pestka56 11.03.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Z mozaiki nie rób. Ten blat, o którym pisałam był z płytek 10 x10. Zaraza Tak jak Bulwka ma z dużych płyt to co innego. A jeśli dasz to samo na ścianie może wyjść super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.03.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) no ale skoro widzisz te moje malunki - to widzisz ŻE STÓŁ 120 SZEROKI TERAZ NIE WEJDZIE! więc trzeba by było go zmniejszyć, albo jakieś inne kombinacje próbować... a wiec czekam do konkretnych konkretów i będę poprawiała w razie co mari - POKAZAĆ! ja ostatnio rysowałam malunki w 3D jak ma tata postawić stelaże pod kg w łazience edit pesteczko - właśnie z takich dużych płyt nie widziałam jeszcze - mało fug więc może być fajnie rozważam nadal co tu dać by nie laminat... na ścianę na pewno nie położę, bo nie chcę górnych szafek, a takie odcięcia mi się nie podobają Edytowane 11 Marca 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2014 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Karolino, a jaki stół wejdzie ?I jeszcze...ile metrów 2 wychodzi w śpiżarni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.03.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 najmniejsza spiżarka w tym układzie drzwi ma szerokość 200cm (tu są drzwi) i długość ok 250cm - czyli 5 metrów kwadratowychw tym układzie stół max 95cm, a czemu chcesz aż taki szeroki?? lubisz ustawiać całe garki/miski/półmiski z jedzonkiem na środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.03.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Pokazać Mari, stół jak najbardziej moja bajka, poza tym lubię różne bajki - ważne, żeby wchodząc do domu móc poczuć jego klimat i nie mieć wrażenia, że jesteś w pięknym... hotelu;) Co do kawowego, to też nic nie znalazłam ale szczerze mówiąc coraz mniej się tym przejmuję - co z tego, że ileś tam osób to ma? Ma się TOBIE podobać (przypomnij mi moje słowa, jak kiedyś mnie poniesie;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2014 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Spodziewałam się, że tam wyjdzie więcej metrów..Co do stołu...Karolino, chcę ten stół traktować jako uniwersalny.Nie ma tam zadnej piwnicy czy pomieszczenia gospodarczego w którym można by przechowywać stół imprezowy.Szerokośc 110+ jest najwygodniejsza.Na srodku stołu smiało wchodzą półmiski, wazy i inne duże naczynia, a oprócz tego, każdy biesiadnik ma sporo miejsca na zestawik pt: talerz, kieliszki, szklanki i sztućce.Poniżej 100 cm, zaczyna się zabawa w ustawianie.Przerabiam to za każdym razem gdy rodzice kupuja stół.Mielismy tu już różne szerokości i stale jakos brakuje tych kilku cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 11.03.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Aniu,gratuluję przeprowadzki. Niestety ostatnio nie mam czasu co by z Wami pogadać... Spiętrzenie. Chorzy wszyscy po kolei, zamieszanie wszelakie. Jak się obrobię to napiszę... Tymczasem cieplutko Was pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.03.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Spodziewałam się, że tam wyjdzie więcej metrów.. Co do stołu... Karolino, chcę ten stół traktować jako uniwersalny. Nie ma tam zadnej piwnicy czy pomieszczenia gospodarczego w którym można by przechowywać stół imprezowy. Szerokośc 110+ jest najwygodniejsza. Na srodku stołu smiało wchodzą półmiski, wazy i inne duże naczynia, a oprócz tego, każdy biesiadnik ma sporo miejsca na zestawik pt: talerz, kieliszki, szklanki i sztućce. Poniżej 100 cm, zaczyna się zabawa w ustawianie. Przerabiam to za każdym razem gdy rodzice kupuja stół. Mielismy tu już różne szerokości i stale jakos brakuje tych kilku cm. czyli dobrze kombinowałam, że chodzi o jedzonko na środku niestety nie wejdzie chyba że by lodówka była standardowa 60cm głęboka, to by jeszcze jakoś poszło... bo sbs jest za głęboki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2014 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Migotko, rany boskie ! Przeklał Was kto czy jak ? Ciagle jesteście chorzy Ściskam Ciebie najmocniej bo to Ty musisz miec siłę, żeby ciagnąc to wszystko. :hug::hug: U mnie ospa szaleje. Ola, jest tak masakrycznie wysypana, ze widac jej tylko białka oczu Gorączkuje, innym razem dreszcze, zimno jej. Chwała mi za to, że dawno, dawno temu jako młoda panienka zmusiłam ojce, zeby zakupił na poddasze kozę. Teraz jest w sam raz. Wczoraj napaliłam co by dziecku ciepło było i az sie rozpływałam z cudnych okoliczności jakie sie wytworzyły Pierwszy raz od wieeeeeeeeeeeeeelu lat, lezałam sobie w łózku i patrzyłam w skaczące płomyki. No nie długo patrzyłam bo padłam jak pies pluto , ale romantyzm był, nie ? Koniecznie muszę nam załatwić taki ogień w masterze..KONIECZNIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2014 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 No o jedzonko, jedzonko... Przecież nie dla mnie Co do lodówki... Kombinuję takie SBS co by połączyć 2 chłodziarki. Potrzebna mi duża lodówka bo przecież zamrażarka będzie i to nie mała. Niestety... Da się to zrobić, ale za spore pieniądze bo z tego co do tej pory udało mi się ustalić to jedynie Libher robi taki bajer. Koszt to jakieś 12 tysięcy Za lodówkę ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.03.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 jeśli chodzi o lodówkę to ja też muszę mieć dużą (dodatkowo druga w spiżarce ) i wybrałam już taką sharp french door http://www.electro.pl/pictures/products/big/14370_3.jpg bo ma szerokie półki wejdzie duża blacha mięcha/ciasta spokojnie takie typowe sbs mają jednak wąskie chłodziarki jak pojedyncza lodówka, a to mnie nie satysfakcjonuje... najbardziej bym była happy jakby tej zamrażarki na dole nie było... no ale takiego cuda to ja nie znalazłam jeszcze tą wyczaił mój Ł i mówi że on chce taką kosztuje jakieś 5tysiaków... nie jest najgorzej - taką będę mieć tylko nie wiem nadal jaki kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2014 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 No to witaj w klubie kochana.Tez szukałam takiej co by była bez zamrażary.Jedynie to co napisałam.Musi byc opcja łączenia dwóch chłodziarek. Łączenia maskuje się listwą.Jedyna firma, ale nie powiedziane, że jedyna, to Libher.Trza by poszperać.Jestem pewna, że sa i inne. Jesli sie jednak nie uda, to trudno.Wstawię SBS, a w spiżarni i tak będzie druga lodówka, także raczej sie pomieszczę.Mąż ma chciejstwo a mianowicie ten cycek co to z niego zimne napoje i kostki lodu lecą...Niech se gościu ma.W sumie i on, będzie uzytkował tę kuchnię, nie ? Podoba mi sie jeden model Samsunga. Nie pamietam dokładnie jaki to był, ale ładnie sie prezentuje. http://image.ceneo.pl/data/products/17073797/i-samsung-rsh7unpn.jpg Do poprzedniej koncepcji pasowała czarna bo czarna miała byc kuchenka.Teraz będę szła w stal bo kuchnia stalowa.Czarna duzo ładniej sie prezentuje. http://www.kajt24.pl/img/products/16/31/5/1_max.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anape9 11.03.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 no chyba, że się ma tylko prezentować a nie pełnić funkcje użytkowe. Mam podobną. Spełnione marzenie męża a moje udręka. A jest nas tylko troje... No fakt.. za kilka lat syn wyfrunie i jedzenia będę pewnie mniej kupowała.. może się w międzyczasie zepsuje to sobie kupię zwykłą, nazwyklejszą na świecie. Pozdrawiam Gospodynię wątku.. QUOTE=marimag;6401760]No to witaj w klubie kochana.Tez szukałam takiej co by była bez zamrażary.Jedynie to co napisałam.Musi byc opcja łączenia dwóch chłodziarek. Łączenia maskuje się listwą.Jedyna firma, ale nie powiedziane, że jedyna, to Libher.Trza by poszperać.Jestem pewna, że sa i inne. Jesli sie jednak nie uda, to trudno.Wstawię SBS, a w spiżarni i tak będzie druga lodówka, także raczej sie pomieszczę.Mąż ma chciejstwo a mianowicie ten cycek co to z niego zimne napoje i kostki lodu lecą...Niech se gościu ma.W sumie i on, będzie uzytkował tę kuchnię, nie ? Podoba mi sie jeden model Samsunga. Nie pamietam dokładnie jaki to był, ale ładnie sie prezentuje. http://image.ceneo.pl/data/products/17073797/i-samsung-rsh7unpn.jpg Do poprzedniej koncepcji pasowała czarna bo czarna miała byc kuchenka.Teraz będę szła w stal bo kuchnia stalowa.Czarna duzo ładniej sie prezentuje. http://www.kajt24.pl/img/products/16/31/5/1_max.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.03.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) Pokazać Mari, stół jak najbardziej moja bajka, poza tym lubię różne bajki - ważne, żeby wchodząc do domu móc poczuć jego klimat i nie mieć wrażenia, że jesteś w pięknym... hotelu;) Co do kawowego, to też nic nie znalazłam ale szczerze mówiąc coraz mniej się tym przejmuję - co z tego, że ileś tam osób to ma? Ma się TOBIE podobać (przypomnij mi moje słowa, jak kiedyś mnie poniesie;) ) Gumisiowa, kiedyś pokazywała fajne stoły. Nawet chcieli się zająć robieniem na zamówienie, ale zainteresowało ;P się towarzystwo forumowej Hazel i zdaje się pomysł upadł. A stoły były naprawdę fajne. W ogóle Gumiśka fajna kobitka była. To stolik Gumisiowej, produkcji jej M. Stoły różne z moich zbiorów. Edytowane 11 Marca 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2014 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Anape, witaj w klubie Pisz nam tu szybko, co z ta lodówka jest nie tak.. Co jest udręką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.03.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Dziewczyny, zwolnijcie PLEASE. Ja muszę ogród ogarniać, a Wy jak te karabinki maszynowe. Mam mase stolików - jakieś 20 kawowych w różnych odsłonach i trochę dużych jadalnianych, bo ja też żyję bez jadalnianego. jak potrzeba to targamy naszą potęgę ogrodową do salonu, wrrrrrrrrrrr.... Też będziemy sami, no może z jakąś pomocą „zięcia”, robić stół. Duży ma być, min 120 x 260. TO ma być mój z grubsza jeden z tych dwóch: COFEE tables Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.03.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Klikać proszę żeby powiększyć Nie będę wstawiać powiększonych, bo strasznie dużo miejsca zajmują. Opisy i nazwy są w tytułach plików, widać po kliknięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.03.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Te znalazłam na Houzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.03.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.03.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts