marimag 19.05.2014 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Ale film czy film ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.05.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 no, napisałam, że 2 w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 20.05.2014 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 zbereźnice ja tam wolę 1 w 1 a nie 2 Pesteczko, właśnie będę miała Domiso podwójny A wygodna jest obsługa tej wylewki? łatwo się naciska na ten spust?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.05.2014 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Dzień dobry Uaktywniłam się bo ja tak mam raz się uaktywniam potem znikam i powracam w najmniej oczekiwanym momencie A poważnie to pilnuje co byś blogosfery nie rozpierdzieliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.05.2014 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Hej. No dobra. Film obejrzałam i co dziwne, zapamiętałam Widzę, ze Megi i Pestka specjalizuja się w miksach. To trochę jak w promocji, nie ? 2 w 1, 3 w 2 Diano, no fajnie, że chociaz powracasz Miłego dnia wszystkim zyczę. Dzieci mi się lekko porozkładały. Odsapki trochę będzie. Idę żłopać druga kawkę, kawusię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.05.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Jakie miksy 2 w 1 równa się relaksik + film Megiska, mój Hjuvik przy główce prysznicowej ma blokadę i można go trzymać żeby działał, albo zablokować i wtedy hands free Wodę można wtedy otwierać lub zamykać lewym uchwytem. Tak wyglądał po rozpakowaniu. Blokada to ten pionowy „patyczek” tuż przy główce prysznica. My go zainstalowaliśmy zanim jeszcze pojawił się Domsjo i zanim na stałe zamieszkaliśmy. Miał zimową przygodę, bo został w nieogrzewanym domu. Zamarzł gruntownie, ale nic mu się nie stało. Trzeba było tylko jedną uszczelkę wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.05.2014 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Mój spokój został zmącony Przepraszam, że mącę Wasz :( Powrócił jak bumerang, temat domu. Nawet nie chcę tego komentować Na dodatek, moje dzieci opętał szatan. Od rana siedza i projektują nasz przyszły dom. Nie wiem skąd ta tematyka Już od bardzo dawna, nie rozmawiamy o tym przy nich. Narysowali nawet warzywnik co to go mamusia ma pod oknem :cry:... Ola narysowała z 10 szaf na swoje zabawki :cry: Michał rozrysował swój pokój w najmniejszych szczegółach a obok wielki stół. Pytam dziecko, na kiego mu taki grzmot, a on : no to stół na jakąś moja imprezkę...urodziny jakies...rozumiesz mamo ? Jest tu dużo krzeseł i nawet jedno dla Ciebie. No dziękuję serdecznie syneczku, że uwzględniasz mnie w swoich planach melanżowych Starsze ( chyba przyszłe architektki), narysowały wszystko...ABSOLUTNIE WSZYSTKO !!!! I jak tu sie nie dołować i jak nie łkac w poduszkę ??????????? :cry::cry::cry: Popitalam na rehaba. Przybędę jak będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.05.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ach te dzieci wiedzą co w nas siedzi.... Ja jestem na rozdrożu karierowym co tu robić z czego żyć gdy dzieć nie dostał się do przedszkola, ciężko wykonywać jakąkolwiek prace z rozwrzeszczanym 3 latkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.05.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Dlatego kiedyś zostałam graficzką Dzień był dla dziecka, a nocki równo pozarywane. Ale byłam z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.05.2014 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Pestko graficzką nie zostanę bo nie mam zdolności w tym kierunku na tyle, mojego zawodu wyuczonego nie da się niestety wykonywać z dzieciem u nogi (jestem na wychowawczym, ale powinnam wrócić tylko co ja zrobie z małą), a młodej nie mam komu zostawić bo nie posiadam nikogo jestem tu sama zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.05.2014 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Diana, nie namawiam na bycie graficzką. Za dużo „grafików” usiłuje wykonywać ten zawód. Dawno już zaczęło być trudno. Podałam Ci tylko mój przykład. Nie wiem jaki masz zawód wyuczony, w czym czujesz się dobra, albo czujesz, że mogłabyś szybko nauczyć się. Trudno mi więc coś radzić.Myślę, że warto byś przeglądała portale z ofertami pracy, gumtree też. Pojawiają się oferty możliwe do wykonywania w domu, choć czasem trzeba raz na jakiś czas pojechać do firmy. Np. coraz więcej redakcji tak pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.05.2014 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ach te dzieci wiedzą co w nas siedzi.... Ja jestem na rozdrożu karierowym co tu robić z czego żyć gdy dzieć nie dostał się do przedszkola, ciężko wykonywać jakąkolwiek prace z rozwrzeszczanym 3 latkiem Widzisz ! Mam ten sam dylemat A nie myślałaś o założeniu kapeli trash metalowej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.05.2014 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Dziewczynki kochane... W związku z debilizmem mym wrodzonym, usunełam bloga ze strony blog.pl. Jakoś tam głupio... Miałam nazwę bloga i o dziwo, na blog.pl taka jeszcze sie nie pojawiła. Przelzałam na bloggera a tam ? KAPLICA ! Żadna z nazw ( pisana róznie) nie może byc zarejestrowana bo już takowe są. I teraz konkurs !!! Kto wymysli, czaderską, krótką, wpadająca w oko/ucho nazwę mojego bloga ???????????????????? Skoro konkurs to będą i nagrody Do wygrania weekend ze mną w domu zwycięzcy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.05.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Pestko ja wiem tylko wkurza mnie nasze durne Państwo bo ja lubię moją prace wyuczoną lubie to co robie ponoć jestem w tym dobra i bardzo bym chciała ją kontynuować a nie mogę bo państwo nie zechciało zapewnić memu dzieciu przedszkola. Artykuły napisane przeze mnie są czasem publikowane ale nie jest to stały przypływ gotówki, a z umiejętności to chyba brak jakichkolwiek, kocham rękodzieło ale to raczej hobby niż cokolwiek innego.Aniu pewnie i kapelę bym założyła gdyby mi słoń na ucho nie nadepnął.A to w jakim temacie ma ten twój blog być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.05.2014 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 No to jak już zdradziłas maciupeńki rombeniek tajemniczki, to teraz z grubej rury walnij nam tu wyznanie:Z zawodu jestem..... A blog ma być zyciowo-komentarzowo-ironiczno-satyryczno-nijaki.No ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.05.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Matuniu kilka dni nie zaglądałam a tu Mari bloga uaktywniła ale zaraz skasowała.Dasz linka jak juz sie zadomowisz, hę?W niedzielę mój najmłodszy przystępuje do Komunii Św. Nie muszę mówić co mam w domu............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.05.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Co w tym jest – wszystkich nas wkurza nasza rzeczywistość ??? Pewnie jakby tak statystycznie się za ten problem zabrać, to okazałoby się, że zadowolonych należy określać promilami. Ja m.in. z tego powodu od bardzo wielu lat nie czytam gazet Fajne, grafik wydawniczy, a gazet nie czytuje. Ale artykuły, które łamię czytam od dechy do dechy i... cierpię najczęściej przytłoczona płytkością, a bywa, że także głupotą tychże. J. za to czyta wszystko jak leci i bywa, że chichocze. Ja go rozumiem, bo inna reakcja sygnalizowałaby, że to co czyta prezentuje problem z należytym podejściem, albo też opisuje właściwe i sprawne rozwiązanie owego problemu. Cóż Diano, przedszkole prywatne pewnie nie wchodzi w rachubę Ale rozejrzyj się. Są podobno prowadzone przez różne fundacje i tam opłaty nie zabijają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.05.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Diana, a może weźmiesz jeszcze jedno dziecko do opieki. Mam rodzinę w Wawie i wiem, że tam opiekunki zgarniają niebotyczną kasę. A wracać do pracy będziesz? Ile Ci jeszcze tego wychowawczego zostało? Mari - podaj tą nazwę którą chciałaś pierwotnie, może ja po prostu stuningujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.05.2014 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Diano, nadal nie wiem, ktos Ty Witaj Żono, kopę lat ! Coś strasznie ucichłas ostatnio Rozumiem, że plebania jest u ciebie grana... No cóż.... Przetrwaj to z godnością. Kolejna taka rozpierducha za 20 lat A mnie rzeczywistość i dołuje i intryguje i w jakis sposób bawi. Nie powiem. Wkurwia mnie masa rzeczy. Staram się z tym walczyć, nie dawac się. Wychodzi mi to z róznym skutkiem, ale mam przynajmniej tę satysfakcję, ze nie pozwoliłam sie prowadzić na rzeź jak głupie ciele. O tym ( między innymi) będę pisała na blogu Blog miał mieć nazwę off top. Na blog.pl była dostepna ta nazwa, ale na blogerze już nie Muszę wydumac coś równie krótkiego, ale tez tak samo ujmującego tematykę bloga. Nie ukrywam, że nadal, strasznie sie boję go pisać. Mam obawy, że zachęcając mnie do jego pisania, macie w stosunku do mnie jakies oczekiwania. Chcecie się rozerać, bawić, posmiać. Co będzie jak dam dupy ? "Zawiodę" Was ? Rozczaruję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.05.2014 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 No właśnie, Owca - high five po raz drugi w jednej dobie A może off topic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts