Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no mój starszy syn ma w tym roku 11 lat i waży 32 kg i jest najchudszy w klasie i w swojej drużynie koszykarskiej. On wygląda jak anoreksja a twoja dziewczyna 21kg ! ile ma wzrostu?

mojemu synkowi chcę podnieść wagę do 35kg i jakoś nie wychodzi ;), on też by chciał (myśli że będzie lepiej grał w kosza)

No Anula żeby się usprawiedliwić to powiem że mam zapych w pracy i byle do kwietnia , już chcę kwiecień, plis błagam kwiecień !!!

A jutro wybywam ostatni raz na narty :) i choć mi się nie chce (pisałam już że jestem leniwa:cool:) to najbardziej sie cieszę , że jedziemy bez dzieciaków a z dużą grupą znajomych i będzie ..... wódka, wódka, wódka musi być lalalalalalalalalala...... Nie wiem jak wstanę w sobotę na te narty, może nie wstanę ewentualnie w gipsie wrócę

Wagi moich pociech i inne szokujące zestawienia:

Zuzia - 21 kg, lat 10, numer buta 29 i dla porównania Ola - 21 kg. lat 4, numer buta 29...

Julia - 27 kg, lat 10, numer buta 30 i dla porówniania Michał - 23 kg, lat 5, numer buta 30

Nikt nie jest gruby.....Michał akuracik, Ola buzia pyzata ( pozostałośc poprzedniej choroby) ale reszta raczej szczupła, Zuzia najdrobniejsza, takie 5 minut, Julka najgrubsza...tzn. przy nich tak wygląda ale wagowo raptem 3 centyl.

a w pracy dzieją się takie różne rzeczy np. wczoraj szczur wielkości kota zjadł mi kanapkę ! świnia! jedną malutką miałam zrobioną i zabrałam ją ze sobą bo siedząc w biurze nie miałam kiedy jej wchłonąć

Higiena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co Wy macie za zakład ? Szczury kanapki wpierniczają ???? Może jeszcze kawke z wami pija co ?

Szczur jak kot i w dodatku świnia !!!!

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

no widzisz z jakimi świniami ja pracuję (tu oczekuję współczucia :cool:) !!!

kawki z nimi też pijam, tylko z większymi takimi człekopodobnymi jest ich parę na powierzchni

A higiena :sick: what?

tam nie ma toalet tam wszędzie jest toaleta jedna wielka toaleta!!! . Dlatego ja siku zawsze przed, ale panowie się nie krępują gorzej jak kup... zobaczysz i fuj o czym ja wam tu piszę ble :sick::sick::sick:.

no delikatnej - bo ja myślałam i chyba mam z tym problem, że moje chłopaki to będą sportowcy i na dodatek umysły ścisłe (tak jak mamusia) młodszy chyba spełni "moje oczekiwania" a starszy chyba nie. Co prawda gra w kosza, jeździ świetnie na nartach,łyżwach i rolkach ale bez entuzjazmu. Młodszy za to nawet z nartami chciał do auta wsiąść bo nie chciał ich ściągnąć bo tak je kocha.

Oczywiście wiem że dzieci są różne ale troszeczkę nie mogę zaakceptować faktu ze starszy syn woli komputer (gry), kino i książki

Nie krzyczeć proszę po mnie:)

no delikatnej - bo ja myślałam i chyba mam z tym problem, że moje chłopaki to będą sportowcy i na dodatek umysły ścisłe (tak jak mamusia) młodszy chyba spełni "moje oczekiwania" a starszy chyba nie. Co prawda gra w kosza, jeździ świetnie na nartach,łyżwach i rolkach ale bez entuzjazmu. Młodszy za to nawet z nartami chciał do auta wsiąść bo nie chciał ich ściągnąć bo tak je kocha.

Oczywiście wiem że dzieci są różne ale troszeczkę nie mogę zaakceptować faktu ze starszy syn woli komputer (gry), kino i książki

Nie krzyczeć proszę po mnie:)

Przemilczę ! Dobrze, ze poprosiłaś o to co na końcu...