bo ona się otwiera do góry i musi być metr nad goła ściana cargo w kuchni przy lodówce też można by zamienić na półki dostępne od strony spizarki - nie wiem czy nie lepiej by było??? nad wejściem z garażu można jeszcze pokombinować (też bym zrobiła!) - trzebaby nie dawać półek przy zamrażarce i będzie w tym miejscu przykładowo - się pomyśli... teraz spadam poprzytulać męża zajrzyj do mnie.... plisssss Edytowane 7 Marca 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.03.2014 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Karolino, w takim razie sie poprawiam. Jesteś tak kuźwa mała, ze az Cie nie widać No i mamy kompromis. Pestka, pewnie szampana otworzyła i tańczy nago w polu Jest i wneka i drzwi do spiżarni... Ja się z wali zastrzelę Jakie to uparte, jakie świdrujące dziurę w brzuchu....Współczuje mężom Waszym :lol2::lol2: Karolino, naprawdę WIELKIE DZIĘKI. Mam małe obawy... Tak patrzę na tą kuchnie .... czy mi się zdaje czy faktycznie jakoś mało szafek tam wchodzi ? Co do lodówki w spiżarce.. A czy nie bardziej ergonomicznie by było, gdyby na obecnej ścianie z lodówką dać półki, a na tej z samymi półkami, zrobić dziurę na lodówkę ? Dłubię sobie zestawienie gratów do salonu. Chcecie rzucic okiem ? Pestuś, a co Ty taka cierpiąca ? Olej to ! Przecież to Ja będę te siaty targała a nie Ty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.03.2014 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 A Ja mogę zajrzeć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.03.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 szafek w kuchni całkiem sporo powinnaś się pomieścić bez problemu lodówkę mogę przenieść na drugą ścianę - ALE - ona głęboka będzie na 65cm, bo musi ciut odstawać od ściany - półki takie głębokie będą niepraktyczne wg mnie: 1. będzie to kiepsko wyglądało - wrzucę wizkę jutro 2. będzie wąsko w przejściu i wtedy wejście z garażu raczej odpadnie, bo się nie przeciśnie już ps. pewnie, ze możesz zajrzeć!!! czytaj moje wypociny i doradzaj bo mało czasu na decyzję już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.03.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) Karolina mądra dziewczynka jest Wiercę tę dziurę, bo psia kość, co to my wielbłądy jesteśmy? Trzeba sobie życie ułatwiać, kręgosłup i nóżki oszczędzać Szafek masz dość w kuchni. Pokazuję kuchnię mojej sąsiadki (ten dom do kupienia, wiesz) Zobacz ile ona ma szafek niskich, a tylko 3 wiszące (herbata, przyprawy...) Wszystko jest w szufladach. bardzo wygodne i kuchnia wygląda nie jak apteka. A tu taka chytra sztuczka – dwa poziomy i dwie głębokości szafek wiszących. Wygląda jakby tych dolnych nie było Edytowane 7 Marca 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.03.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) Dorzucę Ci jeszcze kuchennych pomysłów. Np. chytrze schowane za przesuwanymi panelami „w ścianie” szafki na podręczne duperele do gotowania i nie tylko - na wszystko co zazwyczaj stoi wywleczone na wierzch. Ta kuchnia jest wybitnie OPEN. Warto o takim czymś pomyśleć. Edytowane 7 Marca 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.03.2014 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Telepatia czy cóś ? Jak zaczęłam czytać Twojego posta, to przypomniałam sobie tę własnie kuchnię. Uśmiechnęłam się i patrzę, a tu proszszszsz .... Patent na suwane kamienne panele ŚWIETNY !!! No ale nie oszukujmy się. To sa KUCHNIE ! Kuchnie przez wielkie K ! Jaki tam metraż, jaka przestrzeń, jakie światło ! A w tej mojej ? Klaustrofobii mozna dostać Tak się zastanawiałam czy całkiem nie zrezygnowac z górnych szafek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.03.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Te dwie jeszcze w temacie ukrytych półeczek Te mi się podobają i nie oparłam się pokusie pokazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.03.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Cześć czołem kluski z rosołem:bye: Zaniebyłam nieco bo mi dzieć znowu wygenerował kłopoty zdrowotne. Armagedon istny. Ja tu na chwilę z prywatą wpadam - przekierujcie mnie proszę w jakiś wątek kominkowy. Wciąż dumam i dumam i (w przeciwieństwie do Anki) więcej pytań niż odpowiedzi. Gdzie na FM kominkowo się dyskutuje? Poważnie rozważam kwestię założenia wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.03.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Myślę, że te suwane panele wcale nie muszą być takie drogie w wykonaniu. Mogę sobie to wyobrazić. Tylko trzeba by zrobić blat szerszy. Panele mogą być z matowego szkła np. Kuchnie są projektowane do sprzętów Siematic. Mają smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.03.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Cześć czołem kluski z rosołem:bye: Zaniebyłam nieco bo mi dzieć znowu wygenerował kłopoty zdrowotne. Armagedon istny. Ja tu na chwilę z prywatą wpadam - przekierujcie mnie proszę w jakiś wątek kominkowy. Wciąż dumam i dumam i (w przeciwieństwie do Anki) więcej pytań niż odpowiedzi. Gdzie na FM kominkowo się dyskutuje? Poważnie rozważam kwestię założenia wątku... Nie zakładaj, bo rzadko odpowiadają. Założyłam 2 i oba szybko odeszły w niepamięć. Chociaż odpowiedzi dostałam. Ale to były pytania niestandardowe, m.in. o wykorzystanie stali chromowej jako obudowy kominka. Pytaj tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?166279-KOMINKI-Pomoge-i-doradze-we-wszystkim-co-dotyczy-komink%C3%B3w&p=6397206#post6397206 Będę popychać. Tam raczej dobrze na mnie reagują. A może i ja będę mogła coś Ci podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.03.2014 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Migotko, no współczuję Ci okrutnie. U mnie ospa opanowała kolejne dziecko. Mam teraz 2 fioletowych kosmitów i dwóch wkurzaczy otwartych 24h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.03.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 O dziękuję jutro na spokojnie poczytam co tam piszą. Napiszę też do Ciebie privka (jeśli nie masz nic przeciwko). Myślałam o założeniu wątku swojego tutaj (we wnętrzach), bo ludziom swoimi pytaniami zaśmiecam. Powoli, powoli dochodzę do wniosku, że pomoc by się jednak przydała. Tylko muszę opanować jakoś sytuację w domu, bo sztuką staje się napisanie posta, a co tu o galerii marzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.03.2014 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Jeśli o mnie chodzi, to możesz pisać, pytać i wklejac co chcesz. Czuj się jak u siebie Czekam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2014 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Zapomniałam pokazać Ci tego ustawienia kuchni. Jest bardzo ładna w kolorze, tylko podłoga do niczego. Ma dostawiony do wyspy. Poza tym tu są sprzęty GE (General Electric) z serii Monogram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 08.03.2014 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Aniu, a może od strony garażu zrób w spiżarni małą wrzutnię na najcięższe zakupy tuż przy podłodze serio serio mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.03.2014 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Pestko, bardzo sympatyczna kuchnia i układ ma podobny Dla mnie ciut za stalowa, ale kolor frontów...MIODZIO W sprawie priva....DONE Megiska, wrzut ? kanał? tunel ? Widzę, ze szajba się roznosi No i nadejszła wiekopomna chwila.... Żegnam sie z Wami wszystkimi Na zawsze.....z tego miejsca...... DZIŚ PRZEPROWADZKA! Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.03.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Zaciskam!Spokojnie, bez nerw, jak mawiała moja babcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Pestko, bardzo sympatyczna kuchnia i układ ma podobny Dla mnie ciut za stalowa, ale kolor frontów...MIODZIO W sprawie priva....DONE Megiska, wrzut ? kanał? tunel ? Widzę, ze szajba się roznosi No i nadejszła wiekopomna chwila.... Żegnam sie z Wami wszystkimi Na zawsze.....z tego miejsca...... DZIŚ PRZEPROWADZKA! Trzymajcie kciuki. Kuchnia ma śliczne zestawienie koloru frontów z kremowymi ścianami Reakcję na priv widziałam. Delikutaśnie zadziałałaś Pomysł Megiski jest całkiem fajny Ściany nad zamrażarą nie możesz niczym zabudować, ale można tam zrobić drzwiczki do garażu. Klapa zamrażarki jest zawsze zamknięta i od strony garażu może posłużyć do położenia na niej zakupów. Trzymam wszystkie 4 kciuki i wieczorem czekam na pozytywna relację, choćby jednym słowem, bo pewnie padniesz. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c043.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts