anev 31.03.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Właściwie to po staremu, bez zmian w temacie domowym, dowaliłam sobie zajęć na full coby nie zwariować A jutro zawożę tatę do szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.03.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Za cienki Boluś na pisanie jestem. Miałam nadzieję, że już to ustaliłysmy. Ja niczego takiego nie ustalałam,a Wy? Trzeba chałupę namierzyć,iść do geodezji ,sprawdzić nr działki,iść do KW ,sprawdzić stan prawny domu,iść do sąsiadów,może ,któryś się rozgada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 31.03.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Tak dla odprężenia szukam fajnegokempingu na lato , tj pola kempingowegobo ja z własną chatą na wakacje jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 31.03.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ja niczego takiego nie ustalałam,a Wy? Trzeba chałupę namierzyć,iść do geodezji ,sprawdzić nr działki,iść do KW ,sprawdzić stan prawny domu,iść do sąsiadów,może ,któryś się rozgada. Mądrze prawisz Biondzia! Ja też nie ustalałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.03.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Tak dla odprężenia szukam fajnego kempingu na lato , tj pola kempingowego bo ja z własną chatą na wakacje jeżdżę. Anev ,w Polsce czy gdzieś gdzie jest ciepło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 31.03.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Tylko PL !!Ja mors jezdem i uwielbiam nasze morze:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.03.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Anev ale naprawdę jesteś mors? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 31.03.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Marion, mnie nie dziwi nic, co napisałaś o chacie - normalka i często praktykowane. Za to chata jest super. Jak tylko papiery czyste, wyciągać rączki i brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 31.03.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Nie Biondziu, ja tylko lubię zimną wodę , temp naszego Bałtyku bardzo mi odpowiada, mojej ferajnie też , ale ja mam już dorosłą ferajnę. A poza tym to my ze względu na pracę często wymieniamy sięskładem odpoczywających , tak co 7-10 dni,więc dalekie wyjazdyto nie bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 31.03.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 szkoda ze u mnie bedzie rozpierdziel..bo bym wam uzyczyla swojej dzialki obok domu Dzięki za propozycję Mmelisko, Kocham plażę Ustecką, 25 lat tam na wakacje jeżdziłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 31.03.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Mój też wiecznie zajęty, często sama z młodymi jeżdziłam ale za to na 2 miesiące! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.03.2014 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 No dobra ! Skoro to nie Wy ustaliłyście to Wam pomogę. Nie będzie żadnej ksiązki. No to pozamiatane Camping... A w chałupach byłaś ? Polecam Hel. Stare diablice, pewnie wiedzą dlaczego Wracając do chałupy.... Planuję dopaść gościa w srodę. Juz organizuje posiłki, tylko tak się zastanawiam.... Nie mam jeszcze kupca na mieszkanie To znaczy mam, ale on czeka na swojego młotka co to o kredyt się stara. Zawsze jakieś Wojtki, kółka i Macieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 31.03.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Mmelisko wszystko było , oczywiście na plaży , nawet ogniska i pieczenie kielbasek. Mari Chałupy znam, Helu nie lubię Młotka od kredytu trza mocno dociskać, moje młode w tydzień się wyrobiło z kredytem. Gostka od chałupy pod ścianę ruki wierch i niech gada co wie jak na spowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 31.03.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Spadam kochane , jutro mam ciężki dzień.Pa pa dobrej nocki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.03.2014 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 No to szkoda... A tak ładnie śpiewają...welcome tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ruki wierch, nachi w dół i bejzbolem po nabiale... Nie mam wpływu na kupca mojego kupca. Czekam na wieści od gostka. Jakby dobrze poszło, to kupiłabym ten dom za mieszkanie i jeszcze by zostało. Nie wierzę w to. Za pięknie to brzmi. |Uciekam laseczki. Miłego dnia JUTRO. Idę relaksowac męża Wilk z wall street na tapecie. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 31.03.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ja niczego takiego nie ustalałam,a Wy? Trzeba chałupę namierzyć,iść do geodezji ,sprawdzić nr działki,iść do KW ,sprawdzić stan prawny domu,iść do sąsiadów,może ,któryś się rozgada. Dobrze gada!! Polać jej!! Aniu poproszę też na maila domek i autograf! trzymam kciuki za kupca i za kupca kupca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 31.03.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 ps. Ma ktoś jeszcze jakąś głowę zwierzęcia w domu, nieżywego ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 31.03.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Na poprawę humoru :lol2: http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/dancing-and-singing/mini-graphics-dancing-and-singing-360837.gif [ATTACH=CONFIG]179759[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 01.04.2014 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Aniu, fajnie że dalej szukasz. Ale co do Pana to uważaj... Brzmi to wszystko może to tylko jakiś dziwny agent, który w ten sposób wabi klientów do siebie co by im swoją ofertę pokazać inną, a może coś więcej. Ewidentnie coś jest nieteges z panem i jego ofertą. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.04.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Projekt fajny...Przyznaj się, kto to rysował ? Dzieci ? :lol2: Maziaj, maziaj i rzeczywiście, Twój pomysł na zajęcie dzieciarni JAK NAJBARDZIEJ LOGICZNY ! Przekaż mężowi, ze konsultowałas to z dyżurnym pedagogiem fm Może to kupi ... no wiesz? jak możesz wątpić w mój talent plastyczny - poczekaj no niech wymaluję rysunki techniczne z wymiarami... w tym jestem miszczunio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts