marimag 06.03.2013 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Pa Mej...Pochodź troche po sypialni, kołysanki pośpiewaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 06.03.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Mistrzostwo,mistrzostwo.... jest!!!!!Ta lamówka ,to odcięcie w pasie...no,no. Ja to tylko po prostych liniach ,,maszynuję",coś tam podszyję,najczęściej spodnie chłopakom,czego nie cierpię robić,zasłonki lub inne duperelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 w pewnym wieku albo dupa, albo twarz Patrz! A u mnie ani jedno ani drugie :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 06.03.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Co do robienia na drutach. Wejdz sobie na stronę,,ABC robotek na drutach" tam są podstawy o ile pamiętam. W razie draki wytłumaczę może jakoś wirtualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Teraz chodzi za mną spódniczka dla Oli. Ojciec wywalił starą, spraną koszulę flanelową. Strasznie mi się podoba bo jest w szarościach i w kratę. Planuję zrobić z tego materiału, który zresztą juz przycięłam, spódnice w stylu collage'wych. Do tego czarne rajstopy i czarna bluzeczka i elegancja francja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 06.03.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A co do chudnięcia, to ja jakiś odwrót świata ,jak chudnę to cycki ani drgną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Dzięki Ala...musze najpierw kupić druty i trochę mohera....Nie wiem jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 06.03.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Teraz chodzi za mną spódniczka dla Oli. Ojciec wywalił starą, spraną koszulę flanelową. Strasznie mi się podoba bo jest w szarościach i w kratę. Planuję zrobić z tego materiału, który zresztą juz przycięłam, spódnice w stylu collage'wych. Do tego czarne rajstopy i czarna bluzeczka i elegancja francja To moja droga do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ja nawet nie pamiętam w jakiej kolejności zrzucam schaby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 06.03.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Przy każdym motku na etykiecie jest zalecenia na jakich drutach robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Będę musiała cos porobić wreszcie. Wiosna idzie.Mam tez ogromną chcicę na płaszczyki dla wszystkich ale Reruś mi to pewno ze łba wybije. Ala, a ile dziergasz taki sweter dla np. syna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 06.03.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 I opraw resztę swych obrazków haftowanych. Są prześliczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 06.03.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Aniu ,mam mało czasu.Wiesz zabieram robotę do domu,bo zawsze coś wyskoczy na ostatnią chwilę. ten golf dla wysokiego chudego facecika robiłam 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Taaaaaaaaaaaaaaa!Chciała dać jeden mojej siostrze to mnie smiechem zabiła, że kicz i żebym go sobie....Wisienki w koszyku robiłam dla mamy, gdy zrobili nowa kuchnie. Też podziekowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Codziennie czy z przerwami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ala, gdzie Ty pracujesz ? Powariowali ? Codziennie robota do domu ? ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 06.03.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Praktycznie ,,dziurgam'' tak około dwóch godzin wieczorami przed telewizorem. W wolne dni zawsze troszkę więcej. Chciałam ,żeby syn nauczył mnie wklejać zdjęcia,obiecał...........ale zmarła mama jego przyjaciela w Polsce i poleciał go wspierać i zostanie na pogrzebie.Więc chyba muszę w końcu sama przysiąść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 06.03.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ala, gdzie Ty pracujesz ? Powariowali ? Codziennie robota do domu ? ! Pv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.03.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 No przy płaszczykach się orobisz Idę spać. Zmęczona dzisiaj jestem. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Przykre to......ile miała lat ?Wypadek ? Zdradź chociaz jak Twój syn ma na imię ....Nic nie chcesz mówić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts