marimag 19.06.2014 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Jaki tam pozytywny dzień. Po tak intensywnie spędzonym czasie, w atmosferze wrzasku i ganiania wszędzie, wracam do domu padnieta jak koń po westernie. Co sprzątne w jednym pokoju to już w drugim meksyk. Michał ostatnio mi oznajmił, że onlubi Meksyk i tam pojedzie. Na pytanie co tam będzie robił, odpowiedział: jak to co ? będę jadł owoce i chodził w kapeluszu Zaproponowałam mu, ze mu takowy zanabędę byle by az tak daleko nie jechał no bo kto posprzata TEN meksyk a on, ze to stary dom i sprzatac już nie trzeba. Ta dzisiejsza młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.06.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Dobranoc:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.06.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Trochę „oszczędzaczy miejsca” – na balkon lub mały taras jak znalazł. Niektóre nawet wieloczynnościowe Więcej tutaj http://www.homedit.com/seating-ideas-to-reinvent-small-spaces/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.06.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Poczekaj aż podrosną. 12-14 lat i później to dopiero młoddzież Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 19.06.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 to świetne: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=266330&d=1403214350 jak origami a w coś takiego to się będę na serio musiała mieć: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=266329&d=1403214342&thumb=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.06.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Mari cio tam się urodziło? dryndałaś... ale byłam na zakończeniu roku przedszkolaka i nie miałam jak odebrać bo same piski i wrzaski dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Ano nic w sumie.Chciałam chwile pogadać, dowiedziec sie o dziąsła i tak ogólnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 20.06.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Witam się W przyszły piątek ruszamy na dobre z budową!!! wreszcie:) powiedziałam małżonowi, że jak bob budowniczy nie przyjdzie do końca czerwca to biorę te pustaki i je poustawiam "na such" hahaha żeby tak w kupkach nie stały:) zrobiliśmy też wycenę okien i zamówiliśmy ekipę na dach w atrakcyjnej cenie:) poza tym udało nam się wynegocjować baaaardzo korzystną marżę na kredyt hipoteczny w banku. Czekamy na ostateczną decyzję i chyba się zdecydujemy szkoda tylko, że do drugiego banku operat szacunkowy robiliśmy i 600zł prawdopodobnie w błoto..ale cóż...trzeba się liczyć z nieprzewidzianymi kosztami... to na tyle u mnie. Ze spraw budowlanych rzecz jasna:) A Wy? miałyście zaplanowane jakieś spotkanie forumowiczek? doszło do skutku?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2014 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Hej Niunia. No to drąż temat dalej. Jak sie ładnie postarasz, to już na święta, wszystkie tematy pozamykasz Spotkanie sie odbywa dopiero w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 20.06.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 A jutro... imprezkaa!!!! a konkretnie dwie :D:D:D żyć - nie umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2014 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Oj zdrowe wątroby macie tam na tym śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 20.06.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Hejka! Podobno dopóki smakuje to nie szkodzi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 20.06.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Hej Niunia. No to drąż temat dalej. Jak sie ładnie postarasz, to już na święta, wszystkie tematy pozamykasz Spotkanie sie odbywa dopiero w lipcu. ja nie blondynka ale.... co mam drążyć dalej? hehe :wariat: bardzo chciałabym żeby SSZ był w sumie bank nas będzie ponaglał hahaha najdłużej nam chyba zejdzie przy stropie;/ tego boję się najbardziej... nasz ryzalit też będzie nas wiele nerwów kosztował yyy ale cóż... to robimy sami...dach i okna specjaliści, więc to akurat szybciej raczej pójdzie... Aaaa Wy w lipcu! A coś mi się wydawało, że 15 czerwca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 20.06.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Oj zdrowe wątroby macie tam na tym śląsku hahahaha dbamy o budżet państwa hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 20.06.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Hejka! Podobno dopóki smakuje to nie szkodzi:lol2: tylko w boczki idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 20.06.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 W ogóle to ostatnio na imprezie byłam w lutym:( małżon mnie na walentynki na disco zaprosił... kiedyś to się chodziło...dwa razy w tygodniu...a teraz ;/ przed sezonem budowlanym trzeba się wybawić na całego:) mam trochę wyrzutów sumienia, bo dzicko na noc mamuśce mojej zapracowanej zostaawiam... ale... egoizm wziął górę ( a mamuśka sama się zdeklarowała); obiecałam jej, że o 20 mała przywiozę już uśpioną a w niedzielę o 10 wstanę do niej... jakoś to czarno widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2014 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 A ile dziecięcie ma, że je takie znarkotyzowane wozisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 20.06.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 A ile dziecięcie ma, że je takie znarkotyzowane wozisz ? znarkotyzowane hahahahaha no popłaczę się zaraz dziecię ma dokładnie 3 lata 6 miesięcy i 3 dni więc jeszcze daje się uśpić w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 20.06.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 ktoś przypalił kolację - yy niech żyje mieszkanie w bloku ale też się "pochwalę" - za miesiąc wyprowadzam się z miasta na wieś... a co by nie było za kolorowo - wyprowadzam się do teściów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;/;/;/ już się boję ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2014 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 I takie uspione w piżamie będziecie wieźc do mamci ? a nie obudzi sie jak tatuńcio motur zagasi ? Moje tak miały. dopóki silnik ryczał, spały. Tylko się zatrzymywałam, skowronki, psia mać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts