Gość GOSC12_3 26.03.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 nie nie kupila..jeszcze opis powyzej prosze przeczytac Mari byla na obserwacji... czekamy na fotki... jak wybije godz 20:00 maja sie one tutaj pojawic Meliska dziękuję, juz czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 26.03.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 RIri czy mi się wydawało ,czy Ty miałaś swój wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 26.03.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 RIri czy mi się wydawało ,czy Ty miałaś swój wątek? Nie, nie wydawało Ci się Sprawa wyglądała tak, że ja sama o nim zapominałam, ludzie mi sie przypominali, więc w końcu postanowiłam wykasowac moje posty i zapomniec o wątku. Wykasowac wykasowalam, ale nie zapomniałam, bo nieraz się zastanawiam, ze mogłam jednak go ciągnąc. Jako, że jestem mało systematyczna rozum mi jednak podpowiada, że dobrze zrobiłam, bo wstyd byłby cos takiego ciągnąc Ot takie zagmatwanie z poplątaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.03.2014 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Riri...Słonko ? Ach jak mi miło Czemu skasowałas wątek gupia ? Rzadko to trudno, ale zawsze można było pocieszyć oko, Waszymi postępami. Wiśnia jesteś i tyle Biondziu, była kuchnia bo juz jej tam nie ma. Kolejna sprawa to to, że jesli bym się jednak najarała na tę chałupę to nie marnowałabym całego piętra na zrobienie tam strefy dziennej bo zabraknie mi pokoi. Powiem Wam szczerze... Odpuszczam sobie tę chałupę. Poszukam czegoś innego. Jakoś mi nie lezy.... Jest kilka plusów, ale ten brak możliwości zrobienia strafy dziennej, jakos mi tak nie bardzo... No nie zupełnie jest tak, że się nie da, Da się, ale tylko w przyziemiu, które jest niskie. Za dużo wątpliwości i kombinowania na siłę, żeby zrobić z tego domu cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 26.03.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Riri...Słonko ? Ach jak mi miło Czemu skasowałas wątek gupia ? Rzadko to trudno, ale zawsze można było pocieszyć oko, Waszymi postępami. Wiśnia jesteś i tyle Powiem Wam szczerze... Odpuszczam sobie tę chałupę. Poszukam czegoś innego. Jakoś mi nie lezy.... Jest kilka plusów, ale ten brak możliwości zrobienia strafy dziennej, jakos mi tak nie bardzo... No nie zupełnie jest tak, że się nie da, Da się, ale tylko w przyziemiu, które jest niskie. Za dużo wątpliwości i kombinowania na siłę, żeby zrobić z tego domu cudo. Oszczędnie w słowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 26.03.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Hej dziewczyny!!witam siem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.03.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 To mamy jasność http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/c026.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.03.2014 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Gosiulka ! Matko i córko... Heloł Pestko, już wklejamy foty. Miałam to zrobić wcześniej, ale jutro mam klasówkę z penisów, plemników i zapłodnień i musiałam dzieciom demonstrowac co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.03.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Nie mów, że teatr urządziłaś:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 26.03.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Teatr pewnie zapodaje skromne duo Zuzka&Julka z niewielką pomocą Michała May Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.03.2014 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 A tak rodzinnie, żeśmy sobie popokazywali Dobra, już zgrane i wklejam. Chwilunia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.03.2014 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Może zacznę od obecnego wejścia do domu...ogródka i innych zewnętrznych... Kurczaki...Za duże foty !Ja się zastrzelę chyba..Wklejam jak leci i co wejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 26.03.2014 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 na dobranoc, albo na dzień dobry jestem na bieżąco ze wszystkimi zmianami, odlotami, wahaniami i innymi rozterkami. Wszystko przeżywam, ale milczę, bo wiem, ze bedzie dobrze:rolleyes: I jak minie łikend to mam nadzieje mieć trochę więcej spokoju... Chociaż ostatnio byłam pewna , ze po ostatnim tygodniu się uspokoi. Jakaś głupia moda nastała na jakaś gonitwe za wszystkim, wyciskanie suchych juz ze zmęczenia cytrynek i wymyślanie do wszystkiego obłędnej, nikomu niepotrzebnej papierologii. I tak wstaję z kurami, wracam wymordowana, potem jakieś bzdury domowe i padam jak odłączona od prądu...i tak w kółko. Ja to chrzanie, ja nie mam czasu pomyśleć, porobić coś dla przyjemności. Czas wyhamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.03.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Nic nie ma Ja muszę jutro świtem bladym do W-wy pomykać. Idę do łózia. Pa. Obejrzę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.03.2014 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Wszystkie są za wielkie :bash: Trochę to potrwa WEJSCIE - kierunek ogródek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.03.2014 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Boki i ogródek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.03.2014 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.03.2014 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.03.2014 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.03.2014 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts