Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu,odpisałam.

Po upływie jednej doby w samotności stwierdzam,że jednak jakaś presja by się przydała,robota lepiej idzie:lol2:

Udało mi się tylko książki popakować i to nie wszystkie ,po co komu tyle książek?????Bez sensu.Ani ładne ,wszystkie przeczytane ,kurzą się jak cholera i wszystkie mogłyby zmieścić się w szufladzie szafki nocnej w postaci kindla:bash:

Mój nieco wkurzony, właśnie skończył bitwę z brodzikiem :wiggle:wyciągnął go i ustawił po mojemu. Po cichutku zadziałał. Tylko się co nieco pokaleczył, bo zaparł się sam to zrobić. Trzeba było wodę utlenioną i bandaż gazowy na nadgarstek. Zgoda nastała :yes:

Ten zestaw fotelowy Sosia, oczywiście włoski. Też się zastanawiałam nad możliwością wykonania samorobnego czegoś takiego. Gruby filc podwójnie zszyty + jakieś usztywnienie wokół krawędzi... kto wie ;)

Mam w zanadrzu coś jeszcze z takich ciekawskich mebelków, jak chcecie to odkopię.

Mała,czytam Twojego posta we wszyskie strony i sorry ... o co chodzi?

W sensie? Pierwsza część o Pestkowym J krwawiącym cicho po przestawianiu brodzika według Pestkowego widzimisie i jej gentelmeńskiego zachowania.

A pozostała to reakcja na Pestkowe "palec pod budkę" kto chce ciekawe pomysły na ciekawe designerskie meble :p

Chyba sie pożegam.

Miło się gada...zupełnie jak za dawnych lat, ale pora wypełnić małżeński obowiązek i połozyc sie obok męża, chrapiąc przy tym jak baba z ciemnogrodu ;)

Jutro po raz enty, jadę do mieszkania z dzieciakami i będziemy pakować graty.

Znowu zwariuję, znowu sie narobię, znowu nie skończe tego co planowałam, no ale plan jest.

Ambitny plan.

Po pierwsze brodzik był nie dosunięty do jednej ze ścian i w dziurę mogłam kciuk wsadzić. Widzi mi się było uzasadnione, czy może ja coś kombinuję :D

O wykrwawianiu nie ma co mówić. Woda utleniona nawet nie zapieniła się. Takie tam zadrapania naskórka. Ja wczoraj na brzuchu lepszego sznyta od mojego czarnego eleganta u weta zarobiłam :lol2:

Wywaliło mnie z Firefoxa :p

O książkach proszę do mnie z szacunkiem :yes:. Czytam wprawdzie ostatnio najczęściej elektronicznie, ale biblioteczkę mamy prawie 8 x 3 m :yes: Niech się kurzą, ale co zadrukowany papier, to papier. Szlachetny papier., ot co :D

Aha, meble.

CÓŚ specjalnego dla dzieciów, mamusiów i par także, a co.

Nazywa się to Blandito

BLANDITO-1.jpg

BLANDITO-5.jpgBLANDITO-3.jpgBLANDITO-2.jpg Blandito-chair-4.jpg

Do kupienia nawet na allegro, ale samodzielnie też można wykonać ryzykując skłucie palców do imentu