Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I takie uspione w piżamie będziecie wieźc do mamci ?

a nie obudzi sie jak tatuńcio motur zagasi ?

Moje tak miały.

dopóki silnik ryczał, spały.

Tylko się zatrzymywałam, skowronki, psia mać ! :mad:

nie no w taką pogodę w piżamie nie ma szans. Jako, że ona też imprezowiczka na pierwszą imprezkę (firmowy piknik) idzie z nami:) do 20 może pograsuje i potem w auto i jazda do babci:) w trakcie jazdy zaśnie na tyle twardo, że wniosę ją do domu, przebiorę, ba! nawet kompleksowo przetrę to i owo w ramach mycia... i położę na miejsce docelowe:) sen ma twardy - odpukać. Bo jak młodsza była to mucha ją budziła a usypiałam pół godziny przy chery chery lady modern talking puszczonym w wózku na pełną parę ;)

marimag, Twoje to czujne były - nie zazdroszczę :) a ile teraz mają lat? :)

Czujne, to mało powiedziane.

Urodziły się z wbudowanymi, wszystkimi mozliwymi czujnikami :sick:

A u mnie to leci tak:

Julka 11

Zuzka 11

Michał 6

Ola 5

RESPEKT!!!!!!!!!!! Jak Ty kobieto ogarniasz taką gromadkę ?:) Bliźnięta a potem maleństwa rok po roku - SZACUN :)

PS. Ja się nad drugim poważnie zastanawiam hehe a tu taka gromadka... i masz jeszcze czas na forum... pokłony :)

Pozwolisz, ze cie poprawię :)

Maleństwa urodziły sie w tym samym roku.

Michał w styczniu a Ola w grudniu.

Czas na fm to mam jak spią, bawia się lub sa chorzy czyli wszyscy w domu.

Z szacunem to nie przesadzaj.

Powiedz mi, mam inne wyjście ?

Pozwolisz, ze cie poprawię :)

Maleństwa urodziły sie w tym samym roku.

Michał w styczniu a Ola w grudniu.

Czas na fm to mam jak spią, bawia się lub sa chorzy czyli wszyscy w domu.

Z szacunem to nie przesadzaj.

Powiedz mi, mam inne wyjście ?

Szok:) dla mnie bynajmniej:) hehe sory, nie gniewaj się na mnie, ja naprawdę chylę czoła przed Tobą i podziwiam! Ale w dzisiejszych czasach to ogromne wyzwanie mieć taką gromadkę (chyba, że ma się forsy jak lodu):). Stąd moja reakcja:) No wiadomo, że innego wyjścia nie ma jak wychowywać i dawać z siebie wszystko:) Ale stawiam siebie w Twojej sytuacji i to czarno widzę;) przy trzecim dziecku dostałabym depresji hehe a przy kolejnym mąż dostałby miejsce do spania w garażu bez możliwości zbliżania się do mnie na odległość nie mniejszą niż metr heheheh ;)

Nie wiem czy Cie pocieszę, ale kasy nie mamy.

Lód tak.

W jednym masz racje i naprawdę tak to działa..MĄŻ SIĘ NIE ZBLIŻA !

:) ale taka duża rodzina to prawdziwe szczęście nieczęsto dziś spotykane. Michałek biedny rodzynek:) brat by mu się jeszcze przydał żeby nie być osamotnionym :D nie, że podpuszczam ale.... ;)

Też o tym myślałam.

Mąz sie tylko stuknął w czoło, skulili mu sie jojki ze strachu i uciekł razem z futryną.

Nie planowalismy takiej ekipy.

Świadomie robione było 1 czyli pierwsze, ale wyszły nam od razu 2.

No trudno.

Co było robić ?

Wzielismy ze szpitala dwie sztuki.

Potem, to juz nawet nie wiem kiedy SIĘ zrobiły nastepne.

Też o tym myślałam.

Mąz sie tylko stuknął w czoło, skulili mu sie jojki ze strachu i uciekł razem z futryną.

Nie planowalismy takiej ekipy.

Świadomie robione było 1 czyli pierwsze, ale wyszły nam od razu 2.

No trudno.

Co było robić ?

Wzielismy ze szpitala dwie sztuki.

Potem, to juz nawet nie wiem kiedy SIĘ zrobiły nastepne.

no nie mogę z Tobą pisać, bo japa mi się na głos śmieje a m tylko łeb podnosi i puka się w czoło:) hahahaha mi m "zagroził", że jak budowa będzie ku końcowi się zbliżała to robi siłą drugie, gdy będę stawiać opór :)

Dobra, robię zawijkę, bo jutro szalony dzień i jeszcze bardziej szaleńcza noc :D kreację muszę jeszcze pięć razy przymierzyć, bo się zapasłam przez zimę tak, że we wszystkim wyglądam jak logo pewnej firmy produkującej opony samochodowe :( :( a było już tak pięknie...

marimag uciekaj też, bo nocy Ci braknie na sen ;) a tak na serio to naprawdę musisz być nieźle zorganizowaną osobą...

Miłej nocy życzę i podkuś męża, może "wywalczysz" szansę na brata dla Michasia:)

no nie mogę z Tobą pisać, bo japa mi się na głos śmieje a m tylko łeb podnosi i puka się w czoło:) hahahaha mi m "zagroził", że jak budowa będzie ku końcowi się zbliżała to robi siłą drugie, gdy będę stawiać opór :)

Co sie martwisz.

Na wszystko jest sposób.

Sabotuj budowe i tyle.

Fakt !

Przedłuzy sie troszku, ale będziesz spokojna o swoje....o swój spokój ;)

Pozdrów dzięcioła :yes:

Leć, leć.

Ja też się zwijam.

Pora dołączyć do małża i film jakis zmęczyć.

Pa.

Udanej imprezy :bye:

Ostatni odcinek Piratów (Black Sails) obejrzany :( trzeba czekać rok na nowe 8 odcinków. To jak tortura :( :( :(

Wikingowie obejrzani, Sherlok Holmes i Detektyw... Tragedia :(

O, a ja myślałam, że piratów oglądasz tych z Malkovitchem - Crossbones

Ciągle mnóstwo nowych seriali wychodzi. Mam potworne zaległości a wciąz nowe są.

... w trakcie jazdy zaśnie na tyle twardo, że wniosę ją do domu, przebiorę, ba! nawet kompleksowo przetrę to i owo w ramach mycia... i położę na miejsce docelowe:) sen ma twardy...

przybiją piątaka!

moja starsza to samo - w samochodzie zasypia moment i potem możesz nią rzucać a ta nic :lol2:

... w dzisiejszych czasach to ogromne wyzwanie mieć taką gromadkę (chyba, że ma się forsy jak lodu):)...

e tam - nie przesadzajmy z tą kasą...

a w biednych domach mają po 6 dzieciaków czasem i żyją... nie jedzą szynki codziennie, nie chodzą w markowych ciuchach ale dają radę jakoś... (oczywiście nie mówię tu o jakiś patologiach, tylko o domach gdzie nie ma kasy ale dzieci są kochane i dbają o nie jak tylko mogą najlepiej)

grunt to chęć posiadania wygód w życiu! wiadomo że z każdym kolejnym dzieckiem jest już trudniej być sam na sam z małżonkiem (póki dzieci małe)... dziadki wezmą na noc jedno, dwa czasem... ale 3,4 dzieciaki to już ciężko "opchnąć" :D hehe

jak się chce żyć wygodnie to się ma mało dzieci, albo i wcale - takich też znam, co dziecko by im tylko przeszkadzało w życiu na pewnym poziomie...

ja mam dwoje (rok po roku) a trzecie w męża majtkach jeszcze :D

O, a ja myślałam, że piratów oglądasz tych z Malkovitchem - Crossbones

Ciągle mnóstwo nowych seriali wychodzi. Mam potworne zaległości a wciąz nowe są.

Widziałaś na Filmwebie jakie ma nędzne oceny ?

http://www.filmweb.pl/serial/Crossbones-2014-673150

My obejrzeliśmy jak zawsze rzutami na taśmę po 2–3 odcinki na raz Black Sails. Zero znanych aktorów, ale zagrane bdb. Ma zresztą świetne oceny.

Zaległości w filmach, to my też mamy. Po Twoim poście akurat gadaliśmy przy śniadaniu. 100 dobrych filmów mamy na dysku do obejrzenia :yes: Czekają na odpowiedni nastrój.

A mi True Detective baaardzo sie podobał... :)

Tragedia, bo muszę czekać na następne sezony, BUUUUUUUUUUU...

Mi_mała, nie wymieniłam ani jednego złego tytułu :D same moje ulubione (przynajmniej ostatnio).