Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Jaki tam pozytywny dzień.

Po tak intensywnie spędzonym czasie, w atmosferze wrzasku i ganiania wszędzie, wracam do domu padnieta jak koń po westernie.

Co sprzątne w jednym pokoju to już w drugim meksyk.

Michał ostatnio mi oznajmił, że onlubi Meksyk i tam pojedzie.

Na pytanie co tam będzie robił, odpowiedział: jak to co ? będę jadł owoce i chodził w kapeluszu :lol2:

Zaproponowałam mu, ze mu takowy zanabędę byle by az tak daleko nie jechał no bo kto posprzata TEN meksyk a on, ze to stary dom i sprzatac już nie trzeba.

Ta dzisiejsza młodzież :lol2:

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się:)

W przyszły piątek ruszamy na dobre z budową!!!:) wreszcie:) powiedziałam małżonowi, że jak bob budowniczy nie przyjdzie do końca czerwca to biorę te pustaki i je poustawiam "na such" hahaha żeby tak w kupkach nie stały:) zrobiliśmy też wycenę okien i zamówiliśmy ekipę na dach w atrakcyjnej cenie:) poza tym udało nam się wynegocjować baaaardzo korzystną marżę na kredyt hipoteczny w banku. Czekamy na ostateczną decyzję i chyba się zdecydujemy :) szkoda tylko, że do drugiego banku operat szacunkowy robiliśmy i 600zł prawdopodobnie w błoto..ale cóż...trzeba się liczyć z nieprzewidzianymi kosztami...

to na tyle u mnie. Ze spraw budowlanych rzecz jasna:)

A Wy? miałyście zaplanowane jakieś spotkanie forumowiczek? doszło do skutku??????????

Hej Niunia.

No to drąż temat dalej.

Jak sie ładnie postarasz, to już na święta, wszystkie tematy pozamykasz :)

Spotkanie sie odbywa dopiero w lipcu.

ja nie blondynka ale.... co mam drążyć dalej?:) hehe :confused: :wariat:

bardzo chciałabym żeby SSZ był ;) w sumie bank nas będzie ponaglał hahaha najdłużej nam chyba zejdzie przy stropie;/ tego boję się najbardziej... nasz ryzalit też będzie nas wiele nerwów kosztował yyy ale cóż... ;) to robimy sami...dach i okna specjaliści, więc to akurat szybciej raczej pójdzie...

Aaaa Wy w lipcu! A coś mi się wydawało, że 15 czerwca...

W ogóle to ostatnio na imprezie byłam w lutym:( małżon mnie na walentynki na disco zaprosił... kiedyś to się chodziło...dwa razy w tygodniu...a teraz ;/ przed sezonem budowlanym trzeba się wybawić na całego:)

mam trochę wyrzutów sumienia, bo dzicko na noc mamuśce mojej zapracowanej zostaawiam... ale... egoizm wziął górę;) ( a mamuśka sama się zdeklarowała); obiecałam jej, że o 20 mała przywiozę już uśpioną a w niedzielę o 10 wstanę do niej... jakoś to czarno widzę ;)