Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się w ten piękny dzień:D

Miło widzieć nowe twarze:bye:Tylko szkoda,że tych"starych"jakoś mało,że już o gospodyni nie wspomnę:mad:

Pestuś jakie ładne kwiatki wyhodowałaś:yes:

U mnie przygotowania do wyjazdu,muszę jakieś sandały zakupić a biorąc pod uwagę,że mnie nawet japonki obcierają to mam problem :sick:

Aniu,wiem,że nie lubisz upałów ale ja dopiero wiem,że żyję:D

Witam się w ten piękny dzień:D

Miło widzieć nowe twarze:bye:Tylko szkoda,że tych"starych"jakoś mało,że już o gospodyni nie wspomnę:mad:

Pestuś jakie ładne kwiatki wyhodowałaś:yes:

U mnie przygotowania do wyjazdu,muszę jakieś sandały zakupić a biorąc pod uwagę,że mnie nawet japonki obcierają to mam problem :sick:

Aniu,wiem,że nie lubisz upałów ale ja dopiero wiem,że żyję:D

Byłam wczoraj w Tchibo. Polazlam, bo nagle w tym upale zaczęło mi być źle moich szmiacianych balerinkach bezpalcowych. mają kapitalne stopeczki paczkowane po 2 pary – jedne z paluszkami, a drugie bez. Od razu założyłam i zrobiło się bosko :)

Poza tym mają fajną kolekcję letnią, ale tego to więcej na ich stronie niż w sklepiku.

Dzięki za docenienie kwiatuchów :)

A ja po cichu się łudziłam, że nasza nowa niunia, jest cichym podczytywaczem wątku.

Pytanie o stan zaawansowania robót zdradził, ze kolezanka nie tylko nie w temacie, ale że KOMPLETNIE NIC NIE WIE ! :bash:

Pytanie kurtuazyjne ...

Czy mam streścić 1144 strony ?

Miło Cie poznać koleżanko.

Fajna z Ciebie babka :)

Wrzuć wizki przyszłego domu.

ZA 4 DNI, ZAMYKAMY LISTĘ IMPREZOWICZÓW.

PROSZE O OSTATECZNĄ DEKLARACJĘ.

Diano, i jaka sytuacja ?

Będziesz z mężem ? Sama ?

Mejdej ?

Megiska ?

Zona ?

Kto tam jeszcze chciał ale nie wiedział do końca ...... ?

Mój dom stoi już dawno, ale ciągle mam w nim i wokół niego co robić :)

No nie watpię:) drzewka, kwiatki... hmmmmm - piekna sprawa:) ja z rodzicami całe życie na wsi w domku mieszkałam, dopiero po ślubie wywiało mnie do miasta... i mimo, że uwielbiam moje małe mieszkanko (dla ścisłości - nie moje tylko wynajmowane hehe a uwielbiam przez sentyment;)) to marzy mi się wyjście wieczorem na taras za SWOIM domkiem i posłuchania świerszczy:) jak jestem u teściów (buduję się tuż koło nich), to wieczorem, gdy uśpię dziecko to idę na fundament :wiggle::wiggle:, siadam i napawam się... hehehe:p:p