asiazett 13.03.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Piękna ta wiosna Co to jest to fioletowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 14.03.2014 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Dzień Dobry!! Nerwy mię zżerają i spać nie mogę:no:no to kawka i FM:bye: Anka ,łączę się z Mayką w opini nt tej wylewki,b ędziesz klęła ,szybciej niż Ci się wydaje,ja tam poszłam w prostotę chociaż wiem,że to nie Twój Styl http://cdn5.urzadzamy.smcloud.net/t/photos/t/28545/bateria_kuchenna_chowana_1237556.jpg I kocham swój zlew i wylewkę miłością trwałą,wiem,wiem,każda sroczka swój ogonek chwali:lol2:Podłączenie tego ustrojstwa było niestandardowe,dwóch instalatorów poległo a trzeci wyczołgał się z szafki mokry i czerwony i skasował mnie tak,żeby mi się odechciało na przyszłość takich fanaberii. Beatko!!!Brakuje tu Ciebie!Piękne kwiatuszki! Aniu zlew wygląda fajnie,ciekawe jaki w dotyku?Te białe z IKEI nie podobają Ci się?? Miłego dnia dziewczyny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2014 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 O ! I Becia spod ziemi wykiełkowała na wiosnę ! Biondziu, a co to za nerwy ? Menopauza ? Co Wam w tej bakterii nie pasuje ? W dupie z tym. Ma być do uzytkowania a nie pucowania bo kamień. Najwyżej sobie zmienie na inną Zlew mnie siem podobuje bo inny. IKEA jest w porzo, ale ile mozna... Opatrzył mi się zdecydowanie i jakoś od zawsze, razi ten biały panel. Miłego dnia wszystkim. Dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.03.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 No to lecim dalej z pokazywaniem Nadal kuchnia... Zlewozmywak planuje taki: http://www.ocenwszystko.pl/data/products/3515/xl-20110312-133036-94974b443315114467781faccb.jpg a do niego, taka bakteria http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hjuvik-bateria-kuchenna-sprysk__0132890_PE287821_S4.JPG Mari, mam podobną IKEĘ tyl starszą. Ma też zwykły kran i drugie pokrętło. Nie chciałam bo myślałam, będzie koszmarem w utrzymaniu. J. się na nią uparł i musiałam się zgodzić w zamian za zgodę na dwukomorowy Domsjo. Teraz ją uwielbiam. Zero kłopotów z czyszczeniem. A jeśli zapuszczę i mam kamien, wystarczy, że popryskam Dr.Beckmann i po 30 sek przecieram mokrą gąbką i spłukuję. Jak grubo kamienia zaczyna działać po 10 min. Na dodatek jest jak ze szczotkowanej stali. Jedyna wada to dość szeroki rozprysk z główki prysznicowej, ale Domsjo jest naprawdę duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.03.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Scandi jest SUPERTen drugi sie nie pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2014 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Dzięki za słowa otuchy Pestko. Jak się czujesz ? Dajesz radę ? :hug::hug::hug: Anetko, no jak Cie nie kochać ! Takiego cudaka szukałam. MAMY STOLIK ! Prosty, lekki optycznie, cena z bólem, ale jeszcze do przełknięcia. Jedno nad czym stale dumam to czy napewno okrągły... Sama nie wiem... Może, że niby nawiązuje kształtem do przekroju piecokominka ? Ale wymysliłam, co ? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2014 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 OOOO !Ten drugi też fajny...Dałaś mi do myslenia.Czy nie zleje się z biała podłogą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 14.03.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Ania zlew jest fajny, bateria też. Jak Pestka ma i chwali to już masz wybrane. Stolik super pod warunkiem, że ciężki i dzieci nie będą go przesuwać przy gonitwach. Ja zaraz wracam z pracy i kontynuuję rycie i wynoszenie śmieci, taki przedsmak tu wrzucam: taki uroczy zakątek mam w rogu... z drugiej strony żeby dać pełen obraz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.03.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Żyję Mari:( twarda jestem . Mało co mogłoby mnie złamać. 2 nocki niespałam. Zrobiłam czystkę w papierach, naoglądałam się starych zdjęć - znalazłam takie których nigdy (dziwne) nie widziałam. Dziś załatwiłam ostatnie najniezbędniejsze rzeczy. Terazwracam do domku, do J. I kotów, wyspać się. Życie, jakie jest każdy wie. Atena - bogini mądrości Drugiego stolika nadal nie widzę pewnie iPhone winien ;P Zobaczę w domku. Może będę miała argument dla Mari, żeby podlogę olejowała na biało, a nie malowała farbą brutalnie Karam, sprzątaj i zbieraj kamyczki nawet najmniejsze. Mari, widziałam u dziecka ściany w tzw. SPA obłożone deskami i pomalowane białą lazurą. CUDNIE wyszło. Poproszę o fotkę dla Ciebie. Jeszcze Cię przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 14.03.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Pestko a ta lazura ma być na podłogę? Mnie mówiono, że nie można bo za miękka będzie, moja koleżanka ma lazurę na ścianach i wygląda fajnie (domek jest w stylu prowansalskim). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.03.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 meeeeeeeeeeeeeeeeeelduneczek no to lecę: 1. bateria mega - mam zaplanowany taki sam typ... zwyczajny kaprys to - olewam czyszczenie, ma być wielka i stercząca ale to zabrzmiało buahahahahahaha 2. włączniki - dobrze radzą dziewczyny... najpierw policz ile ich potrzebujesz, bo cena całości potrafi zaboleć... u nas już poszło ponad 1500zł a jeszcze nie ma wszystkich no i gniazdka brałam innej firmy (tańsze) bo inaczej bym już 3tysiaki na liczniku miała 3. zlewu tez nie widzę (dopiero z linka) - no nie moja bajka, mimo iż uwielbiam biały, to jakoś do zlewu mi nie pasuje... ale fajnie że ma tą małą komorę dobre to do rozmrażania mięsa, odcedzania warzywek, mycia owoców itp... 4. co do okapu jesteśmy identycznego zdania ja absolutnie też nie chcę czyścić tego tłuszczu, syfu... mam dość! jako że u mnie będzie wyspowy to Ł będzie sam zabudowywał jakiegoś zwyklaka 5. stoliki - mi się ten drugi spodobał - no ale patrzę pod siebie taki ciekawy i mój by urzeźbił bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.03.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Dobry večer! Stolik okrągły ( sic!!!)! A La wielka taca bardzo przepiękny, ale zamieściłam się w jego 10 % ceny coz, zycie... Może kiedyś, może jakoś Dzis dostałam prezent szanowny zanabył mi drogą kupna ... Kupę .. Trzy letnią lezakowaną...krowią. Romantica .... Ale, jak dla mńie piękny prezent 3 wory juz rozparcelowalam i będzie mało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.03.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Ufff doczytałam.Mari przepraszam, ze pytam, ale ty planujesz ten remont u rodziców czy w tym nowym super domu, ktorego fotki mi przesłałaś? Pozdrawiam Was laski, ale czasu mało, robota czeka. Cały tydzien opierniczania bo czasu brak to w sobotę nadgonic trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2014 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Mejuś, mam prośbę... Nie pisz po czesku... Wystarczy, że piszesz na tablecie czy innym ustrojstwie i za cholerę nie można skumac Twoich skrótów myslowych Zrozumiałam tylko, że mąż obdarował Cię, rasową, leżakowana jak szato bordo, KUPĄ ... Cieszę się Twoim szczęściem. Jak to człowiekowi, niewiele czasem potrzeba do szczęścia :lol2::lol2: Mordo Ty moja szurnięta Asiu zono, trzecie opcja. Remontowac mamy nasze mieszkanie. W domu rodziców mieszkamy, a te bajery rowery co wklejam, mają zostać zakupione do nowego domu. Czy teraz masz jasność i klarowność czy jakoś inaczej to wyłozyć ? Witam się przy weekendzie. Dzis wymusiłam wolne od garów, ale za to latam z piwnicy na górę z praniem. Kolan nie czuję bo to róznica 4 poziomów. MASAKRA !!! Sprzątam poddasze, urządzam nas w szafkach, bawie się z dzieciakami. Fajnie, nie musieć stac pół dnia w garach. Luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.03.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 No, cóż, tablet mądrzejszy od obslugiwanta . Nawet jeśli zadecyduje, żeby pisać po czesku, to ja juz nim nie dyskutuje. Właśnie miałam inne zdanie od tej cholery, to mi usunął cały post. Tak, kupa to piękny prezent:yes:. choc ogród dziś stoi odłogiem bo wiaterek taki delikatny jak Xawery. Łeb chce urwać i jeszcze nie może się zdecydować, czy padać śniegiem, deszczem, czy poświecić sloneczkiem. Chłopie me zatroskane ,bo budę zaczął wczoraj budować i nie ma jak skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2014 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Dziewczynki... Palnowania ciąg dalszy. Zasiedziałysmy się w kuchni i salonie. Trza ruszyc doopki i trochę sie przewietrzyć. Temat ogródek ! Sytuacja jest nastepująca. Przed domem jest kawałek gleby z drzewami: brzozy i sosny. Boczkiem leci kawałek gleby. Większośc ogródka jest za domem. Taras jest na małym wzniesieniu, a obok niego rosną brzozy i sosny. Za płotem woda Postanowiłam co następuje... Nie będę cudaczyć i zamieniac ogródka w ogród botaniczny. Niech dzieciaki maja jak najwięcej miejsca i luzu do zabawy. W końcu o to i po to chcemy mieć dom z ogródkiem. Stana na nim sprzęty rekreacyjne niczym w wesołym miasteczku. Nie chcę się denerwować i psuc im rodości bo bratki, bo róże, bo posiane. Ale.... Wymyśliłam sobie, ze zrobię kilka wyniesionych rabat. Będą to nierównomierne jęzory pod drzewami. Jest to przestrzeń w zasadzie nie do wykorzystania, stąd pomysł co by i matka była syta i dzieciaki całe. Dosłownie Rośliny na takową rabatę już częsciowo wybrałam. Reszta później. Potrzebne mi natomiast pomysły na oświetlenie terenu. SZUKAM LAMP ogrodowych, ale ani nowoczesnych, ani stylowych.... Mają być bardzo neutralne w stylu, energooszczędne i znikające w otoczeniu zieleni. MACIE POMYSŁY ????????????????????? Będę wdzięczna za fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2014 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Pytanie do pesteczki....Kasiu, czy masz jakię instruktaż, jak się robi taka rabatę ?Karzesz wszystkim zbierać kamienie....Jak to sie konstruuje ?Ja to bym dowaliła ziemi, porządnie ubiła i dawaj..... Jeśli pod spodem kamienie, to jak się ukorzeniają rośliny ?Nie będzie im trudniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.03.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 mari ale remontujecie swoje pod ewentualnego kupca? Trochę wypadłam z rytmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2014 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Taki był plan, ale teraz..... Nie wiadomo jak sie potocza pewne sprawy o których nic nie mówię...nie pisnę...nie zapeszam.... :stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.03.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 No Anula...:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts