yendrek3 21.03.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ktos zamiast przeczytac dokladnie...przelecial tylko po ikonkach odp za Anie-zaje@3€$%&¤ Aniu przytulam Ty wiesz o Tym prawda? wypraszam sobie jak juz mam przeltywac to napewno nie ikonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.03.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 (edytowane) Ania http://www.cheesebuerger.de/images/midi/verschiedene/c030.gif, despota rodzinny, to obrzydliwa karuzela z przeszkodami. Niszczycielska. Fuj..... http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/c019.gif Edytowane 21 Marca 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2014 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Żonko, cieszę się, że chociaż Ty wylałas łzy radości Karramciu, a własnie, że pozdrowię i pogratuluję tatusiowi. Powiem, że to od Ciebie Dzięki za wszystkie niedźwiedzie. Odcinek drugi pt: Jak wbrew wszystkim i wszystkiemu...nie zwariować. Ano, pogłebiac pierdolca, trwać dalej w irracjonalnych marzeniach, które nigdy się nie spełnią. Skoro już, tytuł i krótki wstep wszystko wyjasnił, jadę dalej z tym koksem. Otóż... Pamiętacie, ze znalazłam trupa ? No właśnie... Zaczęłam przekopywać net w poszukiwaniu inspiracji, pomysłow, informacji o możliwościach i kosztach, ąz tu nagle, natknęłam się na ten wątek. Obejrzyjcie go dokładnie i oceńcie sami. Padają kwoty co jest WIELCE budujące, przy założeniu, że facet zejdzie mi do bajecznej kwoty. Kwoty, ktora jest bajeczna dla mnie a dla niego (podejrzewam) horrorem. Powalczyć jednak można, czego nie omieszkam uczynić. Watek - pocieszyciel... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?143570-Przebudowa-kostki CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2014 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Dlaczego sie uczepiłam trupa ? Ano dlatego, ze doszłam do wniosku, ze nic gotowego mi nie lezy, że zawsze jest cos nie tak (najczęsciej cena i brak pokoi). Przy tańszych domach, tych NIE TAKÓW, jest od groma i człowiek się zaczyna zastanawiać, który nie tak jest mniej tragiczny od drugiego.... Pomyślałam o dośc ryzykownym, ale ciekawym pomyśle. Skoro mam płacić dużą kasę za coś co i tak jest do wywalenia, to czy nie lepiej kupic cos naprawdę taniego i zrobić z tego bajkę ? Trzeba oczywiście zachować zdrowy rozsadek, nie dać sie ponieść, zmienić niewiele. To naprawdę da się zrobić ! Przykładem jest wątek pocieszyciel, gdzie gościu zmienił wszystko, masę dodał od siebie, i nie sprzedał nerek, zony na eksperymenty ani dzieci cyganom. Do tej pory szukałam chałupy dla samej chałupy, ale tym razem ze względu na lokalizację. Musza to być Marki. Jesteśmy uwiązani do szkoły córek, a droga z Marek do tejże jest prosta, szybka i nawet przyjemna. Nie wiem co będzie z najmłodszą... Mozliwe, że tez skorzysta z tej szkoły, także osiedlenie się w miarę bliskiej odległości od niej jest chyba w pełni zrozumiałe. Może podczytuje nas ktoś z Marek ? Może ktoś z Was słyszał, widział, przejeżdżał obok domu klocka, kostki na którym wisi SPRZEDAM..... Będę wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2014 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 A tu ciekawa przemiana...... http://bi.gazeta.pl/im/13/94/b7/z12030995Q,Przebudowa-PRL-owskiej-kostki.jpg A tu wątek z którego czerpię. http://domkostka.blogspot.com/p/inspiracje.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 21.03.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 No proszę, proszę, moje klimaty:) Przed nami jeszcze cała góra do zrobienia i elewacja chociaż nie ma szansy na takie czary... Pocieszyciel górą Ale ta druga przemiana do mnie nie przemawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2014 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Hej Aniu...Poczytaj tego bloga.Jest tam masa odnosników do artykułów.Jest i o dachach i elewacjach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 21.03.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Aniu u mnie gródki teraz na tapecie... Bardzo intensywnie myślę. Ten link zapiszę w zakładkach i jak sprzedamy mieszkanie () to będę studiować. Chyba jutro będę Was dręczyć o ten ogródek i prosić o pomoc:rolleyes: Pisałam do Elfir, ale terminy ma zimowe:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 22.03.2014 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 (edytowane) Strasznie mi przykro Aniu!! Brak słów mi po prostu, a te, które przychodzą mi do głowy nie nadają się do powtarzania!!! A już Twojego gada to bym burwa wykastrowała !!!!!!!!! za taką krecią robotę :mad: :-x Weź mu burwa, powiedz do burwynędzy, że jak jest taki mądry to niech Wam sam zapewni dom jakiego potrzebujecie, a jeśli nie może lub nie umie to niech się nie wpierdala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad: Jednak mi kilka słów uciekło... Edytowane 22 Marca 2014 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.03.2014 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Dzień Dobry! Megi,widzę,że dyplomacja to nie jest Twój konik:lol2:ale kobito http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gif Anula,zaraz odwiedzę pocieszyciela. Wszystkim życzę duużo wiosny w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.03.2014 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Karramciu, to może jednak ogród zimowy ? Megi, i od razu zrobiło się rodzinnie Biondzia, a co masz do mojej dyplomacji ? Popatrz na Megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.03.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Uściski, Dziewczynki. Wpadłam z ogródka po odrobinkę optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.03.2014 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Pestuś, obejrzyj wuntek co go wkleiłam.Padniesz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.03.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Wpadam i wiosny trochę przynoszę....dla uśmiechu twego Aniu http://images64.fotosik.pl/783/0d777d6bef1031a6med.jpg Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.03.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 tulę... no pomysł zacny jak on może decydować kto będzie mieszkał w TWOIM mieszkaniu? no chyba żart... ale tego męża swego powinnaś odstawić od korytka (cycusiów) na jakiś czas - ot tak za knucie za Twymi plecami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 22.03.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Karramciu, to może jednak ogród zimowy ? hahaha, tylko nie wiem czy ksiądz się zgodzi na przeniesienie komunii:rotfl: witam w piękną sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.03.2014 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Odstawiony od żłoba odkąd tu mieszkamy. No jakos nie mogę.. Nie staje MI tu Karramciu, to może zmieńcie obrządek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.03.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Dziewczyny moje kochane,skarbnice wiedzy wszelakiej,pomóżcie! Może ktos ma na podorędziu inspiracje z murami w charakterze ogrodzeń Chciałabym jeden narożnik płotu ,który stoi zlikwidować ,postawić w tym miejscu mur,w literę L,zrobić taras przy nim,i wtym murze ma być oswietlenie,woda i grill.Cegła mi nie pasuje a kamień jest trudny w tym sensie,że łatwo otrzeć się o kicz. W razie pytań jestem do dyspozycji:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.03.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 To taka wizka szybko robiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.03.2014 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Asiu, a gruba kostka granitowa ? Wiesz...taka jak na ścieżki ale w wersji xl.Ślicznie to wyglada.Uwierz na słowo. Zaraz poszperam bo miałam coś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts