marimag 17.03.2014 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Zaraz wysle privy. Widzicie kochane.....Teraz mam takie schizy. Znajduje coś, oceniam, kombinuje, widzę potencjał lub nie i zapalam się do pomysłu lub nie.. Po przespaniu się z nowym domem, pojawia sie w mojej głowie, hologram tatusia i słyszę jego teksty. WIEM, ze na to tz. tego trupa sie nie zgodzi. No chyba, ze po jego osobistym trupie... Szukam dalej... Pestko, lista obszarowa ( błagam, nie pytajcie dlaczego tu i nigdzie indziej - tłumaczyłam, mam swoje problemy, wiem na co będę w stanie naciagnąć ojca, wiem gdzie kiepska woda, obwodnica, brak mediów i inne plagi egipskie) : - Legionowo - Jabłonna - Białołęka ale tu raczej możemy zapomniec bo domy drogie jak h...! - Marki - Zacisze czyli część Targówka - moje wielkie marzenie, ale ceny że ho ho ho i HO HO HO ! No way ! Przeszukałam ! - Józefów koło Legionowa Ewentualnie, pod warunkiem, że dupe urwie, problematyczny Chotomów ( obwodnica ! ), Nieporęt. Melisko, dzięki za kawusię, ale czy masz coś mocniejszego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.03.2014 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Ufffffffffffffffffffff... Privy poleciały.... Czekam na werdykt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 17.03.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 No to też widziałam:) Odpisałam, ogólnie - cena ok (ale bym zbijała), da się przerobić na cudo, potrzebna dobra ekipa i przy entuzjazmie Ani można zrobić piękny dom. Trzeba jechać i zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 To też moja ocena. Ale bardzo dużo pracy. Trochę mały ogród.No, i przede wszystkim ocena stanu bardzo ważna. Cenę spróbowałabym zbić bardzo, bardzo. W końcu prawda taka, że ktoś sprzedaje gołe mury. Reszta do zrobienia. Dach, okna, podłogi............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.03.2014 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Aniu mimo wszystko dobrze się stało , bo teraz wiesz z jaką nieruchomością masz do czynienia. Jeśli chodzi o mnie to jestem na nie za tym domem. A o którym teraz rozmawiamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.03.2014 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Dziewczynko moje kochane... Ruinka to tylko taki luźny pomysł. Nie wiem czemu, ale ten dom jakos mi utkwił w głowie i wyjść nie chce. Gdyby....pewnie, że cena ostro w dół...gdyby ! Szukam dalej. Jak na razie, znalazłam sliczny dom w Zielonce. To obok Marek, bliżej Wawy ale w bok. No rozwaliło mnie to co zobaczyłam. Cena tyż ! Jedyne, wolne 4.500.000 Cud i mniód domeczek w Markach. Jedyne 1.800.000 Jak dla mnie to cena za samą elewację i bryłe domu. W środku takie rokokoko, ze festyn to szczyt designu. Znalazłam też dom, który ma taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka zajebistą werandę/taras/ogród zimowy, ze szczena mi opadła. Z tego co pamiętam, to chyba nawet by mnie było na niego stać, ale nie zostanie nic na demolkę. Nie ukrywam, ze w środku nic mi sie nie podoba. Chciałabym po swojemu.... Poszukam i Wam pokażę. Ot tak, dla samego tarasu. Może ktoś skorzysta z pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 17.03.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Pestko z perspektywy osoby, która obserwowała wykończeniówkę w mieszkaniu 60 metrowym (od stanu surowego) i sama robiła gruntowny remont plus wykończeniówkę w domu (80-90 metrów na jednym poziomie a robiliśmy dwa poziomy) to nie widzę dużo większej różnicy, stresu było tyle samo, mieszkanie poszło szybciej i pochłonęło pewnie mniej pieniędzy bo metraż był mniejszy, ale różnica w czasie jaki musieliśmy poświęcić na remont nie była zbyt duża, takie ciężkie prace jak wyburzanie kosztują, ale i tak wykończeniówka pochłonęła najwięcej pieniędzy. Większość osób takie remonty przerażają a ja nie widzę różnicy między takim remontem a stanem surowym. Podstawą jest dobra ekipa, która pojedzie i wyceni prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.03.2014 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Jednak mnie na niego nie stać ... http://marki.nieruchomosci-online.pl/dom,na-sprzedaz/5421667.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Mam podobne podejście jak Ty, Karram. Stary dom od nowego surowego wg mnie różni się tym, że najpierw trzeba mniej lub więcej skuć, wyrwać ze ścian i rozebrać. To oczywiście dodatkowa praca. Poza tym stare domy są często ciekawsze od tych nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Mari, a mnie się w tym domu nic nie podoba, poza tarasem. Ale ten taras bym zrobiła inaczej. A dom odarłabym ze wszystkiego do gołych tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.03.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 aniu a moze podpytaj sąsiadów tego ''Titanica'' jak to wygląda w sezonie deszczowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 17.03.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Mari, a mnie się w tym domu nic nie podoba, poza tarasem. Ale ten taras bym zrobiła inaczej. A dom odarłabym ze wszystkiego do gołych tynków no to ja mam podobnie, Mari musiałabyś ze 150 tys dołożyć, żeby było fajnie, no to po co? trup fajniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 W ramach uściślania, czy tego typu bierzesz pod uwagę?http://otodom.pl/dom-na-sprzedaz-skrzeszew-id23608158.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.03.2014 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Dziewczynki, no to macie 3 do tego klubu. Zakładamy prosektorium Pestuś, a co Ja wyżej napisałam ? No przeca też nic mi tam nie lezy. Czy to jest standard czy jakość materiałów za taką kasę ? Przecież te łazienki to bardzo wczesna Castorama... Asiu żono, sąsiedzi Titanica mało rozmowni. Jacyś tacy chłodni, obojętni.. http://static.polskieradio.pl/files/f5b02c51-9c86-4483-81c0-5e76849a8fae.file Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.03.2014 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Pestuś, dzięki dobra kobieto.Znam doskonale tę ofertę, ale gdy tam dzwoniłam to to co widac na obrazku, okazało się być leżeć gdzie indziej.Owszem, budowali w Skrzeszewie, ale domy rozeszły się w chwilkę.Ja tej lokalizacji nie lubie i nie biore pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 (edytowane) Mnie o wygląd chodziło głównie i to, że on podobno jakby w osiedlu. A Ty mi takich fotek nie wstawiaj. Muszę jutro lecieć i sprawdzić, czy mi Powązek nie zdemolowało, bo co ja we czwartek zrobię Wichury od soboty, nawet, kretynka, o tym nie pomyślałam. Edytowane 17 Marca 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.03.2014 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Przepraszam Pestuś...bardzo .... Karramciu, mam prośbę OGROMNĄ !Siedzi obok mnie tata.Zapoznałam go z pomysłem remontu trupka.Nie wierzy, boi sie i wogóle.Czy mogłabyć espeszyli for my PAPA, zrobić zestawienie swojego domku PRZED i PO...Fronta pokaż, wszystkie cudowności przed...Plisssssssssssss.Pokaże niedowiarkowi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.03.2014 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Aaaaaaaaa...Pestusia, wygląd tego co pokazałas do przyjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 17.03.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 ok, ale to na priva i nocą bo muszę odkopać zdjęcia i spróbować je zestawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Spoko, Mari, muszę sobie pogadać. Z tym pokazaniem tacie, to świetny pomysł. W końcu nie każdy ma wyobraźnię jeśli chodzi o architekturę i możliwości budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts