Hanka126 07.04.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ujdzie, ale to chyba nie o nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.04.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 O nas to: taki gruby, taki chudy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.04.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Pozwolę sobie na mały Dajmy na to, ze dom jest przy torach...kolejowych... I co wtedy ? Słychać pociągi? Masz blisko na dworzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.04.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 O nas to: taki gruby, taki chudy......... W związku z powyższym idę po ciastka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seam 07.04.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 to może czas na mój coming out? nie jestem zbyt gadatliwa, to mój pierwszy post na forum zgodnie z zasadami Szefowej wątku - Gośka, mama po 30-tce, cudny 2-letni córasek, który rozrabia z tatą na pełny etat, mieszkamy na południu kraju nie mamy w planach domu, w mieszkaniu, które spłacamy wynajmując inne xdziesiąt km obok, też na razie nic nie robimy Aniu trzymam kciuki - co do Twojego pytania - co to za linia kolejowa? jeżdżą raz na dzień czy raz na godzinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.04.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 to może czas na mój coming out? nie jestem zbyt gadatliwa, to mój pierwszy post na forum zgodnie z zasadami Szefowej wątku - Gośka, mama po 30-tce, cudny 2-letni córasek, który rozrabia z tatą na pełny etat, mieszkamy na południu kraju nie mamy w planach domu, w mieszkaniu, które spłacamy wynajmując inne xdziesiąt km obok, też na razie nic nie robimy [ATTACH=CONFIG]253497[/ATTACH] Aniu trzymam kciuki - co do Twojego pytania - co to za linia kolejowa? jeżdżą raz na dzień czy raz na godzinę? O nowa koleżanka:D W imieniu gospodyni witam pięknie chlebem i solą:yes A jak przyjdzie Ania to Cię dopyta o znak zodiaku i numer buta:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.04.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Heloł! Gratulacjones i inne teges majonez!! Witam nową z cicha pękłą i resztę kulturalnego towarzystwa! Rere, gdzies Ty była?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 I tu Cię zaskoczę Haniu... Gosiu, witaj OFICJALNIE ( bo podejrzewam, że podczytujesz...ktoś w końcu musiał nabić tę bańkę ) Uzupełnij prosze ankietę o informację dotyczącą,imienia, zięcia ciotecznej siostry, sasiadki z pod 8 Witaj, witaj, WITAJ ! Mam nadzieję, ze przestaniesz się czić i nabijesz we wuntku mym, z 10 tys. postów. A tu, taki mały gifcik.....( też pomysł z tym chlebem i solą ) http://pu.i.wp.pl/k,MzU4NDMwOTAsNDgwOTEwNTA=,f,kaszanka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Hej Mejuś Gdzie Rere ? Wiła wianki i rzucała je...lub też szyła Odpowiadam w temacie pociągu ( jak to był powiedział, mój ostatni kupiec ) Pociąg jeździ często bo to SKM, ale sa ekrany... Lipa co ? A może nie lipa ? Dajmy na to, że to baaaaaaaaaaaaaaaardzo droga dzielnica i ziemia tam warto tyle, że ho ho ho. Położenie idealne pod moje codzienne Pardubickie z dzieciakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.04.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 A ja lubię pociągi i mi ńie przeszkadzają. Ja się nawet do lotniska jestem w stanie przyzwyczaić a nawet polubić :rolleyes:To taki wakacyjny przyjemny hałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2014 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Gorzej jak Tupolewy nad głowa latają Hu z ogródkiem Gosiu, ogarnęłas się trochę ? Bunt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.04.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Część Laski Nawet nie ściemniam, że wiem co się tu dzieje Ale podobno leją (oby nie po mordzie) to przybyłam Z tym piciem to wyjątkowo jestem abstynentką przez najbliższy czas, tylko wirtualnie chętnie chlupnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2014 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Nie dzieje się nic, oprócz tego, że vip osiągnął milionik. Chlamy se...taka poniedziałkowa tradycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.04.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 A gdzie ten milionik? Dostanę jakiś udział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.04.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Doczytałam poprzednią stronę. Widzę, że mamy nową koleżankę Już ją Anna zwerbowała. Biedną, niewinną, zbłąkana duszyczkę Cześć Gocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2014 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Wiem, wiem...Bóg kazał sie dzielic tylko, że Ja nie wierząca... Gocha się samodzielnie zwerbowała. Jedyna przyzwoita, wylazła z krzaczorów. Wylazła i zniknęła... Czekam... Na dzis koniec nadawania. Mąż miarowo chrapie co oznacza tylko jedno...pora zalec obok. Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.04.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Wy wiecie ile murator na reklamach zarabia jak tu milijony wchodzą. Nie no cyniczna jestem:cool: Wiem. Mari a coś Ty taka tajemnicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.04.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 No jak to już po imprezie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2014 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Nie cyniczna tylko kalkulująca Ale dobrze kombinujesz... Tajemnicza ? Chodzi Co o ...dajmy na to ? Asiu, wiek już nie ten. Popatrzyłam se na szampana i już mi styka. Demencja kochanie, demencja... A tak na serio to miałam dziś bardzo cięzki dzień. Gorączki dostałam i teraz nie wiem czy od przerobienia silników czy cos mnie bierze. Od dwóch dni zapierdzielam na migrenie, co przy moim tempie działań wszelakich, jest mocno męczące. Musze troszke pospac a o 6 pobudka. Cmokam Was dziewczynki. Uciekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.04.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Od patrzenia mówisz? Ja po ostatnim nawet patrzeć nie mogę :/ Mari... Nie daj się - kto to widział w taką wiosnę piękną chorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts