andariel 16.06.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 po naszej bez mała 3 godzinnej rozmowie jakoś próbowałam ogarnąć pracę :DDDD Ale po nocnym czytaniu jestem wykończona ;p Powinnam iść spać, bo jutro ROWER mnie czeka A co Ty taka kłótliwa Mari? Ładnie to tak? Grzecznie się przeproście, łapki na zgodę a nie dramatyczne pożegnania... ech dziewczyny, dziewczyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2014 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Po pierwsze.... To nie były 3 godziny ...chyba... No nie mozliwe. Po drugie.... W sumie to nie jestem kłótliwa, tylko wygarnęłysmy sobie co nam na wątrobach leżało. Po trzecie.. Też padam na pysk. Od soboty, jeździmy codziennie do mieszkania i pakujemy graty. Uporałam się wreszcie z zabawkami. Dzis pojechały 2 załadowane pod sufit kombiaki. I to jeszcze nie koniec W zwiazku z tym, że mąz w robocie, to dziś walczyłam sama...sama z 4 dzieciaków. Cięzko było. Miniona nocka tez nie należała do przyjemnych. Syn sie budził i łaził, córka wydawała jakies dziwne dźwięki, mąz się chciał zaprzyjaźnić. Weź i się wyspij. Pożegnam się na dziś. Pora wyciągnąć kopyta ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 16.06.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 no dobra, dwie dobranoc, też już odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.06.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Po pierwsze.... To nie były 3 godziny ...chyba... No nie mozliwe. Po drugie.... W sumie to nie jestem kłótliwa, tylko wygarnęłysmy sobie co nam na wątrobach leżało. Po trzecie.. Też padam na pysk. Od soboty, jeździmy codziennie do mieszkania i pakujemy graty. Uporałam się wreszcie z zabawkami. Dzis pojechały 2 załadowane pod sufit kombiaki. I to jeszcze nie koniec W zwiazku z tym, że mąz w robocie, to dziś walczyłam sama...sama z 4 dzieciaków. Cięzko było. Miniona nocka tez nie należała do przyjemnych. Syn sie budził i łaził, córka wydawała jakies dziwne dźwięki, mąz się chciał zaprzyjaźnić. Weź i się wyspij. Pożegnam się na dziś. Pora wyciągnąć kopyta ! ?? Chyba Deszczówka przysłonił mi kawał świata, bo nie ogarniam??? Jak to pakujecie? Wracacie tam, czy wręcz przeciwnie? Mam zaległości:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.06.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Wróciłam z urlopu. Jak tylko odkopię się z prania itp to postaram się nadrobić. Dobrze, że na Skajpie nie bywam to się chociaż z nikim nie pokłóciłam:D Pytanie: czy Ola U zamknęła swój wątek? Nie mogę otworzyć strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.06.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 dotarłam i ja po latach po naszej bez mała 3 godzinnej rozmowie ... .... To nie były 3 godziny ...chyba... No nie mozliwe.... a no możliwe możliwe sama wiem ile się z Tobą gada ?? Chyba Deszczówka przysłonił mi kawał świata, bo nie ogarniam??? Jak to pakujecie? Wracacie tam, czy wręcz przeciwnie? Mam zaległości:cry: z tego co zakumałam przewożą ze starego mieszkania resztę rzeczy których nie zabrali ze sobą jak się przenosili do rodziców załapałam? ... Pytanie: czy Ola U zamknęła swój wątek? Nie mogę otworzyć strony... chyba wykasowała bo wątek zniknął nagle, bez słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.06.2014 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Chloe, to bardzo skomplikowana sprawa. Wyjasnie jak ochłonę. Powiem tylko, że walka poszła na noże i nie mam już nic do stracenia. Migotko, witaj po wywczasie. Ano dobrze, że nie bywałaś. Wątku Oli nie znam i nic na ten temat nie powiem. Karolino, dobrze łapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 17.06.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Cześć dziewczyny! Aniu,te noże to w domu? Nieruchomości się ruszają?? Udanego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 17.06.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Ten skype to nigdy mi się nie podobał;)Jakiś konfliktogenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2014 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Witam się rankiem! ZASPAŁAM:jawdrop:!!!Pierwszy raz w tym roku szkolnym Filip się spóźni...spóźni się jak nic....pojechał do szkoły z tatusiem (ściąganym z roboty w trybie awaryjnym).Wszystko przez tą kulturę masową:mad:filmu mi się zachciało. Dzisiaj nadeszła ta wiekopomna chwila i po raz 1-wszy od 2 lat 7 m-cy i dwóch dni zostanę w domu sama:wave: Życzę wszystkim miłego dnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2014 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Hej Tylko nie zwariuj ze szczęścia Ja bym nie wiedziała co ze soba zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 ja niestety wiem,muszę w końcu przygotować chałupę do malowania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2014 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Też se znalazłaś oskocznię No normalnie, relaks cała gębą Nie mniej.... Trzymam kciuki za robienie bajzlu. Ja teraz ogarniam poddasze tzn. układam tony ciuchów co to czekaja na segregację, potem lece na zakupy bo jutro święto i jadę do mieszkania pakowac dalej graty. Dzieciakom sie to chyba spodobało bo ciagle pytają, kiedy jedziemy. Dla tych co potrzebuja powera, wsparcia i podbudowania, dedykuję piosenkę. Skupiamy się na refrenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Aniu,faktycznie ,jest moc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Mam nadzieję,że mnie nie opuści gdy będę za Antkiem popitalała w nowo zakupionych sandałach:http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/42/81/58/32/4281583219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2014 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Sandały powiadasz ? Hmmmmm.... Jakoś inaczej sobie je wyobrażam. A jutro :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Mogę mieszać ale...w jakiej intencji??:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2014 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....... Mieszaj nie gadaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Robi się szefowo:lol2::stirthepot: Ja właśnie wróciłam z zebrań różnorodnych szkolnych...otworzyłam desperado i odnajduję się w nowej dla mnie sytuacji,cisza,nikt niczego ode mnie nie chce:jawdrop:Jak żyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2014 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 A nie mówiłam, że to szok ?! A My dopiero co wróciliśmy. Dzieciaki dopiero jedza kolację...glamią na wpół przytomne... Zaraz jakies mycie w wersji skróconej i spać. Ja dziś tak dałam czadu z robotą, ze nie czuję w zasadzie niczego. Martwie sie o nasza Pestkę KASIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie jesteś ? Daj znak zycia kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts