marimag 30.03.2014 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Mariolciu, nawet nie musisz mnie namawiać ! Pieprznęłabym to wszystko w cholerę i już by mnie nie było. Problemem jest mój mąż i jego mieszczańskie podejście do tematu. No chyba, ze byś mu załatwiła fuchę...dobrą fuchę. Podejrzewam, że dał by się namówić. Boi się "wygnania". Zawsze pyta...a co Ja bym tam robił. Będzie robota...możemy wyjeżdżać. Bardzo chętnie, osiedliłabym się gdzies blisko którejś z Was. Wieś? Bomba ! Im głębsza tym lepiej ! Górali kocham miłościa czystą, ale szczerze mówiąc, przerażałoby mnie to ciagłe zimno i zajebiaszczy śnieg. Muszę znaleźć coś na naszej ojczystej mazowieckiej i w PYTĘ drogiej ziemi. że tez nie wyszłam za rolnika ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 30.03.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 W dobie neta rynek pracy można śledzić na bieżąco a jeżeli chodzi o zimno i śnieg, to nie miałam na myśli mieszkania w na stoku :lol2: sama bym tam nie mieszkała, bo to rzeczywiście uciążliwe, ale w mieście pod górami to inna sprawa. wcale nie uważam, żeby było tu więcej śniegu, a i temperatury niewiele się różnią - może 2, 3 st. problemem dla przyjezdnych bywają halne, ale kilka w roku można przeżyć Za to korzyść bezcenna np bielska hala sportowa położona jest tak: http://www.bbosir.bielsko.pl/cms/upload/wpisy/orginal/f434deabe5.jpg http://static.panoramio.com/photos/large/67759028.jpg http://www.galeria.beskidia.pl/userfiles/Galerie/2286.jpg a za oknem u mnie jest tak: http://www.fotoz.pl/zdjecia/2009_09/large/zdjecie_lotnicze_piknik_2009_img_7584_ke7l5yhkhp.jpg pokaz swojemu lubemu i obserwuj reakcję :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.03.2014 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Dzień Dobry!! Dawno nie widziani goście!!Cześć Mariolka! W przeprowadzkę Ani dalej niż do Marek to ja za bardzo nie wierzę ,niestety Mariolka,Bielsko Biała ,ładna,to prawda,ale ponieważ dzisiaj mam spotkanie właśnie w Bielsku to już się zastanawiam czy 2h na korki wystarczy ,bo nie mogę się spóźnić Przejechać przez to miasto :koszmar. Dobra,trzeba się szykować do roboty,pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.03.2014 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Witam się przy poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 31.03.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 A dzemdobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 31.03.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 yoł yoł :) dziewuszki może mi podpowiecie: jestem na etapie projektowania domku na dwór dla dzieci... powiedzcie czy taki drewniany to może cały rok stać? bo ja bym chciała go zrobić na podporach wkopanych w ziemię - to raczej będzie zbyt dużo roboty by go demontować na zimę... mari mam nadzieję że się nie pogniewasz, że tak wykorzystuję sobie Twój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.03.2014 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Jak odpowiednio posmarujesz łapę to jestem Ci w stanie, wszystko wybaczyć Domek wytrzyma tylko pierdyknij go farba jakby olejną. Są takie specjalne farby do podłóg betonowych i drewnianych. Po pomalowaniu, wyglada to jak olejna. Wgryza sie mocno w materiał to zagruntuje Ci jak ta lala. Pokaż projekt domku dla dzieciaków. Też kiedys będę na takim etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 31.03.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 No dzień dobry bionda jakie miłe powitanie :D:D W przeprowadzkę Ani dalej niż do Marek to ja za bardzo nie wierzę ,niestety dobre to też trzeba zrozumieć, niektórzy bardzo się przywiązują do miejsca, w którym żyją Mariolka,Bielsko Biała ,ładna,to prawda,ale ponieważ dzisiaj mam spotkanie właśnie w Bielsku to już się zastanawiam czy 2h na korki wystarczy ,bo nie mogę się spóźnić Przejechać przez to miasto :koszmar. Dobra,trzeba się szykować do roboty,pa! Odpowiadam pewno kiedy już tu jesteś, albo byłaś ale w Bielsku nie ma korków o dziwo, albo bywają ale rzadko, za to są na trasie do Bielska i tam mogła Cię spotkać niemiła niespodzianka no i jak Ci się podobało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.03.2014 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Mariolko, byłam kiedyś w Bielsko Białej. Lat miałam mało i jedyne co pamiętam to, że hotel był na wzgórzu, pod nim wieś, pogonił mnie indyk, wypierniczyłam się na Nartach, na naszym turnusie była rodzina Stuhrów. Ciekawostki dnia dzisiejszego... Znalazłam fajny dom. Jest niedrogi, z potencjałem, ale jakies dziwne akcje wokół niego. Dom mnie kusi, ale czuje lekkiego smroda. Nie wiem czy to nie jest jakaś nieuczciwa akcja. Byłam dziś "puszczona" w radio Zet. Miałam dziś swoje 30 sekund na antenie. Komu autograf ? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 31.03.2014 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Mów kobieto, co wyhaczyłaś za chatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.03.2014 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Autograf juz puściłam kurierem Zadali dzis pytanie widzom, dotyczące śmiesznych napisów na murach. Zadzwoniłam przed szkołą dziewczyn. Odebrałam je, ubrałam, wyszłyśmy, wsiadamy do samochodu i radio zagrało. Jadę kilka sekund i słyszę siebie Ale głupie uczucie. Gdybym nie wiedziała, że dzwoniłam to W ŻYCIU bym siebie nie poznała. Ale mam zmieniony głos Co do indyków... Miałam wtedy zajebiaszczą PRL-owską pomarańczową kurteczkę. Indyk co to mnie pogonił, był chyba miejscowym Zieniem. Za cholerę mu sie nie spodobałam. Gonił mnie przez całą wieś, a za nim baba z kijem. Ja oczywiście na przodzie stawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.03.2014 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Z chatą jest taka dziwna i nie ukrywam, że zniechęcająca mnie sytuacja. Otóż... Wczoraj, wynalazłam kilka ciekawych domów. Od rańca już dzwoniłam. Nic ciekawego sie nie dowiedziałam lub telefony milczały. Zadzwoniłam wreszcie w sprawie TEJ chaty. Oferta to kilka zdjęć i mała specyfikacja. Nie zauważyłam, że widnieje napis ...przez agencję. Zwykle...zawsze obok oferty jest okno kontaktowe, gdzie podana jest nazwa agencji, sdres, telefon, formularz itp a tu nic..tylko telefon. Dzwonię. Odbiera gościu. Pytam czy to sprzedaż bezpośrednia a on, że tak i pytanie zwrotne czy to Ja jestem z agencji. Po ustaleniu, who is who, zaczęłam wyciagac z gościa informacje. Pytan o cenę bo w okienku na takową, napis...prosze o kontakt. Gościu podał cenę a mi kopara opadła bo jakos dziwnie mało. Mało za taka chatę, o takim metrażu i takiej działce. Brnę w to dalej. Skoro to własciciel to poda mi adres - pomyslałam sobie, ale nic bardziej mylnego. Pan się plątał, ucichł, zamarł. W końcu podał mi na odczepnego adres i po rozmowie. Wlazłam na google maps i szukam. Szukam, szukam, szuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukam i nic. Na tej ulicy nie ma takiego domu. O co kaman ? Po tym wszystkim włączył mi się tryb CBŚ i się zaczęło. Najpierw wrzuciałam numer telefonu do gościa na google. Okazało się, że numer widnieje w wielu ofertach nieruchomościowych. Gość jest pewnie potentatem lub miał bardzo hojna ciotkę skoro wszystko to jego. wlazłam na jakąś ofertę. Podany ten sam numer, nazwisko agenta i jakies skróty. Po nazwisku i skrótach doszłam, że to agent pewnej agencji. Wlazłam do agencji a tam ? Nie ma takiej oferty Ok ! Szukam inaczej. Zapisałam zdjęcie i po obrazie przeszukałam net. Jest ! Wchodze na wszystkie strony a tam inne ogłoszenia. Znalazłam jedno prowadzone przez jakąs agencję ale z nazwy to nie ta sama co to niby ten gość pracuje. Szukam w rejestrze agencji. Jest ! Ta agencja ma filie i inne adresy oraz ciut inaczej brzmiące nazwy. Mam Cie gościu !!! Robię z siebie debila. Dzwonie do jakiegoś agenta, ale numer inny niz tego mojego tajemniczego posiadacza chałupy. Odbiera...ten sam gość Ściemniam, dopytuje o głupoty, a ten mi ich udziela. Patrzę na opis, cenę, metraż itp...nic sie kuźwa nie zgadza Dom z gumy i z efektem jo jo. Ogródek też... Co ciekawe, dom w agencji jest droższy o 150 tysięcy od tego co podał mi gościu/właściciel. Cycki opadli, ale od czego ma się instynkt zabójcy Zadzwoniłam do kolezanki. Poinstruowałam, powiedziałam na co ma zwrócić uwagę i zadzwoniła. Okazuje się, że cena która mi podał ten niby właściciel jest prawdziwa, ale bajzel w treści ogłoszenia no i ni hu nie zgadza się to z rzeczywistością. Na tę chwilę, nie wiem ile metrów ma dom, ile pokoi i ile metrów ma działka. Nic nie wiem Aaaaa ! Jedno wiem...dom nawet fajny i z pewnością ma potencjał. Cena rewelacyjna, ale doświadczenie mi mówi, że za rewelacyjna. Cos tu musi byc nie halo. Ja...JA ! miałabym tyle szczęścia ? Jakos nie chce mi się w to wierzyć. Chloe, link już leci prywatnym gołębiem pocztowym Meliska już widziała na skajpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 31.03.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Jak odpowiednio posmarujesz łapę to jestem Ci w stanie, wszystko wybaczyć Domek wytrzyma tylko pierdyknij go farba jakby olejną. Są takie specjalne farby do podłóg betonowych i drewnianych. Po pomalowaniu, wyglada to jak olejna. Wgryza sie mocno w materiał to zagruntuje Ci jak ta lala. Pokaż projekt domku dla dzieciaków. Też kiedys będę na takim etapie smaru... smaru... smaru - dla Ciebie wszystko no to tak jak podejrzewałam - wymaziać jakimś chemikaliem tylko jakimś takim cudem bym nie musiała co roku mazać od nowa! projekt w wersji bardzo wstępnej prezentuje się następująco prawa autorskie zastrzeżone! no i co powiesz?? koniecznie chcę piętrowy by pod tą wyższą częścią była piaskownica (ten wężyk), dzięki temu będzie od razu zadaszenie i w upał można się bawić... jest tu zjeżdżalnia i ścianka wspinaczkowa... chciałabym bardzo jeszcze most linkowy ale nie chcę przedobrzyć wszystkiego o dziwo! Ł zaakceptował koncepcję :wiggle: powiedział że zrobi, nie ma problemu - tylko nie wie kiedy bo ważniejsze robienie w środku... muszę pokombinować jak tu sprawić by na lato ten domek już był, by dzieci nie musiały lata spędzać w blokach, tylko już bawić się na działce podczas gdy mu będziemy tam dłubać sobie ps. ja też chcę autograf!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 31.03.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Kobito Ty to masz przygody z tymi domami ale zupełnie nie kumam o co gościowi chodzi. Albo to jakiś psychol i lubi Twój głos albo jest po drugiej stronie lustra tak czy inaczej trzeba na to spojrzeć szelmowskim okiem kciuki trzymam nieustannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.03.2014 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Projekt fajny...Przyznaj się, kto to rysował ? Dzieci ? :lol2: Maziaj, maziaj i rzeczywiście, Twój pomysł na zajęcie dzieciarni JAK NAJBARDZIEJ LOGICZNY ! Przekaż mężowi, ze konsultowałas to z dyżurnym pedagogiem fm Może to kupi Meliska tez miała swój udział w sledztwie Wypatrzyła słowo Z książka nie kumam. Mam pisać o swoich przygodach z nieruchomościami ? Toć przeca rynek się załamie. Dosłownie ! Mariolko, myslisz, że gośc sie onanizuje przy rozmowie ze mną ? O kurczę ! Ale romantyk ! Autografy juz wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 31.03.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Dobry na wieczór, dawno nie zaglądałam , to teraz przeleciałam Was pobieżnie, i strach się bać co tu się dzieje, domy bagienne, reanimowane trupy, a teraz onanizator! Ło matko i córko! ! O autograf celebrytki VIP łaskawie proszę A że teraz moda na celebryckie książki to pisz Mari!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.03.2014 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Hej Anulka. Jak tam ? Co u Ciebie ? Pisz !!!! Poniewaz forum zablokowało privy z fotami z kompów potrzebuję Twojego maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.03.2014 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Za cienki Boluś na pisanie jestem.Miałam nadzieję, że już to ustaliłysmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 31.03.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 31.03.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 PS. Autograf poproszę choćby przez telefon do zobaczenia laski, jutro mam ciężki dzień i zaczyna się on dla mnie w środku nocy więc spadam miłego wieczoru paniom życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts