pestka56 26.05.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Dawaj to zdjęcie z nagłówka bloga do mnie na maila. Wstawię tam w pięć minut napis jak trzeba na stałe na fotce. Zamienisz i będzie czytelnie. Tak się robi do netu jak nie można poradzić sobie przy pomocy standardowych narzędzi internetowych. Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 26.05.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 heloł! zgłaszam akces a kiedy link do bloga ja się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.05.2014 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Pe4stuś, juz poprawiłam. Niestety, wymagało to zmiany czcionki, ale teraz jest to czytelniejsze i ładnie sie odcina. Czek ałt Karramciu, kopę lat ! A Ty będziesz sama czy z mężem ? UWAGA : Zajszła zmiana w adresie zlotu. W sumie to niewiele zmienia, ale.... Kto się wpisze na listę, dostanie dokładne wytyczne i pełny harmonogram na priv. Termin zlotu bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.05.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Nie ma maila, nie ma obrazka Wysyłam Ci mailem takie jak mogłam zrobić z tego co ściągnęłam z bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.05.2014 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Nie rozumiem...Jak to nie ma maila nie ma obrazka ? Sprawdziłam pocztę.Nic nie dostałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.05.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Pe4stuś, juz poprawiłam. Niestety, wymagało to zmiany czcionki, ale teraz jest to czytelniejsze i ładnie sie odcina. Czek ałt UWAGA : Zajszła zmiana w adresie zlotu. W sumie to niewiele zmienia, ale.... Kto się wpisze na listę, dostanie dokładne wytyczne i pełny harmonogram na priv. Termin zlotu bez zmian. Za późno. Już posłałam. Zaraz wejde i zobaczę. A ja jestem niedoinformowana, psze Pani. Nie wiem co i jak do tej pory i jak będzie po zmianach. Proszę mi tu zaraz uzupełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.05.2014 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Ale że co mam uzupełniać ? Ile nalewki już poszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.05.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 No, co z tym adresem zlotu. Gdzie ????????? a, i kiedy tyż nie wiem. Nalewki dziś nie tykałam Opryski w ogrodzie robiłam, to chyba bym się przekręciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.05.2014 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Kasiu, juz przeczytałam, obejrzałam i odpisałam.Sprawdź pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.05.2014 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Zadzwonię do Ciebie jutro, ok ?Opowiem co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.05.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.05.2014 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 To leć a Ja czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 26.05.2014 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Aniu ja dam znać na ostatnią chwilę, więc jeśli się uda mnie dokooptować to super, ale jak nie to trudno. Nie mogę się zdeklarować na 100% niestety Ja też baaardzo poproszę o link do bloga!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.05.2014 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 UWAGA !!! Wszystkie chętne do wzięcia udziału w zlocie sa proszone o 100% deklarację do 15 czerwca. Po 15 zamykamy listę. urabiam mężowatego póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.05.2014 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 27.05.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Mari - sama będę, a to ja też chcę informację gdzie to to będzie.Dzien doberek tak czy inaczej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 27.05.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 A moja nie zdążyła z żadnymi uwagami, bo było po zawodach Mayday, a ta siekierka szczęśliwie nie była Fiskarsa , skoro wystarczyła na komara, a na nogę już nie podziałała dziendobryyyyy! nieodpisywalam wczoraj, bo mi teściowa dała dwie taczki ziela do wysadzenia i popitalam ze szpadlem do 22 00. W tym czasie udało mi sie zrobić 2 dziury w skórzanych rekawicach ogrodniczych i mordowalam na sobie popieprzone chmury komarów, które jeszcze sie nie dowiedziały ze od 2 miesięcy łykam hurtowe ilości vit. B i pożarły i mi plecy. Ja oczywiście zabijalam je na sobie rozpaczliwie i jak wróciłam do domu...jak ja sie przejrzałem.... Matko jedyno!!! tak upierdzielony to był tylko schwarzenneggeer jak sie maskowal do dżungli na akcje z predatorem! Pestus o fiskarsie w tym czasie, to człek nawet nieslyszal. Siekiera z salonu firmowego GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.05.2014 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Hej...Notuję Wasze zgłoszenia za pięć 12, ale nie wiem jak to ogarnąć...Musimy zarezerwowac łózka, policzyc żarcia itp.Będą też niebanalne atrakcje i tu warto by wiedzieć ile i które, chcą brac w tym udział. Diano, pospiesz się z urabianiem męża.Jeśli się nie zgodzi, to mam rozumiec że będziesz sama ? Gosiu, az plecy mnie swędzą.Jestem uczulona na ich ugryzienia i po akcji wygladam jak bym trądowata była.A fujjjjjjjjjjjjj....Wniosek, ze albo nie wychodzic z domu albo zbudowac sobie przenośną moskitierę.Wystawiasz tylko dłonie, zakutane w rekawice hutnicze i mozna na luzaku działac w ogródku. U nas na szczęscie nie ma komarów.Mamy za to, te pierdzielone meszki.Co to za franca ?Kiedyś tego nie było.Ktoś mi obiecywał zdjęcia !Mejuśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 27.05.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Mari, nawet jednego zdjęcia nie zrobiłam odkąd tu mieszkam, przyrzekam. Jakos tak wyszło. Zrobię, zrobię tylko posprzątać by trzeba było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.05.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Cześc !Żyje tu kto?Czy meszki i komary górą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts