pnna migotka 02.04.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 A może mu się po.....liły oferty, podał Ci złą cenę i nie wie jak wybrnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.04.2014 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Może... Jak również może... Albo tez może.... Lub najzwyczajniej w świecie, może... O! Tyle własnie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.04.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Dużo droższa ta oferta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.04.2014 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 No wreszcie mam jakies konkrety.Otóż, upatrzony przeze mnie dom jest za mały.Niby powierzchnia jest ok, ale to suma piwnicy, parteru i pietra.Dupa z tego będzie bo jest za mało pokoi.Piwnica to kotłownia, spiżarnia i takie tam.Parter to 2 pokoje, kuchnia i łazienka.Poddasze to 2 malutkie pokoje -ok.11-13 metrów każdy.Nie mam z czego wykroic brakujących pomieszczeń.Szkoda, bo dobrze rokował.Pan agent, ma mi zaraz wysłac linka do innej oferty.Nie wiem o czym on mówi, bo gdy do niego zadzwoniłam to on o tamtym a Ja o tym... Uffffffffffffffffffffffffffff.... Koniec współpracy z panem sympatycznym. Czekam na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.04.2014 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Chloasiu, juz po temacie. Chyba sie domyslam, jaki to cud miód Pan chce mi pokazać.Cena zabójczo niska...Widze ten dom wszędzie gdzie tylko spojrzę. To chyba to.... http://marki.domiporta.pl/nieruchomosci/sprzedam-dom-marki-marki-190m2/126073901 Tak obstawiam, ale będę miło zaskoczona, jesli to nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.04.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 To, włączasz 2-gi bieg i szukasz dalej, bo gdzieś tam czeka na Ciebie ten właściwy dom. Moja sąsiadka powiedzialaby „widać jeszcze nie trafiłaś na ten, który na Ciebie czeka”. Na pewno czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.04.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Chloasiu, juz po temacie. Chyba sie domyslam, jaki to cud miód Pan chce mi pokazać. Cena zabójczo niska... Widze ten dom wszędzie gdzie tylko spojrzę. To chyba to.... http://marki.domiporta.pl/nieruchomosci/sprzedam-dom-marki-marki-190m2/126073901 Tak obstawiam, ale będę miło zaskoczona, jesli to nie to. Bleee.. oby nie ten;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.04.2014 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Pestuś, mam już dość. Może poczekam az sam do mnie przyjdzie. Mam nadzieję, że to nie ten. Modlę się o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.04.2014 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Narodziła sie kolejna koncepcja...(błagam, nie smiejcie się)A gdyby tak, kupić obie połówki blixniaka ?O takie...W srodku je połączyć w jeden ciąg ? http://marki.domiporta.pl/nieruchomosci/sprzedam-dom-marki-jana-brzechwy-89m2/131524238?clicksource=premium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.04.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 A te domy, to w ogóle już wybudowane? Piszą, że deweloperski, ale coś mi te fotki - nawet te z zewnątrz – trąca renderingiem. na takich w niskiej rozdzielczości, to trudno stwierdzić. Generalnie pomysł niezły. Działka robi się większa. Dom na jednym poziomie, co też ma swoje zalety. Zawsze, gdyby taka była potrzeba, można ten „kompleks” rozbudować np. powiększając salon w głąb ogrodu. Trzeba zobaczyć plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.04.2014 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Już wszystkiego się chwytam Nie mam pomysłu jak zrobic, zeby zdobyć. Kupiec kupca wymiękł. Oboje jestesmy w czarnej dupie. Przyznam się Wam po cichu, że momentami chce odpuścić i zostac tu na stałe. Nic mi nie wychodzi :cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.04.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 kupić ten bliźniak to świetna myśl!!! wchodzisz na gołe ściany i możesz porobić pod siebie, a nie musisz nic zrywać ze ścian, podłóg itp... znalazłam ten projekt to zx105: http://z500.pl/projekt/672/Zx105,kompaktowy-dom-w-nowoczesnym-stylu-z-dwiema-sypialniami-i-duza-kuchnia.html masz tu jego plan to można pomyśleć co pocudować by wyszły pokoje potrzebne - da się bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.04.2014 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Robic pod siebie to bym raczej NIE chciała...może kiedyś Zaraz zerknę na projekt. Dzięki Karolino :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.04.2014 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 To chyba nie ten dom.On się rózni metrażem od podanego w ogłoszeniu no i na stronie biura projektowego nie ma wzmianki o tym, że sa warianty w zbliźniaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.04.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 mari a czemu ja linków do domu nie dostałam......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.04.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Narodziła sie kolejna koncepcja...(błagam, nie smiejcie się) A gdyby tak, kupić obie połówki blixniaka ? O takie... W srodku je połączyć w jeden ciąg ? http://marki.domiporta.pl/nieruchomosci/sprzedam-dom-marki-jana-brzechwy-89m2/131524238?clicksource=premium Świetny pomysł! I nie o to chodzi, że trzeba się chwytać czegokolwiek ale będziesz miała duże możliwości aranżacyjne, dom będzie jedyny w swoim rodzaju, ba - będziesz miała 2 kominki:lol2: Pewnie dopiero się buduje - jakbyśmy się sprężyły wszystkie, nie trzeba by było burzyć ścian, bo znając Twoje tempo działania, za tydzień miałabyś gotową koncepcję zmian:) I działka spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.04.2014 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Jutro zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.04.2014 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Eee tam. Sprawa się rypła bo to gdzies za Markami. Daleko Tu jest rzut całej chałupy tzn. dwóch połowek. Maja dwie osobne ściany szczytowe. http://www.ecohouse-slupno.com/#!rzut-domu/zoom/aboutPage/image656 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.04.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Co Ci przeszkadza, że za Markami, czy te ściany szczytowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 02.04.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Myślę, że tanie to to nie będzie:-( mylę się?Edit już widzę cenę jednej części... Cena chyba ok jak za taki metraż. Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts