mi_mała 19.06.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Hej Mari Się witam, bo zaglądam, ale cicha jestem, to jeszcze tu nie pyskowałam Czas to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2014 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Jedziesz koleżanko ! Podobno trucizna zawsze w najmniejszej butelce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.06.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 SZLAG, ale fakt pestki we środku arszenik mają Bionda, w mojej rodzinie nawet dziewczyny powyżej 175, a ja najmniejsza byłam i mój ulubiony wuj tak mnie nazwał. Zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.06.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Aniu,odpisałam. Po upływie jednej doby w samotności stwierdzam,że jednak jakaś presja by się przydała,robota lepiej idzie:lol2: Udało mi się tylko książki popakować i to nie wszystkie ,po co komu tyle książek?????Bez sensu.Ani ładne ,wszystkie przeczytane ,kurzą się jak cholera i wszystkie mogłyby zmieścić się w szufladzie szafki nocnej w postaci kindla:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Kurczę Pestka, ale z tą trucizną to do Mi było bo ona też mała. Biondziu, tez mam taki stosunek do książek z ta róznicą że u mnie jeśli juz jakies są to nie przeczytane przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.06.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Kasiu ,175 cm to dla mnie wierzchołek góry:lol2:Może zmienię nicka na" nasionko"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 19.06.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Kurcze, to ja się ze wzrostem w nicka nie wstrzeliłam. Za to z charakterem to a i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Jak miło, że nie tylko Ja tu jestem jadowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.06.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Mój nieco wkurzony, właśnie skończył bitwę z brodzikiem :wiggle:wyciągnął go i ustawił po mojemu. Po cichutku zadziałał. Tylko się co nieco pokaleczył, bo zaparł się sam to zrobić. Trzeba było wodę utlenioną i bandaż gazowy na nadgarstek. Zgoda nastała Ten zestaw fotelowy Sosia, oczywiście włoski. Też się zastanawiałam nad możliwością wykonania samorobnego czegoś takiego. Gruby filc podwójnie zszyty + jakieś usztywnienie wokół krawędzi... kto wie Mam w zanadrzu coś jeszcze z takich ciekawskich mebelków, jak chcecie to odkopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.06.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Kasiu,widzę ,że u Was panuje dzentelmeńska zasada"do pierwszej krwi":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2014 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Jak Pestka wpadnie w szał wykańczania to chłopa wykończy.Transfuzje trza będzie uskutecznić.Jaką ma grupe krwi, bo w razie czego służę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 19.06.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Pomogła i opatrzyła, a mogła puścić focha i pozwolić się cicho wykrwawić Gentelmeńsko było Jak masz takie ciekawskie, co by można było na balkonie zastosować, co ja czekam z paluchami na CTRL+C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.06.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Mała,czytam Twojego posta we wszyskie strony i sorry ... o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2014 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Ja też nie kumam A może to post nie do tego wątku ? Mi sie rozpędziła i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 19.06.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Mała,czytam Twojego posta we wszyskie strony i sorry ... o co chodzi? W sensie? Pierwsza część o Pestkowym J krwawiącym cicho po przestawianiu brodzika według Pestkowego widzimisie i jej gentelmeńskiego zachowania. A pozostała to reakcja na Pestkowe "palec pod budkę" kto chce ciekawe pomysły na ciekawe designerskie meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2014 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Aaaaaa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.06.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Aaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2014 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Chyba sie pożegam. Miło się gada...zupełnie jak za dawnych lat, ale pora wypełnić małżeński obowiązek i połozyc sie obok męża, chrapiąc przy tym jak baba z ciemnogrodu Jutro po raz enty, jadę do mieszkania z dzieciakami i będziemy pakować graty. Znowu zwariuję, znowu sie narobię, znowu nie skończe tego co planowałam, no ale plan jest. Ambitny plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.06.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Po pierwsze brodzik był nie dosunięty do jednej ze ścian i w dziurę mogłam kciuk wsadzić. Widzi mi się było uzasadnione, czy może ja coś kombinuję O wykrwawianiu nie ma co mówić. Woda utleniona nawet nie zapieniła się. Takie tam zadrapania naskórka. Ja wczoraj na brzuchu lepszego sznyta od mojego czarnego eleganta u weta zarobiłam Wywaliło mnie z Firefoxa O książkach proszę do mnie z szacunkiem . Czytam wprawdzie ostatnio najczęściej elektronicznie, ale biblioteczkę mamy prawie 8 x 3 m Niech się kurzą, ale co zadrukowany papier, to papier. Szlachetny papier., ot co Aha, meble. CÓŚ specjalnego dla dzieciów, mamusiów i par także, a co. Nazywa się to Blandito Do kupienia nawet na allegro, ale samodzielnie też można wykonać ryzykując skłucie palców do imentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.06.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Mari, pomyśl, że pozytywny dzień przed Tobą. Karaluchy pod poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts