marimag 07.03.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 A piesek to z tych mniejszych czy bydle jakies ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.03.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Sprzedajecie nam świnke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 07.03.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 bydlowaty raczej - 35 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 07.03.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Sprzedajecie nam świnke ? e tam jak straszę że na łąkę wypuszczę, że sprzedam to lament i od razu lecą jej klatkę czyszczą i żarcie organizują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.03.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 (edytowane) Ha, u mnie identycznie w domu z chłopakami było. Świnki morskie,chomiki,gitary,łyżwy,rolki,rowery,psy,hantle, ławeczki do brzuszków,worki do napierniczania rękawicami bokserskimi itd,itd. Do wszystkiego był słomiany zapał Zwierzyniec karmiłam,poiłam ,wyprowadzałam na spacery,sprzęt muzyczno-sportowy był następnym meblem do łapania kurzu,który matka w pocie czoła wycierała . Nie wspomnę o etapie sklejania samolocików czy innych cudów,gdzie wszystko wszędzie się walało i kleiło. ps hantle miało być razem Edytowane 7 Marca 2013 przez alicja5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.03.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Hej Aluś, a co to dziś na urlopie ? Czytaj kochana U nas ferie się rozpoczęły,wiec 3/4 wyjechała w tym najważniejszy:wiggle: ,wiec luzik i ogólne lenistwo rozpełzło się po korytarzach:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.03.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Żyć nie umierać ! Najwazniejszy czyli szef czy mąż ? Gubie się w tej Twojej hierarchii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.03.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Żyć nie umierać ! Najwazniejszy czyli szef czy mąż ? Gubie się w tej Twojej hierarchii Szef;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.03.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Ja się tylko nie ugięłam (jak na razie) przed psem, mam nadzieję że żadna pomroczność mi nie siądzie na mózg, bo tez pewnie ja będę karmić, kąpać i całować sierściucha. Za to mamy pana Dinksa (rybkę) o którą było tyle awantur np. kto karmi (bo w sumie nic innego z nią nie można robić) i jak się będzie nazywać . Tłumaczyłam im że on nawet jak by się nazywał fajfus to nie zareaguje, ale kłótniom nie było końca tzn skończyły się jak dzieciaki poszły spać Za to teraz ja karmię samotną rybkę a mąż zmieni jej czasami wodę . A dzieciaki hym... nie przeszły testu na posiadanie innego zwierzaka który byłby bardziej absorbujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.03.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 U Was wiosna przychodzi wcześniej. Ile dzis macie stopni ?Byłam kiedys w Strasburgu..był upał a u nas w Polsce -18 i śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.03.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Jak ja się obrobiłam z robotą ,zarzuciłam nogi na biurko to wszyscy uciekli;)W takim razie pogram sobie w kierki i przeczekam do końca dnia;)Aby tylko coś się nie wyfisiowało na koniec:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.03.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Jest 18 stopni,tylko dziś dzień pochmurny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.03.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Żonkile już wszędzie kwitną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.03.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 A Ja miałam wszystko co się rusza i opiekowałam się sama. Psów nie karmiłam bo w tamtych czasach nie było wynalazku pt: sucha karma. Mama gotowała i karmiła ale Ja całą resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.03.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 U mnie rybka przetrwała 1 dzień. Tak ja chłopcy karmili ,że zdechła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.03.2013 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Żonkile ?U nas na trawnikach wyrosły kupy !!!!!!!!!!!!!!!!!! Tony psich kup ! Strach z dziećmi na spacer wyjść.Co roku, na wiosnę mam ten sam stres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 07.03.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 własnie ten sam stres mam ja tylko na swoim rodzonym podwórku!już 2/3 posprzątałam....jeden rewir mi jeszcze został.tam akurat stawia samochód szanowny ślubny, czekam... może mu się slalom między odchodamiznudzi? może się domyśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.03.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 u mnie na Śląsku ciepło ale pochmurno ok 11 stopni. Jutro ma się popsuć pogoda. A ja mam 1 tulipanka :wiggle::wiggle:tzn zaczął wychodzić taki malutki, ale ino jeden a posadziłam 50 cebul. Mam nadzieję że reszta też wyjdzie sadziłam Rococo (chyba tak się nazywa) http://www.magnolia0joaska.zieloneblogi.pl/pliki/magnolia0joaska/image/wrzesien%202011/5_09/tulipan%20rococo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.03.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Bastuś to Twój tulipan ? Bardzo fajny. Przypomina troche papuziego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.03.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Odhaczyc , czyli dać znak ze czytam. A nie tylko czytać cos Ty się kochana taka nerwowa zrobiłas?! Aż Ci z MPK dopisuje, widzisz!!! Znowu tyle nagadaly!!!!! Ło matko!!! Powinno być sprawozdanie chociaz co 3 str!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts