Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Dziewczęta :D

Potwierdzam, wody gruntowe w Markach pojawiają się niemalże po wbiciu łopaty więc np. o żadnym podpiwniczeniu nie ma mowy a fundamenty muszą być solidnie zabezpieczone.

Anuś, sama napisałaś, że kostka na kostce w tych rejonach stoi... Nie ma takiej opcji, żeby wcześniej czy póżniej coś sensownego się nie pojawiło na rynku. Możemy się zmówić na wycieczkę turystyczną w poszukiwaniu ... w sumie każdy pretekst na spotkanie jest dobry :wiggle:

Moniu, nagabywanko proponujesz ?

Może to i pomysł...

Coś czuję, że jak się do siebie dorwiemy, to po drugim domu, zalegniemy sobie gdzies na trawce z flaszką wina marki Mamrot i będziemy się przyglądać zjawiskom atmosferycznym ;)

Nie mam weny na pisanie.

Nie mam weny na szukanie.

Nic nie mam....

Wiosna idzie, do lata coraz bliżej a Ja nadal tkwie w głębokiej i w dodatku czarnej dupie.

Nie ma takiej opcji, żebyśmy się stąd wyprowadzili w tym roku :( :( :(

Ni hu .....

Nie ja proponuję nagabywanko, tylko Madzia. Babę miejscową chce nam do trójkąta naraić.:D

W mamrotach nie gustuję za specjalnie, ale jak będziesz mocno namawiać i użyjesz odpowiednich argumentów, to może się skuszę :D

Czarna dupa ma to do siebie, że mija. Uwierz na słowo starszej koleżance:D

Edytowane przez Monika m&m

I belive.....I can fly ;)

Miłego dnia wszystkim.

Zostałam "poproszona" o orkę w ogródku.

Nie ukrywam, że straciłam do niego serce.

Ja się szarpię, wysilam, cuduję, inwestuję a rodzice nawet nie podleją.

Po kiego mam cierpieć w nocy i zażerać się ketonalem ?

Nikt o nic nie dba, nie szanuje mojej pracy.

Dziś rano zostały zakupione bratki i hasło: Sadź !

Idę wstawić srylion pralek bo sie uzbierało.

Będę zaglądać :bye:

Też tak myślę.

W związku z tym, że nie mogę nic znaleźć, dałam ogłoszenie do gazety.

Może, jakiś niesmiały posiadacz interesującego mnie domu, sam sie do mnie zgłosi.

Możemy pomieszać w tej intencji :stirthepot::stirthepot::stirthepot:

cześć Aniu,

dawno mnie nie było, zgoniona jestem jak koń na westernie

ale wpadłam zobaczyć co u Ciebie. Widzę, że wciąż nie znalazłaś odpowiedniego domu :( a z tego co zauważyłam rodzinne klimaty też bez zmian :mad:

Trzymam kciuki - kto szuka ten znajduje i pamiętaj, że marzenia się spełniają :yes:

:hug:

Matko i córko i synu !!!!!

Mariolka, to Ty jeszcze tu zaglądasz ?

Myślałam, że już całkiem się wyautowałaś z fm.

Pisz co u Ciebie, bo u mnie, jak słusznie zauważyłaś, bryndza na całej linii :(

Mówisz, że się spełniają ?

Chyba jestem jedynym przypadkiem, któremu NIGDY NIC się nie spełniło.

Aniu kochana zacznij marzyć intensywnie i wierz w to mocno, mocno, mocno

i się spełni

ja wierzę w to z całego serca

a u mnie gonitwa, zawodowo i prywatnie również

czasami wpadałam na fm i zostawiałam info w swoim wątku, ale generalnie czas mnie bardzo ograniczył

I PAMIĘTAJ, DOPÓKI ŻYJEMY WSZYSTKO ZDARZYĆ SIĘ MOŻE !!!!!!!

Teraz to mnie zaintrygowałaś.

Napisz...może na priv. co tam u Ciebie za rewolucja się dzieje.

Dopóki zyjemy...no własnie.

Ile tego życia mi zostało ?

Nikt mi nie odpowie, ale wolałabym się jeszcze nacieszyć tym o czym tak bardzo marzę.

Tak sobie myślę, że 80 letniej demencji, orka w ogródku, grilowanie ze znajomymi czy harce z mężem we własnej sypialni, sa już raczej na psi dzyndzel.

Mariolka?:D Chyba na prawdę wiosna przyjszła ;) Ci u Cię? Projekt wybrany? : ))

Ściskam serdeczniasto :D

Jedna z Niewielkich ;)

Anka mnie dziś pan w sklepie o dowód osobisty poprosił. Stwierdziłam, że mam tylko legitymację emerycką uprawniającą do bezpłatnego badania prostaty oraz zaświadczenie od wikarego, że nie rokuję poprawy... Roześmiał się więc chyba nie jest źle ;)

Grilowanie psiego dzyndzla i harce ze znajomymi? Piszę się : ))

CZEŚĆ MONIA

ano wybrany ;) podobny do niewielkiego :lol2: o nazwie Pelikan - jak w moim podpisie :)

dziewczyny, no zaczynamy budowlaną przygodę

obecnie jesteśmy na etapie doktoratu z papierologii ufff uzgodnienia, opinie, mapki, statki, mam nadzieję, że do miesiąca złożę wniosek o pozwolenie na budowę.

Aniu u mnie nic wielkiego po prostu gonitwa, dostałam pewną propozycję zawodową i skorzystałam z niej,

trochę obowiązków mi przybyło i nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego tyle, że muszę dojeżdżać 60 km - a to trochę męczy

a prywatnie to wiesz, ta decyzja o budowie. Poza tym nic nadzwyczajnego jednorodzony dorasta, aha no właśnie zapowiedział, że na wieś się z nami nie przeprowadzi, a to zaledwie 10 km od tego jego "centrum wszechświata" w którym aktualnie mieszkamy, no więc nie wiem gdzie zamierza "przebytować". Myślę, że go skuszę jakąś prywatną siłownią - bo aktualnie jest właśnie na tym etapie. Mówię Wam o boszszsz. Mój małżon dopinguje mnie w poczynaniach i twierdzi, że to moja budowa, a że on chętnie skorzysta.

Dość o mnie

Aniu trzymam kciuki, a na Twoją 80tkę przy grillu w ogródku i nawet z ryciem w ziemi własną sztuczną szczęką oczywiście się piszę i czuję się zaproszona:lol2:

Ja się zastrzelę ! :rotfl::rotfl::rotfl:

Same demencje !

Jedna wszystko przekreciła, choc podziwiam za libido :rolleyes:

Druga ryć chce własną szczęką.

Świat sie kończy ! ;)

Muszę do Ciebie zajrzeć bo mam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie zaległości !

Trzymam kciuki za budowę a tego Twojego co się chętnie przyłączy to bym .....ucałowała.

Jak Ja bym chciała, żeby nikt mi się nie wpieprzał :)

I zapomniałam dodać, że

Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć

Paulo Coelho

A i jeszcze przyszło mi do głowy Aniu, żebyś chrzaniła całą tą Wawę, bierz małżona, dzieci i kogo tylko chcesz, znajdź jakieś cacko za 1/3 warszawskiej ceny w szczyrku, ustroniu, wiśle, bielsku lub innym mieście naszej okolicy i osiedl się tutaj. Las blisko, a w górach się cudnie mieszka :lol2::lol2::lol2:

Co Ty na to? szalone, ale możliwe