Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Bionda, obecnie największym problemem związanym z komunią jest taras na ogródku a raczej jego brak:)

W piątek chcemy kłaść, w ten piątek a nie mamy co. Właśnie muszę podjąć decyzję czy będzie kamień (piaskowiec indyjski) czy betonowe płyty Maxima trio.

W 90 minut muszę podjąć decyzję...

edit - dzwonił mąż, mam podjąć decyzję w 15 minut

Edytowane przez Karram

Karram,Jutro jadę do Twojego miasta:rolleyes:powiedz mi,czy Ty byłaś może kiedyś w Trufli na Sw. Tomasza?Albo słyszałaś jak tam dają jeść?

A może masz jakąś knajpkę godną polecenia?Kiedyś byłam lepiej zorientowana w krakowskich knajpach ale kiedy to było??Ech...

Pestko ze względów technicznych będzie Maxima, użerałam się z kamieniarzem tydzień i nie był w stanie zorganizować transportu do Krakowa na ten piątek (mglista obietnica, że może w poniedziałek a może we wtorek, kwota z 300 zł na transport skoczyła do 500) a handlowcy z firmy obok w 2 godziny załatwili wszystko z transportem włącznie. Pomimo miłości do kamienia, zmuszona sytuacją życiową (zaraz komunia) zdecydowałam się na maximę.

Bionda w Trufli nie byłam bo najlepsza kuchnia jest na Kazimierzu:) Polecam Zazie bistro (na dłuższe posiedzenie) albo Coca na szybko i włosko, Sami Am Am jest smaczne (też na szybko) albo Love Krove (hipstersko ale bardzo smacznie).

z okolic rynku to Mamma Mia na Karmelickiej. Karma na Krupniczej jest dobra, Pergamin trochę dalej też jest pyszny a i jeszcze Zielone Tarasy są świetne a sushi oczywiście na Kazku w Edo Sushi Bar.

Edytowane przez Karram