Niuniaaa 09.06.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 A oto nasze miejsce na ziemii skromne, bo skromne ale... łabędzie, żurawie, świerszcze i inne cudnie hałasujące stworzenia rekompensują fakt, że teściowie za rogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 10.06.2014 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Miło Cię poznać Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 10.06.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Witam Miłego dnia życzę. Niunia-Justyna - miło Cię zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 10.06.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Witam się w ten piękny dzień Miło widzieć nowe twarze:bye:Tylko szkoda,że tych"starych"jakoś mało,że już o gospodyni nie wspomnę Pestuś jakie ładne kwiatki wyhodowałaś U mnie przygotowania do wyjazdu,muszę jakieś sandały zakupić a biorąc pod uwagę,że mnie nawet japonki obcierają to mam problem Aniu,wiem,że nie lubisz upałów ale ja dopiero wiem,że żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 10.06.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Gdzie wszystkich wywiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.06.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Witam się w ten piękny dzień Miło widzieć nowe twarze:bye:Tylko szkoda,że tych"starych"jakoś mało,że już o gospodyni nie wspomnę Pestuś jakie ładne kwiatki wyhodowałaś U mnie przygotowania do wyjazdu,muszę jakieś sandały zakupić a biorąc pod uwagę,że mnie nawet japonki obcierają to mam problem Aniu,wiem,że nie lubisz upałów ale ja dopiero wiem,że żyję Byłam wczoraj w Tchibo. Polazlam, bo nagle w tym upale zaczęło mi być źle moich szmiacianych balerinkach bezpalcowych. mają kapitalne stopeczki paczkowane po 2 pary – jedne z paluszkami, a drugie bez. Od razu założyłam i zrobiło się bosko Poza tym mają fajną kolekcję letnią, ale tego to więcej na ich stronie niż w sklepiku. Dzięki za docenienie kwiatuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 10.06.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Witaski:) Dzięki za miłe przyjęcie:) Tak z ciekawości: Wy w większości "wybudowane" już? czy przeważają budujące się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.06.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Mój dom stoi już dawno, ale ciągle mam w nim i wokół niego co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.06.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Niunia, cześć Ziomako! i piękna kobieto ... Tak z ciekawości: Wy w większości "wybudowane" już? czy przeważają budujące się? Tak w większości to różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2014 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 A ja po cichu się łudziłam, że nasza nowa niunia, jest cichym podczytywaczem wątku. Pytanie o stan zaawansowania robót zdradził, ze kolezanka nie tylko nie w temacie, ale że KOMPLETNIE NIC NIE WIE ! Pytanie kurtuazyjne ... Czy mam streścić 1144 strony ? Miło Cie poznać koleżanko. Fajna z Ciebie babka Wrzuć wizki przyszłego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 11.06.2014 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Mój dom już stoi, ale teraz trzeba go ocieplić od środka i potem wykończeniówka. Działamy teraz sami, więc trochę czasu nam to zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2014 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Pytanie kurtuazyjne ... Czy mam streścić 1144 strony ? . tak tak tak...np ze jest taka Melisa co to pojawia sie i znika.. i ze zabrala dziesiat stron z watku Mam pytanie.. Marimag pozwol Zbliza sie 15czerwiec.. czy juz jest ktos zdecydowany na ten zlocik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 11.06.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Cześć dziewczęta! Meliska,jak ja CIę lubię:yes:ale musiałaś tak od rana wyjeżdżać z matką boską zusowską??Ja jeszcze mentalnie jestem na samiuteńkim początku m-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Bionda Ty mnie? Lubisz? oooo noRmalnie zatkalo mnie teraz i nie wiem co mam odp jak to wyjechalam z matka boska zusowska? przeciez rachunkow nie wystawilam... zadalam pytanie i zzera mnie ciekawosc kto bedzie bo ja sama o maly wlos bym nie byla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 11.06.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Mel,po prostu jakoś data mi w czerwcu umyka a Ty mi uświadomiłaś"którego dziś";) No, lubię , takie dziwne??Możesz odpowiedzieć np:"Ja Cię też":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Ja Ciebie Tez :lol2: oj tam oj tam....moja mloda za tydzien koniec roku szkolnego.... wtedy jeszcze tydzien posiedzimy i WAKACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.06.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Melisko...ja będę :lol2::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.06.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 No popatrz Beatka...nieeee wiedzialam :lol2: to jest nas dwie z tych co sie deklaruja do 15tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.06.2014 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 ZA 4 DNI, ZAMYKAMY LISTĘ IMPREZOWICZÓW.PROSZE O OSTATECZNĄ DEKLARACJĘ. Diano, i jaka sytuacja ?Będziesz z mężem ? Sama ? Mejdej ? Megiska ? Zona ? Kto tam jeszcze chciał ale nie wiedział do końca ...... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 11.06.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Mój dom stoi już dawno, ale ciągle mam w nim i wokół niego co robić No nie watpię drzewka, kwiatki... hmmmmm - piekna sprawa:) ja z rodzicami całe życie na wsi w domku mieszkałam, dopiero po ślubie wywiało mnie do miasta... i mimo, że uwielbiam moje małe mieszkanko (dla ścisłości - nie moje tylko wynajmowane hehe a uwielbiam przez sentyment;)) to marzy mi się wyjście wieczorem na taras za SWOIM domkiem i posłuchania świerszczy:) jak jestem u teściów (buduję się tuż koło nich), to wieczorem, gdy uśpię dziecko to idę na fundament :wiggle:, siadam i napawam się... hehehe:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts