marimag 26.05.2014 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Nie zapomniałam Pestuś Już wysyłam. Wiem skąd ten debilny pomysł na opłukiwanie sobie stópek za pomoca 150 barów Nawyk węża ogrodowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.05.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Moc ognistych kwiatków dla wszystkich MAMUSIÓW wizytujących wątek Dla ciekawych – to azalia Fireball o bordowych liściach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.05.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Ale cudowna ta azalianajlepszego mamuśkiAniu odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.05.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Mari, ta dumna świeca dla Ciebie za początek bloga (I proszę mi tu bez zbereźnych skojarzeń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.05.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 ... Karolino, tak ! Meliska z Norwegii. Wiesz która...Ta blondyna szurnieta ... ooooo ja - to będzie normalnie czad jak i Norwegia zawita ałć współczuję nózi... no ale gdzie Ty miałaś rozum kobieto!! przecież to kurna ma taką siłę że hej... no ale - Ty masz basen no szacun... duży??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 26.05.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Dzięki Romciu. Fajnie, że o mnie pamietasz tylko Ja w sumie to nie mam gdzie go powiesić Pamiętasz ? Brak domu To nowe chyba fajniejsze Możemy się umówić tak, że będzie sobie spokojnie leżało, wisiało u mnie do czasu, aż nadejdzie ta WIELKA chwila i uda Wam się zrealizować plany znalezienia większego lokum dla siebie i mam nadzieję, że jednak będzie to wymarzony dom, za co niezmiennie trzymam kciuki &&. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 26.05.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 I ja również poproszę o linka do bloga - chętnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.05.2014 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Latam góra i dół, żeby poczytać Wasze opinie o GRAFICZNEJ STRONIE BLOGA. Teraz zbiorczo do wszystkich tych, które widziały bloga. Tłumacze już i odpowiadam. Tytuł bloga - nie da sie powiększyć, wytłuścić, pogrubić, przesunąć. To pole dośc sztywne i nie ma takiej opcji. Próbowałam...próbowaliśmy...nie idzie Ogólny look... Nie znam zbyt wielu blogów. Nie łażę i nie czytam, ale to co do tej pory widziałam to jarmark. Za dużo wszystkiego, przeładowanie, kolorów tyle, że oczy bolą. Chciałam coś bardzo prostego, czytelnego i stonowanego. To nie jest blog modowy czy kulinarny. Ma się tam tylko czytać, no może czasem coś wkleję. Chciałam zachować umiar w ozdobnikach w myśl zasady, im mniej tym więcej. Zdjęcie w nagłówku... Założony przeze mnie blog ma traktowac o życiu, ludziach, dziwnych historiach (też ludzkich) i sytuacjach. Pierwsze skojarzenie, jakie mi się nasunęło to....ulica. Ulica - ludzie, ruch, twarze, sytuacje, nastroje. To tu jestem najczęściej. Nie latam po wielkim świecie. Nie "bywam". Ulica jest mym oknem na świat. To z miej czerpię "inspiracje" A dlaczego stara, archiwlana ? A dlatego, że dawniej to zycie wyglądało tak, jakbym chciała żeby wygladało teraz. Ludzie byli sobie bliżsi. Nie mijali sie bezosobowo, rozmawiali. Blog będzie traktował o takich właśnie ludziach. Zdarza mi się jeszcze z takimi mie do czynienia. To oni, podsuwają mi często kapitalne historie. Dzięki nim mam pewne skojarzenia. Cos mi się wizualizuje. Mam nadzieję, że się Wam spodoba. Matko ! Boję się Romciu, ok Jestesmy umówione Wiem, że trzymasz kciuki. Czuję to Już wysyłam linka. Pestuś, zupełnie bez skojarzeń...PIĘKNA PAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.05.2014 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 O ! Na górze strony, leci reklama Karchera. Chyba napisze do nich list pochwalny w którym absolutnie potwierdzę, że pierdolnięcie to to ma jak jasna cholera i że potrafi nawet odwrócić krążenie w organizmie. Rewelacyjne urzadzenie ! Mam tylko jedną mała sugestię... Powinni tam napisac wołami, że to tylko dla tych z IQ powyżej 180 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 26.05.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Aniu a basen doczyściło?Ja na temat bloga się nie wypowiadam bo nie widziałam:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 26.05.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 https://www.youtube.com/watch?v=cNkp4QF3we8 hej mamuśki!! Wszystkiego naj!! Mari historia z karcherem mnie nie dziwi, mój tatuś rąbiąc drzewo siekierą, postanowił trzymanym narzędziem rozprawić sie z komarem na własnej nodze. Nogi sobie co prawda całkiem nie odrabal, ale komara trafił. Proponuje, abyś nie odbierała telefonu podczas prasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 26.05.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Mi słowo mamuśka kojarzy się głównie z drugim porodem położna cały czas się darła:"przyyyj ,mamuuuśka!!!!"brrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.05.2014 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Aniu a basen doczyściło? Ja na temat bloga się nie wypowiadam bo nie widziałam:P:P:P Basen czysty jak łza. Juz wysyłam linka https://www.youtube.com/watch?v=cNkp4QF3we8 hej mamuśki!! Wszystkiego naj!! Mari historia z karcherem mnie nie dziwi, mój tatuś rąbiąc drzewo siekierą, postanowił trzymanym narzędziem rozprawić sie z komarem na własnej nodze. Nogi sobie co prawda całkiem nie odrabal, ale komara trafił. Proponuje, abyś nie odbierała telefonu podczas prasowania Bardzo kuźwa śmieszne ! A jednak smieszne :rotfl::rotfl: Mi słowo mamuśka kojarzy się głównie z drugim porodem położna cały czas się darła:"przyyyj ,mamuuuśka!!!!"brrrr..... Moja połozna darła japę.. Anka ! Rób kupę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 26.05.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Jest ok:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.05.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.05.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 A moja nie zdążyła z żadnymi uwagami, bo było po zawodach Mayday, a ta siekierka szczęśliwie nie była Fiskarsa , skoro wystarczyła na komara, a na nogę już nie podziałała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.05.2014 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Nie ma, jak Dzień Matki przeplatany wspomnieniami o porodach:rotfl: Mnie najbardziej wkurzył tekst anestezjologa "załatwiłem znieczulenie" - ekstra, tylko że miałam już wtedy parte:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.05.2014 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Jak by mnie mocno wzięło na wspominki to horror by powstał.Wstrzymam się może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.05.2014 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 UWAGA !!! Wszystkie chętne do wzięcia udziału w zlocie sa proszone o 100% deklarację do 15 czerwca.Po 15 zamykamy listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.05.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Moją już masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts