marimag 21.05.2014 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Owieczko, Asiu, off topic tez nie wchodzi I pisany razem, i oddzielnie, i po polskiemu czyli z jednym f... Cholera jasna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.05.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Owcarni pomysł jest świetny. Aniu możesz mieć w adresie bloga inną nazwę niż na górze na blogu ja tak mam bo mi Diana Art nie wchodziło, a ludzie i tak zazwyczaj wchodzą przez linki lub wpisując w googlach wtedy też się pokazuje ja mam adres divianaart bo nic innego mi nie wchodziło i jakoś działa. A ja z zawodu jestem psychologiem dziecięcym i lubię swoją prace i już mi jej brakuje niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.05.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Diana, a może weźmiesz jeszcze jedno dziecko do opieki. Mam rodzinę w Wawie i wiem, że tam opiekunki zgarniają niebotyczną kasę. A wracać do pracy będziesz? Ile Ci jeszcze tego wychowawczego zostało? Mari - podaj tą nazwę którą chciałaś pierwotnie, może ja po prostu stuningujemy? Dziecko na pełen etat o nie mi moje własne dostarcza atrakcji za troje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 21.05.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Jakie miksy 2 w 1 równa się relaksik + film Megiska, mój Hjuvik przy główce prysznicowej ma blokadę i można go trzymać żeby działał, albo zablokować i wtedy hands free Wodę można wtedy otwierać lub zamykać lewym uchwytem. Tak wyglądał po rozpakowaniu. Blokada to ten pionowy „patyczek” tuż przy główce prysznica. [ATTACH=CONFIG]261197[/ATTACH] My go zainstalowaliśmy zanim jeszcze pojawił się Domsjo i zanim na stałe zamieszkaliśmy. Miał zimową przygodę, bo został w nieogrzewanym domu. Zamarzł gruntownie, ale nic mu się nie stało. Trzeba było tylko jedną uszczelkę wymienić. Pesteczko bardzo Ci dziękuję!! kochana jesteś!! Cieszę się, że jesteś zadowolona, muszę ją jeszcze raz pomacać Musi być taka "przemysłówka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 21.05.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 (edytowane) Anu pisz pisz pisz, jak się komuś nie spodoba (choć wątpię) i nie będzie chciał o nie będzie czytał i już :hug: Ja bym tez już żadnego bachorka do domu nie chciała... jak się coś dziecku stanie, (a moje chłopaki maja kartę stałego klienta u chirurga do szycia) to rodzice zwykle mają pretensje do opiekunki... piszę zwykle, bo ja nie mam wiem na co ich stać Edytowane 21 Maja 2014 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.05.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 gadałam kiedyś z mari o cenach przedszkoli u niej i u mnie... a Diana u Ciebie drogie prywatne?? u mnie czesne 280zł + 9zł/dziennie jedzenie - nie ma tragedii a nawet jest przedszkole gdzie czesne jest 100zł - jak darmo ale to na wsi, pewnie dlatego taka cena - ale ja mam do niego 20min pieszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.05.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Karolina u mnie jest prywatne, tzn u mnie za dużo powiedziane 5 km ode mnie, a że moim środkiem lokomocji jest rower to byłby problem z dojazdami np jak by lało, w dodatku koszt to 500zł plus 10zł za jedzenie dziennie więc już trochę jest. Publiczne mam jakieś 500m od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 21.05.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Dziędobry Matko Jedyno! Co sie wyrabia?! wracam ja na forum i co sie wyprawia! Mari, Ty przecie masz juz bloga założonego i stronę pierwsza w posiadaniu i sie to W STRONĘ. SŁOŃCA i jakkolwiek temat miał dotyczyć dzieciów to skoro nic nie napisałaś to i pisz co Ci sie podoba bedzie juz z półtora roku temu jak miałaś zacząć swoją karierę. Co prawda ja uważam, ze spokojnie możesz zabrać stad całe strony z naszymi rozmowami i masz kilka rozdziałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.05.2014 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Matko jedyno ! Neta mi dziś odcieli debile !!!! Czy oni sobie zdają sprawę z tego, ze ja musze na fm ? Walę to ! W tym miesiącu nie płacimy! A co ! Witam kuliżanki. Gosiaku, no mam bloga, ale chciałabym zmienić nazwę. Próbowałam. Nie wiem jak i czy w ogóle mozna Jak tam moje słońce się czuje ? Gluty przeszły ? Megi, kochana jesteś, ale sama rozumiesz... Te wątpliwości Dianko, a czy na blogerze mozna zlikwidować bloga ? Sprawdzisz czy i jak ? Byłam dziś u lekarza. Dzieciaki mają zapalenie gardzieli. Wreszcie usprawiedliwiony luz. Wyciachałam nozyczkami trawę we wszystkich przymurczach. Opaliłam sobie skórę głowy i nie ukrywam, ze mózg mi sie lekko zlasował. Ale upał ! Nie cierpie takiej pogody. Jak dla mnie to maks 18 stopni i styka. Co tam w szerokim świecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.05.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 7ups Bez jaj, takie sobie skojarzenie z powodu dzisiejszego upału, przypalonych pleców i konieczności odbycia spaceru po napoje do sklepiku, w ktorym 7up nie występuje A miał być szprycerek z piwkiem Jest taki film z Royem Scheiderem (z tych co mi się podobają ). Po polsku „Od 7 wzwyż” po angielsku „Seven Ups”. Można siódemkę zastąpić dowolną liczbą, która Mari kojarzy się z czymś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.05.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 O ! Fajne to i krótkie, ale czy mi się z czyms kojarzy ????????? Skoro w temacie skrótów, to może 5 oclock ? Albo...w samo południe ? Albo...za 5 dwunasta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 21.05.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 (edytowane) Anula glutow nie mam, jeszcze kaszle, ale za to napitala mnie wszystko, bo.. Nie wiem sama, chyba z wysiłków nadludzkich jakie czynie. http://wybory.gazeta.pl/ParlamentEuropejski2014/10,137301,16002133.html?fb_action_ids=858930257454286&fb_action_types=og.likes Polecam, teraz mogę iść na wybory Edytowane 21 Maja 2014 przez mayday Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.05.2014 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Gosiulka, znowu piszesz z tableta, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.05.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Lecimy po filmach ?Śniadanie u Tiffany'ego – Śniadanie u Mari albo cokolwiek innego zamiast „śniadanie”. http://www.filmweb.pl/rankings/film/worldTu jest 500 tytułów. Mari, jeśli Ci się ten kierunek podoba, to ogłaszam konkurs na ciekawe przeróbki tytułów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.05.2014 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Pestuś, ale w tej sytuacji, nagrode fundujesz Ty Może być i ten kierunek. Nie mam absolutnie żadnych obiekcji. A nóż zaprowadzi nas to gdzieś w nieznane ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 21.05.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Niestety:yes: Juz wyedytowalam , raptem jedna literka, ale bzdety wychodzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 21.05.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Mnie sie z tytułów nasuwa jeden.. Jak rozpętałam wojnę światową , czyli Mari na swoim kawałku podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.05.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Hahahhaha Wojny nie rozpetałam...a szkoda...w sumie Może coś z polskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.05.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Dobre, szkoda, że długie. Nagroda będzie niespodzianka, ale co jak ja wygram od kogo nagrodę dostanę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.05.2014 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Pozwolimy Ci kupić sobie co zechcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts