marimag 13.03.2014 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Okap będzie do zabudowy. Najzwyklejszy na świecie bo chcę go ukryć. JUŻ NIGDY WIĘCEJ OKAPU NA WIDOKU !!!! Mam dośc latania z płynem do szyb i ręczniczkami kuchennymi bo pyłek, plamka.... Lampy juz pokazałam. Na ścianie okiennej dam kinkiety. Oświetlenie górne, najprawdopodobniej reflektorki BIAŁE co by się schowały w białym suficie. No to chyba tyle w temacie kuchni. Częśc salonu juz pokazałam. Jak pisałam, jest z niej wglad w kuchnie takze musi sie jakoś ładnie łączyć. NADAL NIE MAM DOBRANEGO : - blatu kuchennego - kanapy/sofy - stolika kawowego Aaaa zapomniałam o duperelu pt: przełącznik, Chcę takie, ale nie wiem co na to szanowny małżonek. Trza będzie popracować nad nim w nocy Chciałabym taki, ale cena okropniasta. http://www.domimedia.pl/domimedia/img/foto/1273/images/f372.jpg Wynalazłam taki... http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/2433/emc-metal-wylacznik-podwojny-dzwigniowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2014 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Gdzieś tam lampa o takiej podstawie...No cos w tym typie... http://www.lumalamp.pl/design/_gallery/_640_640_3/1658.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.03.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 (edytowane) Przeglądam i jeszcze mi pare rzeczy zostało do obejrzenia. kominek boski! stolik kawowy juz pisałam, ze jak popsuty bęben , ale ja w ogóle nie lubię okrągłych (chyba) zlewu nie widzę, a bateria jakkolwiek jest fajna to przech...owa do czyszczenia. Ta spirala zachodzi kamieniem i w ogóle zle ja się czyści. Poza tym sprawdź zanim kupisz jak się trzyma wylewka tego imadelka bo moja koleżanka taka ma i jak odkrecilam za mocny strumień, to szybko zostałam miss mokrego podkoszulka. Franca wypada i sika jak popieprzona po okolicy. Pstryczkow takich nie lubię tylko ze względu na ich cypideusze, których, jak mam zajęte ręce głowa nie zapalę Ładne som Ale często zapalam światło w kuchni z tzw barana .. Zwlaszcza jak z jakimiś siatami dymam, albo z garem z Narnii ( to moja spizarnia) Edytowane 13 Marca 2014 przez mayday Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.03.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 A jeszcze co do pstryczkow i gniazdek, to poszłam w legranda z promocji i tak mnie to na cała chałup wyniosło 3500 ... Wiec najpierw Kochana policz ile potrzebujesz a potem szukaj.. Bo to gowienko żre kasę jak świnia, a żeby się skichalo punktem kulminacyjnym nigdy nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2014 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Co do czyszczenia baterii.. A od czego Cilit Bang ? Sukinkot, rozpuszcza wszystko ! Nawet moja skórę na dłoniach. Mada faka kiler..słowo! Dlaczego nie widzisz zlewu ? Nie widac zdjęcia czy Ci się nie widzi ? Co do pstryczków... A od czego mąż erektor ! Rozweselić takiego i niech łazi za mna wabiony walorami. Tu pstryk, tam pstryk..doskonałe ćwiczenie na prostatę Co do kosztów... Wiem, znam, mówiłas o spisku producentów przełączników. Jak kaska pozwoli to zrobię wszędzie. Jak nie pozwoli bo to złośliwa małpa jest, to zrobię narazie na dole, a potem będę dokładać na pozostałych kondygnacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.03.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Zdjęcie zlewu mi się nie wczytuję. Co do baterii, rozwazylabym raz jeszcze Co do męża... Kiedy właśnie ta cholera ginie jak potrzebny Kuchenka bardzo ekstra. Miałaś mi przysłać kuchnie, o której rozmawialiśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2014 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Gosiu, to wkleję Ci linka do zlewu.Odpal tak... http://www.ocenwszystko.pl/p3515,zlewozmywak-ceramiczny-deante-zcl-6513.html Kuchnię w sensie pomieszczenia ? Zaraz maila Ci wysmażę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2014 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Mail poszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.03.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Mail nie doszedł. A zlew fajny, ale jednak bardzo odstający od tych ze ścianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2014 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Jeszcze raz puszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.03.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Tzw dooooopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.03.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Dobra, jutro się odezwę, bo jutro czeka mnie pobudka o 5 00 rano. Idę się zrobić na bóstwo i lecę do łóżka papapapapapa ps poczta nie dojszla oczekiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 13.03.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 (edytowane) Pół popołudnia ryłam w ogrodzie i zdjęć nie zrobiłam:( Odkryłam nowe pokłady betonu, nazbierałam 3 wory 120 litrowe igliwia i patyków, wyrwałam wiadro chwastów. Bateria mi się podoba, ale czyszczenie i tak będzie ubawem, nie wypolerujesz draństwa nawet cilitem.Prztyczki mi się marzyły, na forum jakaś koleżanka ma jeszcze ładniejsze, pamiętam tylko, że we francuskim liroju kupowane bo w Polsce niedostępne. Koszt masakryczny będzie, u Nas w wersji średnio-ekonomicznej 1,2 tys. poszło a mało ich było (razem z gniazdkami).Zlewozmywak piękny, a czemu ceramiczny? Strasznie będzie łomotał... Edytowane 13 Marca 2014 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2014 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Gosiu, to już przegięcie pały ! Gołębia chyba Ci wyślę...nosz kur.... Wysyłałam 2 razy Sprawdź w spamach, koszu itp. Może mnie tam wywaliło. Karramciu, wiem, ze to ciężka robota, ale straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie Ci zazdroszczę ! A W doopie z baterią. Ma zdobić i lac wodę. Najwyżej nie wyjmę jej z foli Tez sposób Czemu ceramiczny ? Bo taki jakbym chciała kosztuje 2 tysiące królików bugsów :sick: Żeliwnych emaliowanych nie znalazłam... Stalowego nie chcę.... Domsjo jest wszędzie...jak Bóg.... No kicha Panie... A ten i zgrabny i wielki i nie drogi i .....same i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.03.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Witam wszystkie babeczki:DDziękuję, że pamiętacie o mnie.....u mnie ok, ale jakoś nie po drodze mi z forum ostatnio....co nie znaczy, że o was nie myślę!!!!! Ściskam Was mocno i zostawiam Wam trochę mojej wiosny:D http://images64.fotosik.pl/756/4ed785966a31b234mc.jpg http://images62.fotosik.pl/756/2944aa71f850fa36mc.jpg a tak w ogóle, to widzę, że spierniczył mi się image shack, a przez fotosika nie umiem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.03.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 a teraz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.03.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Hurrraaaa!!!!!!!!!!!! Całuski dla wszystkich a przede wszystkim dla Szefowej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.03.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Cześć Becia i wszyscy Wiosnę niesiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.03.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 i dla Gospodyni jeszcze:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.03.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Cześć Asieńko....no troszeczkę chciałam wam posłać mojej wiosny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts