marimag 17.03.2014 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Dzięki Karramciu...Podczas rozmowy, ojciec spuścił głowę i ze 2 razy osiwiał.Priv tez może być lub mail.Jak wolisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.03.2014 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Aaaa o bagienny Ci chodzi...Ok. Teraz gadamy o bardzo ewentualnej reanimacji staruszka.Ale.... Znalazłam tez takie coś.Cena bardzo podejrzanie niska.Co tam się wydarzyło ?Czemu wszystko zdejmują ?Chotomów zagrozony budowaną trasa mostową.Ciekawa jestem gdzie to jest. Jak oceniacie ? Straszny kibel ?Nie mówimy o wnetrzach oczywiście. http://domy.pl/dom/legionowski-jablonna-7-pokoje-449000-pln-240m2-sba/dol88303105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.03.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Aaaa o bagienny Ci chodzi... Ok. Teraz gadamy o bardzo ewentualnej reanimacji staruszka. Ale.... Znalazłam tez takie coś. Cena bardzo podejrzanie niska. Co tam się wydarzyło ? Czemu wszystko zdejmują ? Chotomów zagrozony budowaną trasa mostową. Ciekawa jestem gdzie to jest. Jak oceniacie ? Straszny kibel ? Nie mówimy o wnetrzach oczywiście. http://domy.pl/dom/legionowski-jablonna-7-pokoje-449000-pln-240m2-sba/dol88303105 Zadzwoń jutro i zapytaj,ki pierun go zalał? Pól biedy, jeśli zalało od góry - gorzej jeśli izolacja nie trzyma i coś od dołu podchodzi. Bo piwnicy nie ma akurat. Wygląda całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Mnie bardziej te na górze wyglądają na zalane.Może tez być tak, że sprzedający oskubał dom z tego, co uważał, że nu się przyda gdzie indziej. Podłogi na dole może zaczął zdejmować. Okazało się, że deszczułki się łamią, albo skórka za wyprawkę, bo trzeba czyścić i zostawił. Dom mógł też paść ofiarą włamania. Trzeba wywiad zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 17.03.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Dom z potencjałem. Obstawiam zalanie, ale jakieś takie solidne zalanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.03.2014 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Ale Chotomów nie ma zadnej wody To co ? Że niby deszcz ? Traba powietrzna ? Jak mozna zalać poddasze, skoro sąsiada na górze niet ... No pozostaje tylko deszcz lub... .....moze kurna im rura pekła ? ....albo tam ktoś wział i umarnął... ....matko i córko , na każdym zdjęciu otwarte okno...może pachnie ? Czy Ja kiedys znajdę normalny i tani dom ????????????????????????????????? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 17.03.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Priw poszedł, odpowiada m.in. skąd może być niska cena. Zdjęcia pi razy drzwi też. Ojca poklep po ramieniu, coś emocjonalnie do tego podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 17.03.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Hej dziewczyny:bye:Fakt podejrzana sprawa z tym domem. Trzeba pojechać i sprawę przewąchać, dosłownie wywąchać i pogadać z miejscowymi.A może tam po prostu jakiś duch się zakwaterował i straszy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 (edytowane) On ma zdaje się blacho dachówkę. No to wcale bym się nie zdziwiła, gdyby dach ciekł jak cholera.Wiem coś o tym ;P MARI, probowałaś wyszukiwać domy wpisując w wyszukiwarkę google np „Dom na sprzedaż: Chotomów” i właczając grafikę ? Oglądasz zdjęcia i przez fotkę wchodzisz do sprzedawcy. Edytowane 17 Marca 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.03.2014 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Kasiu, Ja tak właśnie szukam. Jak nic nie znajduję, to włażę na portale i przeglądam jedno za drugim. TAKIEGO debilnego ogłoszenie, żem w zyciu nie widziała ! Szkoda, ze willa w las palmas nie wkleili http://www.gumtree.pl/cp-domy-i-mieszkania-sprzedam-i-kupie/wolomin/marki-centrum-dom-185m2-dz-750m2-blisko-szkola-tylko-447-tys-494687353 Jedno jest pewne....CENA dobra, szkoda tylko, że nie wiadomo za co .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.03.2014 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 O ! To ten sam dom tylko jakby inny..i działka się skurczyła w praniu...mózgów kupujących Uwielbiam takie akcje http://www.gumtree.pl/cp-domy-i-mieszkania-sprzedam-i-kupie/wolomin/okazyjnie-marki-centrum-dom-188m2-na-dzialce-650m2-pilnie-496383837 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Te fotki wnętrz to renderingi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.03.2014 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Kasiu, wiem o co chodzi. Wpienia mnie brak profesjonalizmu i lekceważący stosunek do klienta. Jak wiadomo, klient ma zawsze rację i trzeba doń frontem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.03.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 No cóż - niektórzy agenci to idioci, chociaż powiem Wam, że i tacy dają radę -jeśli trafi swój na swego, to może się udać Na dobrą sprawę większość ogłoszeń o sprzedaży mieszkań ze skosami i domów ma złe dane odnośnie powierzchni. Maklerzy nie znają się na przepisach,wpisują powierzchnię całkowitą albo nie rozgraniczają dzierżawy od własności, nie proszą o dokumenty i bazują na tym, co powie właściciel (czyli "wie pani, z 5 arów jest";) ) No chała straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2014 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Jak dobrze, że mamy tu jedyną przyzwoitą przedstawicielkę tegoż zawodu Witam przy wtorku Co mamy dziś na tapecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.03.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Jak dobrze, że mamy tu jedyną przyzwoitą przedstawicielkę tegoż zawodu Witam przy wtorku Co mamy dziś na tapecie ? Hihi, ja już nie pracuję w tym zawodzie, choć nadal w branży;) Znam jednak kilka osób, którym mogłabym zlecić szukanie domu - większości jednak nie ufam - sporo jest ludzi z łapanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2014 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Doceniam chęci ale BEZ PRZESADY ! Świrnięta baba Ty lepiej zajmij się swoja chałupą. Zajrzałam co u Ciebie. Dzieje się !!!!! Dzwonię do agentur w sprawie trupów i zalańców. Ciekawa jestem czego się dowiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.03.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 ??? Jakbyś potrzebowała pomocy pośrednika od nieruchomości, mam dwoje znanych od dawna.Ale Ty sobie świetnie radzisz. Piszę, żebyś na wszelki wypadek wiedziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.03.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Cześć dziewczyny macham tylko łapkę i buziaki przesyłam. Mari buuuuuu.... szkoda że dom poszedł sobie, może będzie inny :wiggle:lepsiejszy a co tam w mieszkaniu? malujecie? odświeżacie? jak kupujący pojawiają się i znikają czy jest ktoś bardziej zainteresowany ? Biondzia dla ciebie wielki buziak tak dawno z tobą nie gadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2014 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 No dobra... Mam pierwsze ustalenia. W domu co to niby jest podtopiony, nie było żadnej wody. Zatłukłam agenta, pytaniem na dzień dobry ... że to tak wyglada ? A w sumie nic złego. Okazało się, że budynek został przejety przez komornika, potem przez bank i teraz jest w rękach firmy która go wykupiła. W związku z powyższym, dom stał pusty i jakieś zmarznięte biedaczki, wlazły do środka i tą rozebraną częściowo mozaiką, palili sobie na bogato w kominku. Dobrze czy źle ? Chyba woda gorsza co ? Smugi na górze są od tego, ze tych biedaczków było więcej a kominek jeden. Co by zgoda w narodzie była, jedni dorzucali do kominka a inni na górze rozpalili sobie ognisko. Do tego obrazka, brakuje mi tylko białych niedźwiedzi w ogródku Cena jest jeszcze do urwania. Wiem jednak, że pomimo wielkiej okazji cenowej to ojciec sie nie zgodzi. Będzie się bał, ze byli właściciele, będą się mścili na nas za to, że zabralismy im dom. Podpalenia, bomby w samochodach, porwane dzieci, otruty pies, szantazowany kanarek.... Opcji jest wiele. Wszystkie straszne ! Kuźwa, strach się bać ! Dzwonię w sprawie trupka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts