marimag 07.03.2013 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Ja nerwowa ? Ja ?????????????????? :evil::evil: Kraina łagodności, chodząca słodycz i peace Pisze jednym paluchem bo jestem oblepiona dziećmi. Tulę do swej piersi tych moich trędowatych . Zuzia mi alta wciska, żebym mogła pisac polskie znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.03.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 własnie ten sam stres mam ja tylko na swoim rodzonym podwórku! już 2/3 posprzątałam.... jeden rewir mi jeszcze został. tam akurat stawia samochód szanowny ślubny, czekam... może mu się slalom między odchodami znudzi? może się domyśli? U mnie na podwórku było zawsze identycznie. Po zimie ,po odwilży czekały mnie zbiory g....niane:sick:. Każdy z domowników mówi ,że ,,czuciowy" i ma odruch:sick: wymiotny.........a ja nie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 07.03.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 No kurcze, ale chyba jest możliwe nauczenie psa by na swoim podwórku nie robił? Ja głęboko w to wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.03.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 U mnie w domu to samo! Też jestem od gównianej roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.03.2013 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 No własnie ! My kuźwa nic nie czujemy !!!Poród to pikus i nie ma co histeryzować !Gówna są ok pod warunkiem, że to My je sprzątamy ! Równouprawnienie psia mać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.03.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Ania wpisz w wyszukiwarkę,, Agri roll'' Maja tam bardzo fajne propozycje bliźniaków w bardzo dobrych cenach,295 tyś, 359 tyś na działkach o pow 750 m w miejscowości Książenice koło Grodziska Mazowieckiego. Powierzchnia domów od 117,5 m2 do 140m2. Stan surowy zamknięty, z kanalizacją w poziomie 0 z przyłączami energetycznym,wodnym i gazowym.Do Grodziska jedzie się cały czas Al,Jerozolimskimi. I przypominam o Targach mieszkaniowo-domowych w Pruszkowie ,to już teraz w ten weekend 9-10.03, Tylko ty masz w domu pomór chorobowy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.03.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 No kurcze, ale chyba jest możliwe nauczenie psa by na swoim podwórku nie robił? Ja głęboko w to wierzę To ma srać u sąsiada pod płotem:lol2: Ja posiadam takich własnie ,co to wypuszczaja psa na ulicę i ten pies sra mi na roslinność przed domem:mad: Ja swojego nie wypuszczam aby komuś pod furtką walił kupsko ,więc wara od mojej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.03.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 O zaraz 17;00,la,la.......... ,zbieram swą torebunię i mknę do domu już za chwilkę i za momencik:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.03.2013 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Ala, dzięki za pamięć , ale już wybraliśmy. Problem to kasa i ojciec się nie zgadza bo to zadupie ( tylko 7 km. od nich) Na Książenice w życiu by sie nie zgodził ! To dopiero zadupie ! Pogadamy później..lecę do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 07.03.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 To ma srać u sąsiada pod płotem:lol2: Ja posiadam takich własnie ,co to wypuszczaja psa na ulicę i ten pies sra mi na roslinność przed domem:mad: Ja swojego nie wypuszczam aby komuś pod furtką walił kupsko ,więc wara od mojej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No wiesz myślę, że na świecie są jeszcze jakieś miejsca poza podwórkiem swoim i sąsiada. Trzeba tylko tego psa zabrać na spacer, to naprawdę pomaga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.03.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Dziewczyny...pomór na maksa.Zuzia ma 39,8...ledwo zipie.Chyba już dzis nie wpadne bo reszta wcale nie ma sie lepiej. Wdech, wydech............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 07.03.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Biedactwa:( trzymam kciuki za rychłą poprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.03.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Czeka mnie rewelacyjna noc. Śpię dzis z Zuzią bo się boję, że przy tak wysokiej gorączce może mi odpłynąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.03.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 A mężowaty dalej z lufy strzela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.03.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Jeszcze nie teraz ale z pewnością dziś bitwa o psia budę Reruś, zapytaj swojego małża jak się nazywa ta jego gra....ktos mi tu suszy łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.03.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Grepolis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.03.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Czy jest na sali Kasia z Ire ? Kasiu...to samo pytanie. Wspominałaś wczoraj o PIP PIP...Co to było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 07.03.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Jestem To pip pip to jest symulator lodzi podwodnej i ta gre trzeba kupic na plycie nudaaaaaaa Pani jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.03.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Kasiula, może i nudna ale za chwile ktoś mi łeb urwie. Nazwę chociaz podaj bo nie da mi spokoju ten mój nałogowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 07.03.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Ania dokladnej nazwy nie znam, a meza nie ma napisze Ci dopiero jutro;) Wiem tylko ze w ta gre nie da sie grac w sieci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts