Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A przy okazji - co myślicie o płytach betonowych udających kamienne (na taras)? Mój mąż jest fanem, mnie się marzy kamień, ale to jest 2-3 razy drożej:bash:

ja się zakochałam w tej...

http://www.libet.pl/impressio-maxima

http://i2.fmix.pl/fmi1578/d71ba40d00257839533f2964/zdjecie.jpg

http://i2.fmix.pl/fmi2925/ac2fee3d001f288a533f2961/zdjecie.jpg

za 1m2 wychodzi 68zł

Edytowane przez Megiska

Hej dziewczyny (i chłopaki) , co Wy wiecie o problemach wychowawczych.!! ;-) ja z ,tych matek, co kochały swoje dzieci, ze chciały je zjeść, a teraz żałują, ze tego nie zrobiły. ;-) niemniej się nie zniechęcam i nadal uważam, ze dzieci są dla wyższego levelu ;-) czy to dla intelektu, czy to dla zawziętych . :D

Ja spokojnie mam temat na książkę ;-) wyzwańie dla psychologów. Socjologow.. I kto ma tam jeszcze sile to ogarnąć :D

Ide na rekord jeśli chodzi o kumulację :yes: Pani od religii w podstawówce nawet nam załatwiła miejsce na turnusie egzorcystycZnym :cool: Ale nie skorzystaliśmy, jako że uznałam, ze wykonanie laleczki voodoo kolegi z klasy nie jest wystarczającym argumentem:D. Gimnazjum ... No cóż, nie ma szans na nudę. Zaraz liceum.. A ja chyba nie przygotowana na kolejne tsunami ;-)

dziwewczyny fzieci są od wyszukanych testów :yes: Lecą po bandzie i nasze najdziksze harce nie przygotują nas na wybryki naszych dzieci. Jestem nauczycielem z 7 letnim ( tylko) stażem i nie mam pojęcia jak poskromić naszego bachorka ;-) jestem amatorem przy moim dziecku i moje problemy się siedziała mu do pięt ;-) nie mniej chylę czoła mojemu matolkowi, bo muszę się wysiic żeby zrozumieć pasożyta :D No,cóż .. Czasy Panie. Nowe czasy :D

Mayday, wszystkie możemy się pod tym co napisałaś podpisać wszystkimi czterema łapami. Ja w każdym razie na pewno.

„Nie zna życia kto nie służył w marynarce” :rotfl:

PS.: Czy Twój nick jest właśnie z powodu tego skojarzenia :p

Ja, bywało, miałam ochotę wypisać sobie to wołanie o pomoc na T-shircie WOŁAMI.

Na szczęście moja życiowa karuzela z przeszkodami dorosła. Zmądrzała. Zaczęła mieć problemy i sukcesy właściwego kalibru, a ja mogę teraz wspominać i dziwić się jak ja ten kawałek życia przeszłam bez co tygodniowych wizyt u psychoterapeuty.

Witam wszystkie udręczone rodzicielki :)

Pestko, a co żeś nawywijała ?

Powinnas się zgłosic do moderatora i przedstawić mu sprawę.

Moze pomoże...

Jest taki jeden fajny facet.

Monia z Marek ma do niego kontakt.

Korzystałam z jego pomocy, ale zapomniałam nicka.

Zaraz ja zapytam na skajpie i dam Ci znac.

Już weszłam i poczytałam.

Matko bosko, co to sie teraz wyprawia....:eek:

Powiem Ci, że dla mnie trochę dziwnę, ze taka niby zwyczajna firma stolarska, ma taki sztab ludzi.

Prawnicy, urząd patentowy, PR-owców.

Albo stale maja jakies problemy i stąd taka asekuracja lub sa dziwnie podejrzliwi.

Maila przeczytałam.

Niepokoi mnie ton tej wypowiedzi.

Podejrzewam kłopoty :(

Odezwij sie do kilku moderatorów.

Popytaj o opinię.

Tylko niech się najpierw zapoznaja z dyskusją.

Już jestem w kontakcie z Jarkiem.P

Posłałam mu linka i parę słów.

Robert Skitek w ostatnim mailu (ostatni akapit) potwierdził moje spostrzeżenia.

Ja myślę, że oni mają taki sztab ludzi na pokaz do straszenia. Druga możliwość, to że nie jest to pierwszy raz, kiedy zalicza taką wpadkę i dlatego od razu atakuje.

Ja się z nim bić nie chcę, żeby jak to mówią się nie ubrudzić bardziej. Dla mnie to poza wszelką krytyką. Wysyłam Ci na priv cd. korespondencji.

Sorry, ale aż po raz pierwszy w życiu czuję, że mi serce marudzi :(