Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

My przez kilka lat wyjeżdżaliśmy nad morze na święta ale rok temu w męża rodzinie była ciężka choroba i niczego nie planowaliśmy a w tym roku dla odmiany witamy pierwszą dziewczynkę od dwóch pokoleń(co też było łatwe do przewidzenia) ale za rok:Rowy welcome to:rolleyes::rolleyes:

Też KRZYCZĘ :mad: nie lubię jak znika.

My wzięliśmy 160 ze względu na koty :rotfl: Wcale Ci nie doradzałam 160 :(:no::( Nasza sypialnia jest malutka, więc to trochę jak rzut na taśmę. A poprzedni mieliśmy 140 i było bdb. A ten najpierwszy, to w ogóle miał 120, bo tylko takie (albo 90) były i też nie narzekałam.

Materac to indywidualna sprawa, każdy dobiera pod siebie a wymiar hahhahahaa no jak komu pasi jedni wolą duży inni mały i to też zależne jest od wielkości pomieszczenia w jakim stoi. Ja im większy tym lepiej bo mogę spokojnie się wyspać a to dla mnie jest bardzo istotne :)

Biondziu ty w tym roku nie jedziesz za to my już piątek wybywamy w Bieszczady.

Buziaczki

Dziewczynki życzę Wam Wesołych Świąt :) i smacznego JAJA :)

Dziewczynki życzę Wam Wesołych Świąt :) i smacznego JAJA :)

Już?

My też mamy 180 i w przytulaniu to wcale nie przeszkadza ;). Jak nam młoda starsza się wpierdzieli w środeczek, a potem zaczyna "czuć się swobodnie" to bywa nawet ciasnawo ;) Strach pomyśleć co będzie jak dołączy młoda młodsza :rolleyes: A to, że na studenckim materacyku 80 też się we 2 zmieściliśmy to już całkiem inna historia ;)

Kołdra też 160 dla dwójki to na dłuższą metę sobie nie wyobrażam - ktoś w takim układzie musiałby marznąć - ja nie :lol2:

...

My też mamy 180 i w przytulaniu to wcale nie przeszkadza ;). Jak nam młoda starsza się wpierdzieli w środeczek, a potem zaczyna "czuć się swobodnie" to bywa nawet ciasnawo ;) Strach pomyśleć co będzie jak dołączy młoda młodsza :rolleyes: A to, że na studenckim materacyku 80 też się we 2 zmieściliśmy to już całkiem inna historia ;)

Kołdra też 160 dla dwójki to na dłuższą metę sobie nie wyobrażam - ktoś w takim układzie musiałby marznąć - ja nie :lol2:

a otóż to :)

u nas też młoda starsza czuje się bardzo:cool: swobodnie... tylko patrzeć jak młoda młodsza pójdzie w jej ślady.... ehhhh ja chyba od razu skołuję sobie tapczanik jakiś by się wyspać - a glizdy niech kopią tylko tatusia :D