marimag 20.06.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Możesz przybic 5 z moim mężem.On tez mieszka ze swoimi teściami i bardzo sobie "chwali" Domyślam się, że sprzedajecie mieszkanie.Zgadłam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 20.06.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 I takie uspione w piżamie będziecie wieźc do mamci ? a nie obudzi sie jak tatuńcio motur zagasi ? Moje tak miały. dopóki silnik ryczał, spały. Tylko się zatrzymywałam, skowronki, psia mać ! nie no w taką pogodę w piżamie nie ma szans. Jako, że ona też imprezowiczka na pierwszą imprezkę (firmowy piknik) idzie z nami:) do 20 może pograsuje i potem w auto i jazda do babci:) w trakcie jazdy zaśnie na tyle twardo, że wniosę ją do domu, przebiorę, ba! nawet kompleksowo przetrę to i owo w ramach mycia... i położę na miejsce docelowe:) sen ma twardy - odpukać. Bo jak młodsza była to mucha ją budziła a usypiałam pół godziny przy chery chery lady modern talking puszczonym w wózku na pełną parę marimag, Twoje to czujne były - nie zazdroszczę a ile teraz mają lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Czujne, to mało powiedziane. Urodziły się z wbudowanymi, wszystkimi mozliwymi czujnikami A u mnie to leci tak: Julka 11 Zuzka 11 Michał 6 Ola 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 20.06.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Czujne, to mało powiedziane. Urodziły się z wbudowanymi, wszystkimi mozliwymi czujnikami A u mnie to leci tak: Julka 11 Zuzka 11 Michał 6 Ola 5 RESPEKT!!!!!!!!!!! Jak Ty kobieto ogarniasz taką gromadkę ? Bliźnięta a potem maleństwa rok po roku - SZACUN PS. Ja się nad drugim poważnie zastanawiam hehe a tu taka gromadka... i masz jeszcze czas na forum... pokłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2014 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Pozwolisz, ze cie poprawię Maleństwa urodziły sie w tym samym roku. Michał w styczniu a Ola w grudniu. Czas na fm to mam jak spią, bawia się lub sa chorzy czyli wszyscy w domu. Z szacunem to nie przesadzaj. Powiedz mi, mam inne wyjście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 20.06.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Pozwolisz, ze cie poprawię Maleństwa urodziły sie w tym samym roku. Michał w styczniu a Ola w grudniu. Czas na fm to mam jak spią, bawia się lub sa chorzy czyli wszyscy w domu. Z szacunem to nie przesadzaj. Powiedz mi, mam inne wyjście ? Szok:) dla mnie bynajmniej:) hehe sory, nie gniewaj się na mnie, ja naprawdę chylę czoła przed Tobą i podziwiam! Ale w dzisiejszych czasach to ogromne wyzwanie mieć taką gromadkę (chyba, że ma się forsy jak lodu). Stąd moja reakcja:) No wiadomo, że innego wyjścia nie ma jak wychowywać i dawać z siebie wszystko:) Ale stawiam siebie w Twojej sytuacji i to czarno widzę przy trzecim dziecku dostałabym depresji hehe a przy kolejnym mąż dostałby miejsce do spania w garażu bez możliwości zbliżania się do mnie na odległość nie mniejszą niż metr heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2014 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Nie wiem czy Cie pocieszę, ale kasy nie mamy.Lód tak.W jednym masz racje i naprawdę tak to działa..MĄŻ SIĘ NIE ZBLIŻA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 20.06.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Nie wiem czy Cie pocieszę, ale kasy nie mamy. Lód tak. W jednym masz racje i naprawdę tak to działa..MĄŻ SIĘ NIE ZBLIŻA ! ale taka duża rodzina to prawdziwe szczęście nieczęsto dziś spotykane. Michałek biedny rodzynek:) brat by mu się jeszcze przydał żeby nie być osamotnionym nie, że podpuszczam ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2014 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Też o tym myślałam.Mąz sie tylko stuknął w czoło, skulili mu sie jojki ze strachu i uciekł razem z futryną.Nie planowalismy takiej ekipy.Świadomie robione było 1 czyli pierwsze, ale wyszły nam od razu 2.No trudno.Co było robić ?Wzielismy ze szpitala dwie sztuki.Potem, to juz nawet nie wiem kiedy SIĘ zrobiły nastepne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 20.06.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Też o tym myślałam. Mąz sie tylko stuknął w czoło, skulili mu sie jojki ze strachu i uciekł razem z futryną. Nie planowalismy takiej ekipy. Świadomie robione było 1 czyli pierwsze, ale wyszły nam od razu 2. No trudno. Co było robić ? Wzielismy ze szpitala dwie sztuki. Potem, to juz nawet nie wiem kiedy SIĘ zrobiły nastepne. no nie mogę z Tobą pisać, bo japa mi się na głos śmieje a m tylko łeb podnosi i puka się w czoło:) hahahaha mi m "zagroził", że jak budowa będzie ku końcowi się zbliżała to robi siłą drugie, gdy będę stawiać opór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 20.06.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Dobra, robię zawijkę, bo jutro szalony dzień i jeszcze bardziej szaleńcza noc kreację muszę jeszcze pięć razy przymierzyć, bo się zapasłam przez zimę tak, że we wszystkim wyglądam jak logo pewnej firmy produkującej opony samochodowe :( a było już tak pięknie... marimag uciekaj też, bo nocy Ci braknie na sen a tak na serio to naprawdę musisz być nieźle zorganizowaną osobą... Miłej nocy życzę i podkuś męża, może "wywalczysz" szansę na brata dla Michasia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2014 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 no nie mogę z Tobą pisać, bo japa mi się na głos śmieje a m tylko łeb podnosi i puka się w czoło:) hahahaha mi m "zagroził", że jak budowa będzie ku końcowi się zbliżała to robi siłą drugie, gdy będę stawiać opór Co sie martwisz. Na wszystko jest sposób. Sabotuj budowe i tyle. Fakt ! Przedłuzy sie troszku, ale będziesz spokojna o swoje....o swój spokój Pozdrów dzięcioła Leć, leć. Ja też się zwijam. Pora dołączyć do małża i film jakis zmęczyć. Pa. Udanej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 20.06.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Aleście naprodukowały, człowiek z domu wyjść nie może bez poczucia straty wielkiej Mari, to genialnie, że masz taką gromadkę - ktoś będzie musial pracować na nasze emerytury A tak wszyscy sobie po jednym pykają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 20.06.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 No i się pospały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2014 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Ostatni odcinek Piratów (Black Sails) obejrzany trzeba czekać rok na nowe 8 odcinków. To jak tortura :( Wikingowie obejrzani, Sherlok Holmes i Detektyw... Tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.06.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 W jednym masz racje i naprawdę tak to działa..MĄŻ SIĘ NIE ZBLIŻA ! Ja bym wpadła w depresję gdyby przestał mnie dręczyc ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.06.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Ostatni odcinek Piratów (Black Sails) obejrzany trzeba czekać rok na nowe 8 odcinków. To jak tortura :( Wikingowie obejrzani, Sherlok Holmes i Detektyw... Tragedia O, a ja myślałam, że piratów oglądasz tych z Malkovitchem - Crossbones Ciągle mnóstwo nowych seriali wychodzi. Mam potworne zaległości a wciąz nowe są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.06.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 ... w trakcie jazdy zaśnie na tyle twardo, że wniosę ją do domu, przebiorę, ba! nawet kompleksowo przetrę to i owo w ramach mycia... i położę na miejsce docelowe:) sen ma twardy... przybiją piątaka! moja starsza to samo - w samochodzie zasypia moment i potem możesz nią rzucać a ta nic ... w dzisiejszych czasach to ogromne wyzwanie mieć taką gromadkę (chyba, że ma się forsy jak lodu)... e tam - nie przesadzajmy z tą kasą... a w biednych domach mają po 6 dzieciaków czasem i żyją... nie jedzą szynki codziennie, nie chodzą w markowych ciuchach ale dają radę jakoś... (oczywiście nie mówię tu o jakiś patologiach, tylko o domach gdzie nie ma kasy ale dzieci są kochane i dbają o nie jak tylko mogą najlepiej) grunt to chęć posiadania wygód w życiu! wiadomo że z każdym kolejnym dzieckiem jest już trudniej być sam na sam z małżonkiem (póki dzieci małe)... dziadki wezmą na noc jedno, dwa czasem... ale 3,4 dzieciaki to już ciężko "opchnąć" hehe jak się chce żyć wygodnie to się ma mało dzieci, albo i wcale - takich też znam, co dziecko by im tylko przeszkadzało w życiu na pewnym poziomie... ja mam dwoje (rok po roku) a trzecie w męża majtkach jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.06.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Ostatni odcinek Piratów (Black Sails) obejrzany trzeba czekać rok na nowe 8 odcinków. To jak tortura :( Wikingowie obejrzani, Sherlok Holmes i Detektyw... Tragedia A mi True Detective baaardzo sie podobał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.06.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 O, a ja myślałam, że piratów oglądasz tych z Malkovitchem - Crossbones Ciągle mnóstwo nowych seriali wychodzi. Mam potworne zaległości a wciąz nowe są. Widziałaś na Filmwebie jakie ma nędzne oceny ? http://www.filmweb.pl/serial/Crossbones-2014-673150 My obejrzeliśmy jak zawsze rzutami na taśmę po 2–3 odcinki na raz Black Sails. Zero znanych aktorów, ale zagrane bdb. Ma zresztą świetne oceny. Zaległości w filmach, to my też mamy. Po Twoim poście akurat gadaliśmy przy śniadaniu. 100 dobrych filmów mamy na dysku do obejrzenia Czekają na odpowiedni nastrój. A mi True Detective baaardzo sie podobał... Tragedia, bo muszę czekać na następne sezony, BUUUUUUUUUUU... Mi_mała, nie wymieniłam ani jednego złego tytułu same moje ulubione (przynajmniej ostatnio). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts