marimag 28.05.2014 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Gosiu, olej sprzątanie. Cykaj foty, bo żem ciekawa co i jak. Biondziu, meszki wzięły sie i potopiły. Pada u nas. Wreszcie "moja" pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.05.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Meszki szlag trafia, ale za to kleszcze lubią taką pogodę Co wybieracie ? Ja tam wolę OFFa w kieszeni nosić i psikać się co chwilę. Na meszki i komary działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 28.05.2014 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Aniu podeślij mi link do bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 29.05.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Aniu podeślij mi link do bloga mi też, mi też!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 29.05.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Witam!Jak któraś ma czas i chęci to zapraszam do mnie i proszę o pomoc, wskazówki , rady.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.05.2014 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Megi, wysyłałam Ci przecież Bulwko, ok. Jak będę miała sekundke to wkleję na priv. Cos mi net szwankuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 29.05.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 żyję, nawet do forum się dowlokłam. Mari na Boga co Ciebie podkusiło z tym myciem nóg? dobrze, ze ci paluchów nie ucięło.Słyszałaś o cięciu kamienia strumieniem wody?Noże wodne? Choć ja zrobiłabym tak samo, bo też zawsze nóżki wężem ogrodowym płukam, jak się trawka przyczepi. Ja na zlot się nie pisze, bo stonki nie mam z kim zostawić, do tego zarobiona jestem na Maxa. Mari napiszę na priw. Podziel się linkiem do blogaska, coś czuję, ze to będzie perełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 30.05.2014 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Megi, wysyłałam Ci przecież Nic nie mam wysłałam Ci priva. Wyślij mi na pw linka. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 30.05.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.05.2014 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Powiedzmy, że dobry...wieczór. Moje dzieci doprowadziły mnie do czerwoności.Bez kija nie podchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.05.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 4 sztuki na raz potrafią się wykazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.05.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Pytanie...Czy muszą ?Cholery jedne nieletnie !Przestane karmić i zacznę tłuc.Teraz maluchy leżą w łózkach i udają że PRÓBUJĄ zasnąć.Zamiast chrapania słyszę bardzo ambitne rozmowy na tematy wszelakie.No normalnie, spotkanie po latach !Szlag !A mamusia to kiedy odpocznie ?Kiedy, Ja sie pytam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 31.05.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 ... A mamusia to kiedy odpocznie ? Kiedy, Ja sie pytam ? na zlocie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 31.05.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 (edytowane) jeszcze na zlocie nikt nie odpoczął, byłam kiedyś na takim, gdzie utworzyły się grupki, podgrupy i powstał kącik wzajemnej adoracji. Edytowane 31 Maja 2014 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.06.2014 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 HEJ DZIECIAKI !!! Dzis Wasz dzień w zwiazku z tym, życzę Wam wszystkiego naj, naj, naj.... http://gorzow-wielkopolski.zak.edu.pl/wp-content/blogs.dir/18/files/2013/05/dd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.06.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 O. Dzięki, dzięki to moje pierwsze życzenia dzisiaj Mari, a ten link do bloga będzie upubliczniony kiedyś, czy tak jak VIP club - tylko dla wybranych bo jak opcja 2. to odważam się poprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.06.2014 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Asiu, blog będzie dostepny dla wszystkich, jak/kiedy odważę sie na nim pisać. Dziś, była dorwała mnie wena. Tez nie miała kiedy...(w wannie) Po wyjściu, postanowiłam, przelać te mądrości na papier. Już się ogarnełam, juz długopis w dłoni, juz kartek sterty, czekające w gotowości do poddania się myślom mym twórczym, papieros podpalony, lok przez wiatr rozwiany ...no normalnie Chmielewska na wakacjach az tu nagle....DZIEĆ MNIE OBLAZŁ, DYMU NAROBIŁ, ŁEB SKOTŁOWAŁ i wena sobie polazła precz. Pewnie, że mogę to odtworzyć, ale to juz nie to. Lubie jak słowa same płyną. Często nie nadążam z paluchami na klawiszach. Takie rodzenie w bólach to nie to. Matko, sama się łapię na tym, że piszę jakbym WIELKĄ POETKĄ BYŁA...a tym czasem, dupa ze mnie.... Cykoria z mizerią Link Ci właśnie posyłam privem. Oceniamy strone graficzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.06.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Odpisałam. Kliknęłam: Wyślij. I niech się dzieje wola nieba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.06.2014 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Ojciec dyrektor, przyjał do wiadomości.Odpisał.Poświęcił na drogę.Wysłał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 01.06.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Anusia dziękuję za linka!! Szata graficzna bardzo w moim stylu Tylko ma jedną wadę...... liczba postów "0" ZERO znaczy Może nagrywaj na dyktafon jak masz wenę a później przelewaj na klawiaturę Tam chyba jest możliwość przygotowywania sobie wpisów zanim je opublikujesz, więc chociaż zacznij... później samo pójdzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts