Hanka126 03.04.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Biondzia a czym i kogo skorumpowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 03.04.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Pestka dobrze gada : ) Małe zawsze jakimś szantażem można do pionu doprowadzić... konsekwencja działa bardzo ładnie. Poza tym rodzic ma jeszcze autorytet. Później taki nastolatek jest sam dla siebie centrum kosmosu i naturalną koleją rzeczy jest to, że czuje się najmądrzejszy z całej wsi : ) W okolicach trzydziestki, jak życie troszkę w dupkę pieprznie, zaczyna się poprawiać - to wiem z autopsji. Podziwiam kobitki, które mają małą różnicę wieku pomiędzy dziećmi... wiadomo, że jedno drugie nakręca... Miałam chyba farta, bo pomiędzy moimi dziewczynami jest prawie 10 lat różnicy... chociaż czasami rozstrzał problemów był męczący. Teraz wychodzimy - mam nadzieję - na prostą : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.04.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 No my przełom będziemy mieć za rok kończy gimnazjum i idzie do liceum do Warszawy:oI raptem z dziecka wożonego, przywożonego chowanego na wsi gdzie wszyscy ją i nas znają i uprzejmie o wszystkim doniosą, wskoczy w samodzielność i wielkie miasto . Ja się o nią boję a Olcia mi na to że w końcu będzie miała trochę swobody:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.04.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Zaczełam płacić za szóstki,ale nie,nie nauczycielom:lol2:choć jak tak dalej pójdzie:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.04.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Biondzia to nie korupcja to system motywacyjny:lol2: Moja za dobrą średnią ma jazdy konne a za świadectwo z paskiem obóz jeździecki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.04.2014 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Karolino, 6 pokoi bo:- każde dziecko musi miec wlasny pokój- my sypialnię- sralon Dlaczego chcę rozbijać dzieciaki.Blixniaczki maja na siebie bardzo silny wpływ.Jedna bardzo wykorzystuje drugą, uzalezniła ją od siebie, zdominowała.Nawet terapeuci zalecają mi rozbijanie ich w kazdym możliwym momencie.To dla ich dobra.Potem mam kolena dwójkę. Chłopca i dziewczynkę.Chyba, w tym wypadku, rozdzielenie jest jak najbardziej zrozumiałe.Potem My - Ja i mój własny mąż. Fajnie by było mieć współną sypialnię. Tu mogę pójśc na ustępstwa i dzielić z tym Panem i łoże i szafę. Pestko, ziemia w hu droga i zgadzam się z Tobą, że to kur...sko nie uczciwe i nie normalne. O dzieciach nadal milczę.Nie chcę Was dołować.Korupcji nie zrozumiem nigdy, choc Ja osobiście nie mam parcia na dobre oceny.Zalezy mi tylko na obowiązkowości i solidności.Jak widzę, że się uczyły i nie poszło to nie mówię nic. Widzę, że są rozżalone, że ...jak to ?Wczoraj dostały pierwsza w swoim życiu 1.Byłam bardziej zdziwiona niż zdenerwowana.Nie takie problemy maja ludzie.Nie wszyscy muszą byc lekarzami.Sklepowa z GS-u też człowiek i podejrzewam, że dużo szczęśliwsza niż to całe zepsute towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.04.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Ania a ja uważam że to nie korupcja tylko tak jak napisałam system motywacyjny. Jeżeli jesteś dobrym pracownikiem dostajesz awans, podwyżkę,jakieś przywileje od firmy. Nauka jest pracą naszych dzieci i jeśli ją dobrze wykonują też należy im się nagroda, jakaś forma docenienia ich wysiłku. U nas to działa od zawsze ja od 4 klasy podstawówki książki i zeszyty Olki widzę jak za nie płacę potem to już jej sprawa i problem co z tym zrobi. A że jak na razie dobrze jej to wychodzi to jest i nagroda. Wiadomo że wymagania trzeba dostosować do możliwości dziecka Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Hanka126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 03.04.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ja Was nie strasze, ale gorzej jest z nastolatkami. Prawdę gada... polać jej!!! Jest znacznie gorzej... a w 2-3 klasie gimnazjum to już masakra... ;-( Po 18-stce jest ciut ciut lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 03.04.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Pestuś kochana Ty mnie nie strasz:eek: Mam 15 letnią pannę i jak na razie nie mogę narzekać, od zawsze poukładana obowiązkowa no poza jednym bajzel w pokoju masakryczny:D Ale myślę że dlatego jest taka że ja późno mamą zostałam miałam do niej masę cierpliwości i czasu, wyszalałam się wcześniej:lol2: I tak po cichutku marzę że już najgorsze za nami a Ty mi mówisz że nie:( No niestety... wszystko przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.04.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 no to baja... idę sobie więc strzelić w łeb... albo skoczę z okna jak ostatnio mąż dziewczyny którą znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 03.04.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ale jak śpią są takie słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.04.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 pierwsze 3h... potem zaczyna się wędrówka i wycie do księżyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.04.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ja też w liceum przyprawiłam mamuśkę o siwe włosy nie raz... najpierw świadectwo z paskiem, a potem ledwo zdałam do następnej klasy -się balowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 03.04.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 U nas to działa od zawsze ja od 4 klasy podstawówki książki i zeszyty Olki widzę jak za nie płacę potem to już jej sprawa i problem co z tym zrobi. Hanuś, powiedz, że żartujesz... Lekko mi się to w pale nie mieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.04.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Hanuś, powiedz, że żartujesz... Lekko mi się to w pale nie mieści... Monia ale że co? Umowę mamy ja jej w książki i zeszyty nie zaglądam:lol2: jak miała jakiś problem to przychodziła i pytała ja jej zeszytów nie sprawdzałam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 03.04.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Madzia, przypomnij proszę sklerozie... w jakim wieku są Twoje skarby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.04.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Hej wszystkim ! I ja powiem, że nigdy w zeszyty dzieciom nie zaglądałam....może dlatego teraz moje dzieci tak popadły???? w zepsute towarzystwo???? ".......Nie wszyscy muszą byc lekarzami. Sklepowa z GS-u też człowiek i podejrzewam, że dużo szczęśliwsza niż to całe zepsute towarzystwo....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.04.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Hej wszystkim ! I ja powiem, że nigdy w zeszyty dzieciom nie zaglądałam....może dlatego teraz moje dzieci tak popadły???? w zepsute towarzystwo???? ".......Nie wszyscy muszą byc lekarzami. Sklepowa z GS-u też człowiek i podejrzewam, że dużo szczęśliwsza niż to całe zepsute towarzystwo....." Beciu no kto jak kto..ale teraz mnie tym tekstem rozbawilas kochana :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 03.04.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ja mam wstręt do zaglądania w zeszyty, ale Ostatnio Franek (nr3-11lat) miał uzupełnić zeszyty po 2 tyg nieobecnościach w szkole i krew mnie zalewa bo nie pisze w zeszytach osioł jeden!! Matematyczno fizyczny jest bardzo...Dostaje ze sprawdzianów 6-stki, 5-tki ew. a w tym semestrze z matematyki ma 6 jedynek za brak zadania domowego http://emotikona.pl/emotikony/pic/zezloszczony.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/2krzeslo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.04.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Witam się z rana. Kawa oczywiście zimna, ale i tak smakuje;) Moje mlodsze śpi - nie nie to że jeszcze, on śpi już ! W końcu po nocy trzeba odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts